Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

o man Tchibo melyna
Atsakyti
O man labiausiai patinka Lobsbergs lilia, Jacobs, Edusho, Tchibo mėlyna, tos kurias dažniausiai geriu. Pirmas dvi tai darbe, nes direktoriai ir ju sveciai pigesniu negeria, o dvi paskutines namuose naudoju, man pagal kaina prieinama. Šiaip man labiausiai patinka švediška kava, ji skaniausia
Atsakyti
paulig President arba jacobs
Atsakyti
Taip iš eilės:
Nr.1 man kava COLOMBIA /PLAUNTEUR/
Nr.2 Lila Liofbergs
Nr.3 Merild raudona
Nr.4 Priezidento Pauling
Vsio laugh.gif
Be kavos - dienos nei vienos tongue.gif
Atsakyti
Nu va kolumbija,tai man irgi pirmoje vietoje
Atsakyti
O man...o man...man visai patinka "Sostines" kava....va clap_1.gif shiek tiek shokolado skoni primena..shvelnoka.. Na va gal tik vienas minusas, kad truputi rupoka, nevisiems tas patinka.....
Atsakyti
Man skaniausia skaniausia kava yra Illy rolleyes.gif .
Priesh miega jau svajodavau, kaip ryte uzhsiplikysiu ir uosdama reklamini aromata siurbchiosiu rolleyes.gif .
Bet ji dingo ish prekybos! ohmy.gif Kas zhinot, matet, kur jos gauti? sad.gif sad.gif
Atsakyti
Jacobs žalia, aišku Vokietijos fasavimo.
Atsakyti
Man irgi Jacobs zalia.Visada tik ja geriu.Kazkada bandziau lofbergs lila,nebloga,bet vis tiek geriausia jacobs.
Atsakyti
o gal kuri ragavot "jacobs" zalia, skardinej dezutej? Mano mama svaigsta, sako, nu kokia puiki. As dar neragavau. Manyciau turetu buti tas pats "jacobs'as". dry.gif
Atsakyti
Ingano,as pirkau toj metalinej,bet kazkokio skirtumo nepastebejau. g.gif
Atsakyti
Aš tai geriu ,,Jacobs'' žalią didelėj pakuotėj. Čia gal kaip rūkorius prie tos pačios rūšies cigarečių pripranta ir negali kitokių rūkyt, tai taip aš prie šitos kavos biggrin.gif , na kitokia man neskani ir tiek...
Atsakyti