As geriu is SKONIS IR KVAPAS parduotuves triju rusiu malta kava,labai skani su pienu,su citrina ir medum
QUOTE(zmirzlina @ 2009 11 11, 18:29)
kokiam prekybos tinkle ši kava yra. Lyg ir nematyta
Tiesa pasakius, ne Lt perku as ja. Lt vargu ar jos yra.
Man Lavazza nepatinka, is aparato taip, bet namuose gaminama ne. Dar is aparato labai skani Illy kava, bet i namus nesu pirkusi, labai brangi ir kazin ar skani paprastai uzplikyta butu
Siaip is paprastu kavu, kurias galima nusipirkti prekybos centruose man patinka AROMA GRAND ir dar viena rusis,kuri yra tik IKI parduotuveje, rusiu daug, bet pavadinimo nepamenu...
Siaip, rytais geriu stai tokia, kava su pienu ir cinamonu . Darau be jokio aparato, tik pieno plakikli uz 15lt. isigijau pienukui suplakti
O tirscius perkosiu su seteliu, bet perskaiciau, kad yra tirpi kava Nu ir neatejo i galva tokia nusipirkt
Anksciau visai negerdavau kavos, dabar geriu kiekviena ryta,o cia pasiskaiciusi, manau surasiu savo mergstamiausia kava, nes tokios kol kas neturiu... Visokios su amaretais, bananu skonio man nepatinka
Siaip is paprastu kavu, kurias galima nusipirkti prekybos centruose man patinka AROMA GRAND ir dar viena rusis,kuri yra tik IKI parduotuveje, rusiu daug, bet pavadinimo nepamenu...
Siaip, rytais geriu stai tokia, kava su pienu ir cinamonu . Darau be jokio aparato, tik pieno plakikli uz 15lt. isigijau pienukui suplakti
O tirscius perkosiu su seteliu, bet perskaiciau, kad yra tirpi kava Nu ir neatejo i galva tokia nusipirkt
Anksciau visai negerdavau kavos, dabar geriu kiekviena ryta,o cia pasiskaiciusi, manau surasiu savo mergstamiausia kava, nes tokios kol kas neturiu... Visokios su amaretais, bananu skonio man nepatinka
Idomu pasidare, kas ten per pieno plakiklis? Kazkas panasaus i mikseri? Gal butu galima pamatyt?
QUOTE(aga1 @ 2009 12 06, 18:22)
Idomu pasidare, kas ten per pieno plakiklis? Kazkas panasaus i mikseri? Gal butu galima pamatyt?
Ne, ne mikseris, toks specialus kotelis pienui suplakti, buna Topo centruose, bent jau as ten pirkau, kainos ju vidutiniskai 30lt.bet radau uz 15lt.
Galesiu veliau nufotkinti, kaip atrodo
Paskutiniu metu IKI perku "Le Origini Peru", o siaip "Paulig" visai nieko. Anksciau "Jacobs" visada vartodavau, bet paskutinius pora metu nebegaliu jos pakest, kazkokia rugsti, smirdanti ji man, suprastejus atrodo....
P.s.Kalba eina apie juoda kava
P.s.Kalba eina apie juoda kava
Sveikutes
As megstu tai late,capucino kava.Del pacio brendo tai geriu labai daug metu Lofbergd Lila zalia,mama kai buvo kazkokia akcija paragavo Lavazos juodos tai dabar visad ja ir perka stengiasi kai buna akcija po 10lt,siaip as ten ipatingo skonio nepajaucia o ir nepigi be akcijos apie 16lt.
As megstu tai late,capucino kava.Del pacio brendo tai geriu labai daug metu Lofbergd Lila zalia,mama kai buvo kazkokia akcija paragavo Lavazos juodos tai dabar visad ja ir perka stengiasi kai buna akcija po 10lt,siaip as ten ipatingo skonio nepajaucia o ir nepigi be akcijos apie 16lt.
Perku visuomet starbucks mild pupeles, geriu viena karta per diena - ryte latte
Late ir Lavazza juoda patinka, kvapas geras