Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Auklę jau radome. Ačiū.

QUOTE(Kalisopeja @ 2015 03 25, 19:47)
Ieškome auklės su patirtimi nuo gegužės 5 d. prižiūrėti vienerių metų vaiką Rokantiškėse. Šeimoje taip pat yra 3 metų vaikas, kurį reikėtų prižiūrėti ligos metu. Darbo laikas: 7.30 – 18.00 Susiekimas viešuoju transportu: Autobusai Nr. 115 ir 37. Nuo stotelės atsivežtumėme.
Daugiau informacijos telefonu: 8 675 44043.

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Esu pareiginga, mylinti vaikus, sąžiningą 50m. moteris (Fabijoniškių raj.). Ieškau auklės darbo (visai darbo dienai). Turiu nemažą darbo patirtį.
Tel.nr. 862791242 Dana

Atsakyti
Sveiki,

nuo 2015. rugpjūčio mėnesio norėsime į savo šeimą priimti mielą, gerą, atsakingą, lietuviškai kalbančią auklę 2 metų berniukui. Darbas būtų Grigiškėse, čia patogus miesto susisiekimas, netoli žaidimų aikštelės, todėl smagu išeiti į lauką.

Darbo laikas: nuo 8 iki 16h
Vieta: Grigiškės
Vaikas: 2 metukų berniukas
Atlyginimas: pagal patirtį ir kompetencijas
Darbo pobūdis: prižiūrėti, mokyti, maitinti ir rūpintis mažyliu pagal pateiktą grafiką ir reikalavimus.

Kreipkitės: jurguliukas@takas.lt

Gražios dienos!
Atsakyti
Sveiki, ieškome savo darbą mėgstančios ir vaikus mylinčios auklės visai darbo dienai mūsų 1,8 m. berniukui. Gyvename Visorių soduose, Baltupiuose. Mūsų šeimoje auklės lauktume nedelsiant. Patirtis su mažamečiais vaikais ir rekomendacijos būtinos. Tel. 861429242.
Atsakyti
Ieškome tvarkingos, pareigingos ir mylinčios vaikus auklės 6mėn. ir 2,5 metų mergaitėms Vilniaus mieste, Antakalnio rajone.
Darbas ilgalaikis, pirmadieniais-penktadieniais, darbo valandomis.
Pageidautinas amžius apie 40- 60 m., patirtis būtina.

Kreiptis tel. 868736831
Atsakyti
Ieškau auklės ne visai nuolatiniam darbui, t.y. 3 pilnom darbo dienom per savaitę 7:30-18 val. , kartais ir visom 5 dienom (pagal susitarimą) nuo gegužės 4 d. arba ir anksčiau. Vasara - atskiras susitarimas, dėl atostogų. Mergytei 2 m., berniukui 4,5 m. Jis eina į darželį, bet kai serga būtų kartu.
Gyvename Rokantiškėse (Antakalnio sen., visuomeninis transportas 37, 115 autobusai, ypač geras susisiekimas su Antakalniu, Naująją Vilnia, Centru, Šnipiškėmis), nuosavame name su dideliu kiemu. Šeimoje klabame lietuviškai, bet rusakalbė auklė irgi tiktų.

Atsakyti
Labas mamytes, gal kuriai reikalinga auklyte visai darbo dienai? Mano mama(58m, bet tikrai zvali ir energinga:-)) su vaikuciais dirba jau 10metu, pati turi 4 anukelius, tad patirties turi tikrai labai daug.uzaugino ne viena leliuka nuo 4 men iki darzelio.Turi nuosava automobili, gyvena viena, todel esant reikalui, gali priziureti vakarais ir net savaitgaliais.Gamina maista,vakuoja, tvarko namus bei aplinka..Gyvena Virsuliskese.tik pilnai darbo dienai.klauskit, atsakysiu i visus rupimus klausimus
Atsakyti
49 metų moteris (mano mama) ieško nuolatinio auklės darbo Vilniu, pilnai d.d.

Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.

Papildoma informacija ir kontaktai pm. 4u.gif
Atsakyti
Su vaikuciais dirbu jau 10metu, pati turiu 4 anukelius, tad patirties turiu tikrai labai daug. Uzauginau ne viena leliuka nuo 4 men iki darzelio.Turiu nuosava automobili. Gyvenu viena, todel esant reikalui, galiu priziureti vakarais, naktimis ir net savaitgaliais.Gaminu maista,vakuoju gerybes ziemai, tvarkau namus bei aplinka. Aukstasis issilavinimas. Siulyti tik pilnai darbo dienai.Pageidaujamas uzdarbis 3eurai/h.Virsuliskes.Danguole.867400520
Atsakyti
Sveiki, ieškome auklės 1,2 m. mergytei, pilnai darbo dienai, 5 dienoms per savaitę. Gyvename Šeimyniškių g. šeimoje taip pat auga pirmokas, kuriam vasaros metu taip pat reiktų priežiūros. Išsamesnė informacija telefonu: 8-682-75856 arba į A.Ž.
Atsakyti
Laba diena, mamytes, ieskancios aukles. Rekomenduoju mano vaikus priziurejusia moteri. Labai maloni, isprususi, nuosirdi, mylinti ir mokanti ne tik priziureti vaikus, bet ir juos lavinti. Rozita (gyvena Apkasu g.), tel 8 671 93564. Jei turesit klausimu man/issamesnes informacijos, gali pasukti - 8 659 33871, Grazina.
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2015 04 14, 16:31)
Labas mamytes, gal kuriai reikalinga auklyte visai darbo dienai? Mano mama(58m, bet tikrai zvali ir energinga:-)) su vaikuciais dirba jau 10metu, pati turi 4 anukelius, tad patirties turi tikrai labai daug.uzaugino ne viena leliuka nuo 4 men iki darzelio.Turi nuosava automobili, gyvena viena, todel esant reikalui, gali priziureti vakarais ir net savaitgaliais.Gamina maista,vakuoja, tvarko namus bei aplinka..Gyvena Virsuliskese.tik pilnai darbo dienai.klauskit, atsakysiu i visus rupimus klausimus

Jau dirba.aciu visiems
Atsakyti