Na Ajau, turbūt laaabai senai esi gėrusi Jakobs žalios-nes jau keletas metų ji nėra rūgšti-kažkada darė apklausą-dar pati dalyvavau joje ir po jos rūgštingumas tos kavos sumažėjo... paragauk, gal patiks ; O tchibo-man švelnaus skonio... Beje, dabar atsiradusios yra TCHIBO PERU kava-va ta man tikrai patiko, nors galvojau, kad bus š..., nes labai pigi..
Dėl Sostinės-galiu pasakyti, kad visai nebloga-man patiko, tik ji labai rupi, pritaikyta daugiau kavos aparatams. Aš irgi labai dvejojau dėl jos, bet nusipirkau 100gr pakiuką ir paragavau-skani.
Nu tikrai laaabai seniai Jacobs gėriau, gal reiks vėl kada pabandyt, ypatingai nėščiai man nuo jos rūgštis kildavo, tai va, jau daugiau kaip metai aš jos išvis į burną neėmus, nu nebent kur nežinodama :
Dar man visai nieko, "Merild in cup", labai smulkiai malta, todėl mažiau dėtis reikia, o man, kaip 1/2 suvalkietiško kraujo turinčiai, tai labai didelis privalumas ;D
Dar man visai nieko, "Merild in cup", labai smulkiai malta, todėl mažiau dėtis reikia, o man, kaip 1/2 suvalkietiško kraujo turinčiai, tai labai didelis privalumas ;D
Šiaip aš esu kavos nemėgėja...bet ta naujoji Nescafe3in1 tikrai labai skani.O kaip jums?
Man ta Nescafe irgi tinka, bet mano toks skonis kad geriu tik tirpia kava, nes nuo normalios kavos (tipo kavos siusi) galva sukasi geriau negu prisigerus, viskas aplink plaukia.
Nesu as kofemane, bet jei darbo dienom neisgeriu ryte kavos, tai darbe galiu miegoti nors ir sededama ;D Anksciau megau tirpia kava, kazkkokia "Brazil" ar panasiai. Baltos kavos niekad negerdavau, nes negaliu pakesti pieno kvapo, tiesiog pykint pradeda nuo jo. Bet ta naujoji Neskafe 3in1 man labai patinka. Tai dabar ja ir geriu. Kartais pagurksnoju kapucino, bet neisivaiduoju kokia pirkti, kad butu su toookia puta kaip reklamose ??? O be to kapucino - tikra kaloriju bomba, tai nedaznai sau leidziu
Ačiū merginoms už atsakymus. Tiesa pasakius išbandžiau aš tą kavą anksčiau nei perskaičiau jūsų pasisakymus. Na ir nenusivyliau, man ji visai patiko, gal pats skonis kiek švelnesnis, nesijaučia tokio rūgštumo, kaip geriant "Jakobs", bet man ir vyrui visai nieko.
Vyras kavos pastoviai atveždavo iš Vokietijos arba Anglijos . Dabar jau greitai baigsiu savo kavusia. Patarkit , kokią kavą nusipirkti ? Kuri jums pati skaniausia ?
Pirk kolumbietiska arba etiopiska kava ir neapsigausi.Paziurek ant pakuotes is kur atvezta.
O as visai nesenai atradau nauja kava ir ji man labai patinka - Davidov. Tikrai gardi kava - nei per karti, nei per astri - zodziu - pati ta!!!!!!! Tad rekomenduoju!!!!!
O as perkuosi "Merild" kava raudoname pakelyje, man ji labai skani
QUOTE (kauke2 @ 2004 03 18, 13:31) |
O as visai nesenai atradau nauja kava ir ji man labai patinka - Davidov. Tikrai gardi kava - nei per karti, nei per astri - zodziu - pati ta!!!!!!! Tad rekomenduoju!!!!! |
Aha, as irgi i ja vis paziuredavau pardes lentynose, bet taip ir bijojau pirkti. Bet dabar kai tu patari, tai teks isbandyti