Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

GERIU TIRPIA KAVA 3VIENAME, IR SKANU IR NEPYKINA. JA DABAR DAZNAI REKLAMUOJA PER TELIKA. KAVA, CUKRUS IR GRIETINELE VISKAS VIENAME POKELYJE. MMM...SKANU :-*

O man tokia silpnoka wink.gif
Atsakyti
Mes irgi darbe geriam ta tirpia Nescafe 3 in 1. Labai patinka, tikrai neblogai sugalvota.
Atsakyti
Aš tai buvau studijų metais perdozavusi kavos iki greitosios pagalbos kvietimo, tai dabar mane irgi dažnai nuo kavos pykina, ypač Jacobs. Bet pastebėjau, kad ta aromatizuota mano organizmui tinka ir patinka. Labiausiai patinka šokolado - vyšnių, bet geriu retokai, tikrai ne kasdien. "Trys viename" tai man kažkokia skystoka, nors kai reikia greitai atsigerti kavos, tai tinka.
Atsakyti
O kokia kapucinne kava rekomenduotumete?
Atsakyti
:)As jau keturi metai perku tik pupeles-spec.parduotuvelese,ir man nera skanesnes kavos :smile.gif,vietoj susimalu,o jau aromatas [smiley=899.gif],nepalyginsi is pakeliu. :oYra ten tu rusiu daugybe,bet as jau turiu savo megstamiausias smile.gif smile.gifO Kappuccino,tai skaniausia is apatu [smiley=000044.gif],o tuose pakeliuose,tai ten kvapai ir sintetika,net kava nesijaucia! [smiley=000044.gif] [smiley=000044.gif] [smiley=000044.gif]
Atsakyti
Man skaniausia kava yra paruosta turkisku budu. Keleta sauksteliu (pagal tai kokio stiprumo megsti) idedi i toki zalvarini ar varini inda su rankenele, uzpili saltu vandeniu, ir verdi ant ugnies, kol uzvirs.

Pritariu tau, kad taip išvirta kava yra skaniausia. Nors, kai aš pati ją išsiverdu, tai nėra tokia skani, palyginus su vyro virtos. Manasis sakė, kad reikia su meile virti, tada skaniau gaunasi.
Kaip meilės įrodymas, kiekvieną rytą, prie mano lovos yra pastatomas turkiškai virtos kavos puodelis
Atsakyti
Na aš jau neatsimenu kada begėriau tirpią kavą.... :smile.gif labai labai senai... kai pastojau-gydytoj pasakė-nori kavos-gerk, bet tik pupelių, o ne tirpią, nes tirpi-gryna sintetika... ir ištikrųjų, nežinau kas ten kaip, bet vat nuo tirpios man graužia skrandį, o nuo pupelių -nieko....  Dabar nusipirkau kažkokios naujos Tchibo PERU kavos maximoj-pigi tik 5,29lt kainuoja, bet bent jau man skani. gal kas jau išbandė?
O tos aromatizuotos man kažkaip nepatinka... na nebent su pienu...  Kava turi būti juoda, be cukraus-nes tik tada pajunti kavos tikrą skonį ir stiproka saikingai. Kai gerdavau su cukrumi-man jos visos buvo vienodos... o kai nustojau su cukrumi gerti-pradėjau skirti skonius...  :smile.gif
Atsakyti
Aš geriu tik malta kava ;D Kitos nepripažistu tongue.gif Man tirpi aplamai neskanu, o kapucino kartais ..bet labai labai retai :smile.gif
Turiu savo megstamiausias kavas: Columbia, tik IKI parduotuvese priekiauja, Prezidentas Paulingo, LILA, ir kartais Merild...viskas visos kitos kavos man neskanu.Dar buna retkarčiais turguj nuperku sveriamos rusiškos arabikos, irgi visai nieko.. :smile.gif
Atsakyti
Turiu savo megstamiausias kavas: Columbia, tik IKI parduotuvese priekiauja, Prezidentas Paulingo, LILA, ir kartais Merild...viskas visos kitos kavos man neskanu.

Pirmos dvi ir man skaniausios wink.gif
O su tirpia, tai isgeriu  bet labai retai. Ir kaip matau ne neverta pirkti ir bandyti tu pakeliniu wink.gif
Atsakyti
Norėčiau mamos Jūsų paklausti. Vienam žmogui padariau paslaugą, o už tai jis man atsidėkojo "Sostinės" kavos pakuote. Šios kavos nesu dar ragavusi, tai net nenoriu praplėšti, nes pakuotė tai 500g, jei nepatiks, gaila bus išmesti, o jei ji nekani, tai aš nepraplėštą padovanosiu tą kavą anytai, ji vistiek neskiria skani ar neskani kava.
Atsakyti
Norėčiau mamos Jūsų paklausti. Vienam žmogui padariau paslaugą, o už tai jis man atsidėkojo "Sostinės" kavos pakuote. Šios kavos nesu dar ragavusi, tai net nenoriu praplėšti, nes pakuotė tai 500g, jei nepatiks, gaila bus išmesti, o jei ji nekani, tai aš nepraplėštą padovanosiu tą kavą anytai, ji vistiek neskiria skani ar neskani kava.

Kaip čia pasakius, man asmeniškai tai visai nieko ta "Sostinės" kava, bet čia nuo kiekvieno skonio priklauso - pvz. aš nemėgstu "Tchibo" ir "Jacobs" žalios, jos man per rūgščios, o jei tu jas mėgsti, tai gal tau ta ""Sostinės" ir nepatiks :smile.gif
Atsakyti
Aš buvau nusipirkusi "Sostinės"man tai visai nieko wink.gif
Nors šiaip tai aš "Jacobs"geriu.
Manau gali drąsiai plėšti ji tikrai ne tokia kaip" MK" ar kiti panašūs brudai.(nepykit, čia skonio reikalas)
Atsakyti