Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

As geriu is SKONIS IR KVAPAS parduotuves triju rusiu malta kava,labai skani su pienu,su citrina ir medum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2009 11 11, 18:29)
kokiam prekybos tinkle ši kava yra. Lyg ir nematyta

Tiesa pasakius, ne Lt perku as ja. Lt vargu ar jos yra.
Atsakyti
Man Lavazza nepatinka, is aparato taip, bet namuose gaminama ne. Dar is aparato labai skani Illy kava, bet i namus nesu pirkusi, labai brangi ir kazin ar skani paprastai uzplikyta butu g.gif
Siaip is paprastu kavu, kurias galima nusipirkti prekybos centruose man patinka AROMA GRAND ir dar viena rusis,kuri yra tik IKI parduotuveje, rusiu daug, bet pavadinimo nepamenu... blush2.gif

Siaip, rytais geriu stai tokia, kava su pienu ir cinamonu wub.gif . Darau be jokio aparato, tik pieno plakikli uz 15lt. isigijau pienukui suplakti ax.gif
O tirscius perkosiu su seteliu, bet perskaiciau, kad yra tirpi kava tongue.gif Nu ir neatejo i galva tokia nusipirkt doh.gif

user posted image

Anksciau visai negerdavau kavos, dabar geriu kiekviena ryta,o cia pasiskaiciusi, manau surasiu savo mergstamiausia kava, nes tokios kol kas neturiu... Visokios su amaretais, bananu skonio man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Idomu pasidare, kas ten per pieno plakiklis? Kazkas panasaus i mikseri? Gal butu galima pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 12 06, 18:22)
Idomu pasidare, kas ten per pieno plakiklis? Kazkas panasaus i mikseri? Gal butu galima pamatyt?

Ne, ne mikseris, toks specialus kotelis biggrin.gif pienui suplakti, buna Topo centruose, bent jau as ten pirkau, kainos ju vidutiniskai 30lt.bet radau uz 15lt.
Galesiu veliau nufotkinti, kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
latte ir balinta kava smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu IKI perku "Le Origini Peru", o siaip "Paulig" visai nieko. Anksciau "Jacobs" visada vartodavau, bet paskutinius pora metu nebegaliu jos pakest, kazkokia rugsti, smirdanti ji man, suprastejus atrodo....
P.s.Kalba eina apie juoda kava thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikutes
As megstu tai late,capucino kava.Del pacio brendo tai geriu labai daug metu Lofbergd Lila zalia,mama kai buvo kazkokia akcija paragavo Lavazos juodos tai dabar visad ja ir perka stengiasi kai buna akcija po 10lt,siaip as ten ipatingo skonio nepajaucia o ir nepigi be akcijos apie 16lt.
Atsakyti
Kava visada perku is Kavosbanko, tik labai sunku buvo atsirinkti, dabar jau radau pacia, pacia:)
Atsakyti
Perku visuomet starbucks mild pupeles, geriu viena karta per diena - ryte latte thumbup.gif
Atsakyti
Balinta kava:)
Atsakyti
Late wub.gif ir Lavazza juoda patinka, kvapas geras
Atsakyti