QUOTE (Marija @ 2004 03 26, 23:39) |
Iš nebrangių Lietuvoje parduodamų kavų pati skaniausia - Tschibo Exlusiv. |
Cia kiekvienam pagal skoni, bet tik ne Tchibo... Kad ir kokios spalvos ji butu. Man ji vien drumzles ir stiprumo jokio.
jacobs kava gal ir nieko, bet ji man tokia biski rugstoka man geriau merild
O is kaviniu pati skaniausia arbata ir kava kavinese "Presto" ar kaip ten vadinasi. Ir pasirinkimas ivairus, ir tikrai gera padaro.
Skaniausia "Cubana",parduodama IKI parduotuvese, nors paskutiniuoju metu jos nebematau.Tikrai kava.Dabar parduodama labai panasiame ipakavime "Grand Cafe" vadinasi.Kaina beveik 20 Lt./250 gr.Ipakavimas labai panasus i MK Cafe,tik kaina smarkiai skiriasi,o skonio isvis sulygint neimanoma .
Antroj vietoj "Lavazza". Is pigesniu - Jacobs Milea. Jacobs zaliame pokelyje man per rugsti. O visokios Tchibo,MK, ir kitos nepatinka .
Dar nebloga Gurmans kava. Ypac su romu .
Papildyta @ [mergetime]1080377094[/mergetime]
Tik ta kava su priedais reikia maisyti su kita kava, nes kitaip skonis nelabai.As maisau per puse.
Antroj vietoj "Lavazza". Is pigesniu - Jacobs Milea. Jacobs zaliame pokelyje man per rugsti. O visokios Tchibo,MK, ir kitos nepatinka .
Dar nebloga Gurmans kava. Ypac su romu .
Papildyta @ [mergetime]1080377094[/mergetime]
Tik ta kava su priedais reikia maisyti su kita kava, nes kitaip skonis nelabai.As maisau per puse.
jakobsas tikrai nebloga kava tik jeigu ji pilstyta vokietijoje , na o lietuvisko dabar visai nepatagerti nes visoki slamsta dabar ten deda,bent taip sake dirbantys,beje Lofberg Lila zalia tikrai nebloga toms kurios megsta svelnia kava
beje geriau kava rusiska su likeriu,bent jau raso taip (ruskij produkt butinai turi buti parasyta )kurioms gali parvesti ,pabandykit,tikrai neblogesne uz airiska, beje yra su sokaladu kartesne kam patinka
beje geriau kava rusiska su likeriu,bent jau raso taip (ruskij produkt butinai turi buti parasyta )kurioms gali parvesti ,pabandykit,tikrai neblogesne uz airiska, beje yra su sokaladu kartesne kam patinka
Na aš esu Lofbergs Lila fanė Tos su žalia etikete Dar mėgstu gert Ethiopia (kažkaip panašiai vadinasi), tik ją jau mėgstų gert gryną, be cukraus, pieno/grietinėlės. Ir dienos eigoj skanu išgert tirpios balintos Nescafe
Labai patiko "Grand Arabica" , taip pat Lavazza,bet jeigu verdi specialiu aparatu.Šiaip geriame Merild raudoname pakelyje, bet dabar supykau, nes paskutinį kartą, kai pirkau, tai kažkokios šiukšlės.Daugiau nebepirksiu. Iš vis geriausia kava būna, kai pats sumali pupeles, tada ir aromatas kitoks ir žinai, kad jokių priemaišų nėra.
Papildyta @ [mergetime]1080389141[/mergetime]
Pritariu Laivai, labai skani Etiopia ir kitos panašiame įpakavime.
Papildyta @ [mergetime]1080389141[/mergetime]
Pritariu Laivai, labai skani Etiopia ir kitos panašiame įpakavime.
Lietuvoj daugiausiai gerdavau Gevalia , nors parsivezdavau ja, atrodo, is Danijos. Nezinau, ar jos yra/buna Lietuvoj pirkt .
man tai skaniausia jakobs žalia
Man patinka Sostinės,Lofbergs ž.,Merrild raud.Brangesnių nelabai perku,tai nieko negaliu pasakyt.O kai pinigų trūkumas-pripranti ir prie dar pigesnių,nors anksčiau tuo nebūčiau patikėjus,bet kartais gyvenimas priverčia
Lietuvoj tos Gevalia turbut nera?
Nusipirkau Lofbergs Lila su ruda etikete (parasyta kad su pienu skanu) - hmmm.. visai nieko
Nusipirkau Lofbergs Lila su ruda etikete (parasyta kad su pienu skanu) - hmmm.. visai nieko