Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Medeinaa @ 2011 03 27, 18:18)
Sveikos, gal žinote ar namų sąlygomis galima pasidaryti latte? smile.gif (be aparato)
Kaip tą pieną išplakti smarkiai..  g.gif

Pažiūrėk 42 psl, Will įkėlė nuotrauką to aparačiuko, kuris pieną išplaka.
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2011 03 28, 21:10)
Neseniai įsigijome kavos aparatą, tai dabar ragaujame vis kitokios kavos, na dar nedaug išbandėme  ax.gif , bet kol kas pasisakome už Lavazza Espresso kavos pupeles. O štai kartą pataupėme pinigėlius ir nusipirkome tokį šū... doh.gif , o vadinasi jis "Segafredo Zanetti Espresso Casa". Visiems sakau - NIEKADA JOS NEPIRKITE. Jeigu norite sužinoti skonį, tai padeginkite kokį pagalį ir po to tų degėsių pakramtykite - skonis but tiksliai toks, kaip tos ale kavos  doh.gif  Žodžiu, po pirmo puodelio visas pokas keliavo į šiukšlinę. Vėl nusipirkome Lavazza Espresso (juodą) - pasaka, o ne skonis wub.gif , jaučiu neisiu miegoti, gersiu kavą, kol pokas pasibaigs lotuliukas.gif

Man Segafredo irgi kažkoks siaubas, kai palygini su kitom... wink.gif
Atsakyti
Sveiki, kas megsta ne itin stipria, svelnesne kava - tai si kava tikrai skani thumbup.gif thumbup.gif man ji lb patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šiame forume kažkas minėjo "Dallmayr prodomo". Nusipirkome pabandymui. Pirmo puodelio įspūdis buvo - hm, įdomi kava. Gurkšnojome, čepsėjome ir kuo toliau, tuo labiau ėmė ji patikti bigsmile.gif . Šiaip mes silpnesnės kavos mėgėjai, tai iš karto pajautėme, kad ši kava turi stiprumo. Antram puodeliui nustatėme ant mažesnio stiprumo. Jaučiasi rugštelė, bet tokia maloni. Tiršta kava. Gaminant latte ar capuccino, tai ir atsigeri, ir pavalgai biggrin.gif , ta prasme, kad sotumas nuo jos jaučiasi. Žodžiu, rekomenduoju, ji mums labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mamosjega @ 2011 04 28, 21:19)
aromatinė kava? Pirmą kartą girdžiu, įdomu kur jos gauti? Vyšninę galvoju išbandyti savaitgalį, važiuosiu pas mamą mamos dienai, tai kartu gal po puoduką, paragavimui smile.gif

Bet kurioje kavos pupelėmis prekiaujančioje parduotuvėje 4u.gif Jei gerai pamenu, net RIMI tokių yra, tik nežinau kokių skonių, nes aš jokių aromatinių negeriu
Atsakyti
keliu tema i virsu.norejau paklasuti,ar kas bandete Amway expreso kava? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 03 27, 19:29)
geriu ryte dazniausiai pagardinta grietinele, idedu kavos, uzpilu vandenuku ir palaukiu kelias minutes tada cukrus, grietinele  bigsmile.gif

wub.gif kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 03 31, 18:52)
Man Segafredo irgi kažkoks siaubas, kai palygini su kitom... wink.gif

Šitos kavos pupelių niekada neperku Lietuvoje, brolis kas kelios savaitės parveža iš Liuksemburgo, tai man liuks ir netgi labai liuks. Kava kartoka, tiršta ir stipri. Putelė gaunasi kaip reikiant. O ir kaina gaunasi 29 Lt. už 1 kg.
Dar visai nieko Dalmayr prodomo pupelės, tik šitos švelnesnės.
Ir Jakobs pupelių skonis skiriasi, iš ten parvežtų ir Lietuvoje pirktų. Net nėra ką lyginti. Matyt nelemta mums gauti normalesnių prekikių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 10 02, 19:45)
keliu tema i virsu.norejau paklasuti,ar kas bandete Amway expreso kava?  rolleyes.gif

pati paklausiau,pati ir atsakysiu blush2.gif tikrai labai nuostabi kava thumbup.gif skonis labai svelnus,ne rugstus,zodziu,tokia,kokios reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2011 10 03, 21:51)
Šitos kavos pupelių niekada neperku  Lietuvoje, brolis kas kelios savaitės parveža iš Liuksemburgo, tai man liuks ir netgi labai liuks. Kava kartoka, tiršta ir stipri. Putelė gaunasi kaip reikiant. O ir kaina gaunasi 29 Lt. už 1 kg.
Dar visai nieko Dalmayr prodomo pupelės, tik šitos švelnesnės.
Ir Jakobs pupelių skonis skiriasi, iš ten parvežtų ir Lietuvoje pirktų. Net nėra ką lyginti. Matyt nelemta mums gauti normalesnių prekikių  doh.gif

Man Segafredo irgi super, bet ne Lietuvoj. Matyt yra kelios rusys.
Mes i biura sita uzsakinejam, labai svelni ir aromatinga:
http://www.fjb.lt/lt...category_id=123
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RavenBlack: 08 lapkričio 2011 - 13:07
parekomenduokit skania espresso, kad butu ne rugšti aromatinga ir su "riebia" puta wub.gif
kol kas tokios neradau sad.gif, maximose matyt net neverta ieskot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2011 11 09, 20:30)
parekomenduokit skania espresso, kad butu ne rugšti aromatinga ir su "riebia" puta  wub.gif
kol kas tokios neradau sad.gif, maximose matyt net neverta ieskot  cool.gif

Ekspreso kava tai ne kavos rusis,o paruosimo budas.As geriu zespreso kava su standzia putele,man ji skani ir paprasta pagaminti.
Atsakyti