Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

Per KAVOS KULTUROS DIENAS, skaniausia kavite buvo kavosbanko expreso crema, tokia svelni, tokia aromatinga
Atsakyti
turiu klausimą - gal ir ne visai "į temą" blush2.gif

Pastaruoju metu kavinėse (ir internete pilna nuoatraukėlių) pateikiama kapučino arba late kava su piešinukais. Gal žinot, kokiu principu "piešiama" ant kavos putų ir kaip pačiam namuose taip pasipuošt kavą g.gif

Ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Sudetinga bus namuose, reikia stipriai suputinti piena, tada pili ji i kava is skirtingu auksciu ir gaunasi piesinukas, namie reiks daug kavos sugadint kol ismoksi:)
Atsakyti
http://www.kavosbank....html#crproduct

Skaniausia mano kava.
Atsakyti
QUOTE(Ausranana @ 2010 03 10, 18:18)

sveiki kaip Kaune paciai isigyt kavosbanko kavos? dabar perku Skiro parduotuvej,bet noriu bbandyt is kavosbanko ax.gif
Atsakyti
Man patinka „Palermo“ iš „Šviežios kavos“ asortimento. Dabar perėjau prie kartesnės „Paganini“, bet paragavimui pasiėmiau ir šokoladu dvelkiančios „Espresso“ (taip vadinasi, nors visi šie mišiniai yra espreso kavai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 13 kovo 2010 - 22:53
sveiki kaip Kaune paciai isigyt kavosbanko kavos? dabar perku Skiro parduotuvej,bet noriu bbandyt is kavosbanko

Pprasciausiai isigyti internetineje parduotuveje http://www.kavosbankas.lt/

Atsakyti

Man skaniausia kava yra Gevalia, raudonam pakutyje, vyras visada is Danijos parveza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatikute @ 2010 03 19, 21:54)
Man skaniausia kava yra Gevalia, raudonam pakutyje, vyras visada is Danijos parveza 4u.gif

Švediška:) Švedijoj turbūt Nr. 1 kava:) Bet masinis produktas, kaip ir visos iš supermarketų...
Atsakyti
bet uzsisakant el.parduotuvej uz pristatyma teks moket g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimulka: 24 kovo 2010 - 15:27
pati skaniausia kava, kuria geriu kasryt yra arba Lavazza arba Merild. o kokios ypatingesnes paragauju kavinese smile.gif
Atsakyti
Vekar isbandziau savo nauja Zepter Zespresso Cafe“ kavos aparata,kava fantastiska
Atsakyti