Dažniausiai vartodavom Jacobs žalią ir Lofbergs lila irgi žalią, bet kai tą žalią Lilą palyginau su LILA skanerost arba Colombia-tai ta žalia LIla pasirodė kaip sysiukas... dabar perku Lofbergs lila skanerost-su raudonu ženklu. Buvo pasirodžiusi skani kava Tchibo PERU, bet trumpai ir dingo.
QUOTE (winner @ 2004 03 21, 14:52) |
As pastaruoju metu esu pamegusi Jacobs milea, ji svelnesnio skonio, nes zalia Jacobs tai kartoka. O kas ta Davidof, kieno gamybos? niekada tokiso nepastebejau |
Paziurejau i pakuote, tai parasyta, kad pagaminta Vokietijoj, pagal Sveicarijos kazkokios firmos lizencija.
Manau, kad tau turetu patikti, nes Jacobs zalia man irgi per karti, netgi dabar po Davidoff tapo neskani!!!! Dar dar visai nieko Jacobs geltona, taciau kadangi sios kavos Maximos nebepardavineja (o ten dazniausiai apsiperkam, nes salia namu), tai pabandem Davidoff ir dabar tapom sios kavos fanais .
QUOTE (kauke2 @ 2004 03 22, 13:03) |
Paziurejau i pakuote, tai parasyta, kad pagaminta Vokietijoj, pagal Sveicarijos kazkokios firmos lizencija. Manau, kad tau turetu patikti, nes Jacobs zalia man irgi per karti, netgi dabar po Davidoff tapo neskani!!!! Dar dar visai nieko Jacobs geltona, taciau kadangi sios kavos Maximos nebepardavineja (o ten dazniausiai apsiperkam, nes salia namu), tai pabandem Davidoff ir dabar tapom sios kavos fanais . |
O man idomu pasidare, kiek gi ta kava Davidof kainuoja, turbut brangesne uz Jacobs ar Liofbergs Lila
QUOTE (Ingute @ 2004 03 22, 13:23) |
O man idomu pasidare, kiek gi ta kava Davidof kainuoja, turbut brangesne uz Jacobs ar Liofbergs Lila |
250gr - apie 14Lt
Man tai pati skaniausia kava Lavazza, is pigesniu Jacobs Milea.
QUOTE (Elvita @ 2004 03 22, 14:50) |
Man tai pati skaniausia kava Lavazza, is pigesniu Jacobs Milea. |
Lavazza
QUOTE (Elena @ 2004 03 19, 07:44) |
O, dar Hyper Rimi degustavom airišką kava su likerių, nu likerio skonio biški jaučiasi..Toks juodas pokelis, kaina apie 12 Lt. Man visai nieko, aišku kasdien negersi bet kartasi skanu... |
Man sita irgi labai patiko,bet brangoka
I davidoff irgi vis pasiziuriu, bet padedu kolkas atgal ir ciumpu lofbergs lila
Siandien ragavau Bremer kavos. Zalias pokelis ant kurio uzrasyta Auslese(pirkta Thomas Filips) tai visai nieko
Labai megstu Lavazza virta specialiame arbatinuke..... tik mane labai nervina,kad pas mus uzkeltos sios kavos kainos..... Todel parsivezu (arba parveza) is Italijos,... kokius 4 kart pigiau.. o ir skonis.... ne paslaptis,kad geresnis
O siaip nebrokyju Jacobs, Lofbergs Lila.... O siaip kai pabosta vienodas skonis- imaisau truputi sokolado skonio kavos (kazkada gavau dovanu is Kanados)... o dabar maciau prieskoniu- kavos-arbatos parduotuvelese pirkt sveriamos
Nepatinka tos atveztines vokiskos..... nes panasu,kad grudai sumalti Siaip nepatinka kava is tu "senoviniu" aparatu- kur per filtra varva
O siaip nebrokyju Jacobs, Lofbergs Lila.... O siaip kai pabosta vienodas skonis- imaisau truputi sokolado skonio kavos (kazkada gavau dovanu is Kanados)... o dabar maciau prieskoniu- kavos-arbatos parduotuvelese pirkt sveriamos
Nepatinka tos atveztines vokiskos..... nes panasu,kad grudai sumalti Siaip nepatinka kava is tu "senoviniu" aparatu- kur per filtra varva
Man labiausiai patinka TSCHIBO melyname pakelyje. Ji ne tokia aitri ir rugsti, o be to ir malonus kvapas. Esu tikrai isbandziusi visas kavas. JACOBS lietuviska labai skirias nuo vokiskos. Kazkada parduotuvese budavo JACOBS KEEFA, ETIOPIJA. Ji kainuodavo po 12, 14 Lt. Be jau kuris laikas jos nematau. Tai va ji tikrai buvo be galo skani. Lavazza taip pat skani, taciau tik metalinese skardinese. LOFBERGS LILLA per daug sukepinta.
Iš nebrangių Lietuvoje parduodamų kavų pati skaniausia - Tschibo Exlusiv.