O man kaip tik butent Jacobs ir nepatinka. Rugsti ji man. Paulig Prezident visai nieko, o skaniausia, tai Lavazza, tik gaila, kad ji tokia brangi.
Mano mylimiausia TCHIBO MILD...bet jos jau senokai nebėra prekyboje Iš Lenkijos buvau parsivežusi, o Lietuvoj jos nėra.... Atvežkit man kas nors
Dar ragavau Tchibo braziliškų riešutų skonio....Nu nerealiai, atrodo kad geri desertą...Bet ji buvo tik kaip dovana prie TCHIBO Excluzive, prekyboje aš jos nemačiau.....
Dar ragavau Tchibo braziliškų riešutų skonio....Nu nerealiai, atrodo kad geri desertą...Bet ji buvo tik kaip dovana prie TCHIBO Excluzive, prekyboje aš jos nemačiau.....
O man kaip tik ta Tschibo rieshutu skonio nepatiko... Ana diena dar radau namuose uzsilikusios truputi (pati buvau ragavus ir drauges vaishinus, kurios irgi kazkaip nesusizavejo) tai sumaishiau su Jacobs. Kaip suvalkiecio dukra - pagailejau gi ja ishpilti lauk tiesiog....Paskui keikiau ir save, ir tuos rieshutus - visa kava sugadinau tais rieshutais
QUOTE (cute @ 2004 03 18, 19:40) |
o skaniausia, tai Lavazza, tik gaila, kad ji tokia brangi. |
Ypač, jei per dieną išgeri ne vieną, o keletą kavos puodelių. Iš pigesnių man visai patinka "Jacobs".
O, dar Hyper Rimi degustavom airišką kava su likerių, nu likerio skonio biški jaučiasi..Toks juodas pokelis, kaina apie 12 Lt. Man visai nieko, aišku kasdien negersi bet kartasi skanu...
Labai ačiū visoms už patarimą. Dabar turėsiu visą sąrašiuką skanių kavų. Pradėsiu, turbūt , nuo Davidof , nes parduotuvėje jau seniai į ją žiūrėjau. O vėliau reikės ir kitas paragauti. Ačiū
O tema tikrai idomi Idomu kas kokia kava geriat
As tai dazniausiai pirkdavau Paulig President, man jinai tikrai skani, skanesne uz Jacobs, nes Jacobs man per rugsti
O dabar neseniai pradejau pirkt Lofberg Lila zaliam ipakavime, irgi patiko
Na, o kitu esu pirkus, bet jau neatsimenu skonio Todel nieko negaliu patart
O dabar tikiuosi pasisemt patarimu is sio skyrelio ir paskanaut kitu kavu
Irgi kaip rase Vidule, turbut pradesiu nuo Davidof
Beje, dar turesiu koki menesiuka palaukti, kol galesiu kava gert Nes turiu issigydyt skrandi
As tai dazniausiai pirkdavau Paulig President, man jinai tikrai skani, skanesne uz Jacobs, nes Jacobs man per rugsti
O dabar neseniai pradejau pirkt Lofberg Lila zaliam ipakavime, irgi patiko
Na, o kitu esu pirkus, bet jau neatsimenu skonio Todel nieko negaliu patart
O dabar tikiuosi pasisemt patarimu is sio skyrelio ir paskanaut kitu kavu
Irgi kaip rase Vidule, turbut pradesiu nuo Davidof
Beje, dar turesiu koki menesiuka palaukti, kol galesiu kava gert Nes turiu issigydyt skrandi
Man tai skaniausia Lavazza per aparata Bet brangoka
Todel dazniausiai perku Prezident arba Jacobs zalia.
Kai kuri isbandysit Davidoff, tai nepasididziuokit, pasigirkit kaip ji jums
Todel dazniausiai perku Prezident arba Jacobs zalia.
Kai kuri isbandysit Davidoff, tai nepasididziuokit, pasigirkit kaip ji jums
Lofberg Lila jau net neatsimenu kiek laiko geriu...anksciau geriau jacobsa, bet sita man labiau Patiko, tik su zaliu uzrasu, dar Patinka tai kad ji tikrai svedijoje gaminama, o jacobsas deja kaune Pilstomas, tiesa jacobs gerbejoms galiu isduoti PaslaPti, kad nusiPirkite Pabandyti jacobs kava ne vakumuota, o kur dabar atsirado metalinese aPvaliose dezutese, man atrodo Po 500 gr. , ji Pilstoma vokietijoje, iskart Pajusite skirtuma...
Papildyta @ [mergetime]1079791875[/mergetime]
o dar Prisiminiau, kad PasilePinu kava gurmans kur sveriama, ten 100 gr. - kainuoja 9.99lt., man labiausia Patiko romo skonio, o mano drauge isigudrino nusiPirkti sitos kavos koki 50gr. ir sumaisyti su kitokia kava ar su jacobsu ar su lofbergs lila, gaunasi liuks, bet viena ji man aisku skaniasne...
Papildyta @ [mergetime]1079791875[/mergetime]
o dar Prisiminiau, kad PasilePinu kava gurmans kur sveriama, ten 100 gr. - kainuoja 9.99lt., man labiausia Patiko romo skonio, o mano drauge isigudrino nusiPirkti sitos kavos koki 50gr. ir sumaisyti su kitokia kava ar su jacobsu ar su lofbergs lila, gaunasi liuks, bet viena ji man aisku skaniasne...
QUOTE (ENIGMA @ 2004 03 20, 16:08) |
Lofberg Lila jau net neatsimenu kiek laiko geriu...anksciau geriau jacobsa, bet sita man labiau Patiko, tik su zaliu uzrasu, dar Patinka tai kad ji tikrai svedijoje gaminama, o jacobsas deja kaune Pilstomas, tiesa jacobs gerbejoms galiu isduoti PaslaPti, kad nusiPirkite Pabandyti jacobs kava ne vakumuota, o kur dabar atsirado metalinese aPvaliose dezutese, man atrodo Po 500 gr. , ji Pilstoma vokietijoje, iskart Pajusite skirtuma... Papildyta @ [mergetime]1079791875[[b]*ENIGMA rgetime] [/b] o dar Prisiminiau, kad PasilePinu kava gurmans kur sveriama, ten 100 gr. - kainuoja 9.99lt., man labiausia Patiko romo skonio, o mano drauge isigudrino nusiPirkti sitos kavos koki 50gr. ir sumaisyti su kitokia kava ar su jacobsu ar su lofbergs lila, gaunasi liuks, bet viena ji man aisku skaniasne... |
LOFBERGS LILA KAVOS MEGEJOMS DEMESIO
pASKELBTA AKCIJA, REIKIA SURINKTI NUO KAVOS LIpDUKUS pURpURINE pARDUOTUVE IR BARKODUS; UZ 8 LIpDUKUS NUO 500GR, KAVOS ARBA UZ 16 LIpDUKU NUO 250 GR. KAVOS DUODA pLEDA SKRAISTE 170*120 CM.
UZ 6 NUO 500 ARBA 12 NUO 250 GR. DUODA METALINI TERMOSA 0.48 L. TALpOS.
UZ 4 NUO 500 GR ARBA UZ 8 NUO 250GR, KAVO DUODA pORCELIANINI pUODUKA. AKCIJA VYKS IKI 2004.12.01.
DOVANAS ATSIIMTI ADRESU M. SLEZIAVICIAUS G. 7 VILNIUS ARBA TEIRAUTIS TELEFONU 8-5-2484102 ARBA RASITE DAUGIAU INFORMACIJOS INTERNETE WWW.OGMIOSpREKYBA.LT
TIK ZIUREKIT KAD ANT pAKELIO BUTINAI BUTU LIpDUKAS pURpURINE pARDUOTUVE, NES KUR NERA LIpDUKO TAI NEGALIOJA...
man skaniausios JACOBS ir TCHIBO
As pastaruoju metu esu pamegusi Jacobs milea, ji svelnesnio skonio, nes zalia Jacobs tai kartoka. O kas ta Davidof, kieno gamybos? niekada tokiso nepastebejau