Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(vetruze @ 2009 10 28, 19:13)
taip sita labai skani smile.gif o kur perkate

Aš pirkau IKI parduotuvėje, šiaip pirkau Šiauliuose.Pas save Kaune mažytėj IKI žiūrėjau, tai nebuvo tokios schmoll.gif Reikės didesnėje pažiūrėti ax.gif
250g-9,90 kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 28 spalio 2009 - 21:16
Sveikos, na as ir kavos megeja ;] siaip geriu paprastai paruosta kava, nes kitaip nemoku ax.gif mandrai jos pasidaryti. Megstuu, kai kavos skonis buna toks nzn kaip nupasakoti, na bet kad nebutu rugsti, karti lb..O tokia svelnaus skonio blush2.gif Siaip, kartais nueinu kavos atsigeri i tokia kavine, tai ten lb fainai paruosia, mano megiama - salta kava su ledukais, i kava ipila leduku, ir viska uzpurskia grietiele, ir gaunasi toks gaivus skaniai bisk ikartokas skonis ;] Bet cia vasara, db tai saltoka tokia gerti, O gal kuri mokate skaniai paruosti kava ? blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kavos megejos. As rytais isgeriu stiprios ekspreso kavos ir visa diena daugiau kavytes nenoriu ... Verdam su ekspreso kavos kavinuku, mums su vyru dienos doze buna smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Iskia @ 2009 11 04, 12:57)
Sveikos kavos megejos. As rytais isgeriu stiprios ekspreso kavos ir visa diena daugiau kavytes nenoriu ... Verdam su ekspreso kavos kavinuku, mums su vyru dienos doze buna smile.gif))

tokios kavos ir kavinuku nera ir nebuna. Yra tik espresso.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 02, 21:31)

QUOTE(vetruze @ 2009 10 28, 17:13)
taip sita labai skani smile.gif o kur perkate

taip, šita viena skaniausių thumbup.gif dar yra medaus skonio (žalia) , bet neragavau.
pirkta IKI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 05 lapkričio 2009 - 22:54
QUOTE(KibirVibir @ 2009 11 05, 22:26)
tokios kavos ir kavinuku nera ir nebuna. Yra tik espresso.

Klaidele rasyboje padariau... Apie espresso kava manyciau siek tiek suprantu... Kavinukai vadinasi - espresso kavinukas. Bialetti firmos yra vieni is geresniu:) Priklausomai nuo norimo kiekio prasideda nuo dvieju puodeliu ir atrodo maciau 10 puodeliu :
Papildyta:
[quote=KibirVibir,2009 11 05, 22:26]tokios kavos ir kavinuku nera ir nebuna. Yra tik espresso.

Mes geriam Passalacqua arba Kimbo espresso kavas. Kimbo kazkada matydavau kad budavo Lietuvoj, bet ir tai tik eksportine. O Passalacqua firmos kava mes parsivezam arba parsisiunciam is Italijos.
Lavazza kava Lietuvoj is principo neperkam, nes kainele uzvaryta kosmine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iskia: 06 lapkričio 2009 - 10:31
QUOTE(devintas dangus @ 2009 10 28, 22:16)
Aš pirkau IKI parduotuvėje, šiaip pirkau Šiauliuose.Pas save Kaune mažytėj IKI žiūrėjau, tai nebuvo tokios schmoll.gif Reikės didesnėje pažiūrėti ax.gif
250g-9,90 kainavo

reikes pasiziureti,ten,beveik,neapsipirkineju
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 09 23, 05:06)
user posted image
Ekspreso kavai visada naudoju sia kava.

kokiam prekybos tinkle ši kava yra. Lyg ir nematyta
Atsakyti
Dazniausiai geriu prezident.Bet pavaisino mane jacobs tirpia,uzbalinta pienu,skonis pasakiskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar ties jacobs apsistojau rolleyes.gif
Atsakyti
as su pienuku tiek tirpia tiek su tirsciais,ir zinoma saldzia wub.gif buna kad ir juodos be pienuko,tada dar daugiau cukraus reikia ax.gif
Atsakyti
Teko ragauti Le Origini Peru labai skani(arba tesiog pagaminta skaniai buvo) o seip kasdien geriu Lavazza arba Paulig
Atsakyti