Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Bahama mama @ 2009 09 14, 08:15)
Will, o kuo šios pupelės ypatingos?  4u.gif Ar tiesiog dar daugiau kavos rūšių?  smile.gif
---
Aš iki šiol neatrandu tokios kavos, kuri būtų tikrai aromatinga ("kaviška", kaip aš sakau). Visos tos Jacobs turi tą tokį sintetinį aromatą, kuris gana greit išsikvepia, bet kad pati iš savęs kava tikrai kvepėtų kava, tokios nerandu  ax.gif O gal tai nuo paruošimo būdo priklauso  g.gif

Nežinau, tiesiog ankstesniuose puslapiuose buvo kalbėta, kad kai kas užsakinėja iš Kavos banko 4u.gif
---
Tokia kava būna, kai ji ruošiama iš kątik sumaltų pupelių wub.gif
Atsakyti
Kai nueinu i Gedimino9 knygyna, tai vis ruosiuos kavytes pupeliu nusipirkt, o tik pauostyt gaunas, nes niekaip negaliu issirinkt bliamba! Tiek rusiu rolleyes.gif o as visiska neismanele toje srityje doh.gif zinau tik, kad rugscios nemegstu, fui... Gal patarsit ka trumpai? ax.gif
Db geriu Paulig, bet man atrodo ji susigadino, o gal atsibodo tik...
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 14, 21:20)
Kai nueinu i Gedimino9 knygyna, tai vis ruosiuos kavytes pupeliu nusipirkt, o tik pauostyt gaunas, nes niekaip negaliu issirinkt bliamba! Tiek rusiu rolleyes.gif o as visiska neismanele toje srityje doh.gif zinau tik, kad rugscios nemegstu, fui... Gal patarsit ka trumpai? ax.gif
Db geriu Paulig, bet man atrodo ji susigadino, o gal atsibodo tik...

as anksciau irgi pirkdavau is "sviezia kava", kuri yra ir sitam knygyne ir dar universalinej, bet gaunasi gan brangiai. Man toks jausmas , kad cia ta pati kava is kavos banko, kuriam gaunasi tikrai pigiau. O skaniausia siuo metu tai Organic Fairtrade Nikaraguan coffee is marko ir spencerio smile.gif
einu uzsipilsiu puodeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diddle @ 2009 09 13, 08:14)
pati skaniausia lavazza espresso 4u.gif tik gaila, kad neturiu aparato, geriu plikoma, bet jos kokybe vis tiek man geriausia, dasr labai noriu paragauti illy, bet kaina didoka blush2.gif

Man irgi LavAzza labai liuks, jos turiu visada good.gif Illy man irgi patiko. Kadangi aš vienintelė, mūsų mažoj šeimoj, geriu kavą, tai leidžiu sau ir brangesnės nusipirkt ax.gif
Rytais geriu tirpią Jacobs Velvet, su putele wub.gif
Atsakyti
user posted image

Ekspreso kavai visada naudoju sia kava.
Atsakyti
Sveiki,
gal galite parekomenduoti kokios kavos pupeles geriausios kavos aparatui ir kur galeciau nusipirkti. Nesenai isigijom kavos aparata, o maximoj pupeles iprastu firmu, isbandziau - nekas. Ziurineju kavos banke, bet ten labai daug rusiu, net nezinau ka pasirinkti. Gal ka patarsite?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Liutas karalius @ 2009 09 23, 19:31)
Sveiki,
gal galite parekomenduoti kokios kavos pupeles geriausios kavos aparatui ir kur galeciau nusipirkti. Nesenai isigijom kavos aparata, o maximoj pupeles iprastu firmu, isbandziau - nekas. Ziurineju kavos banke, bet ten labai daug rusiu, net nezinau ka pasirinkti. Gal ka patarsite?
Aciu

Jau minėjau čia, bet pasikartosiu. Aš perku tik iš kavos banko ir tik Espresso Crema. Apsistojau ilgam ties šia kava. Kitos irgi neblogos, bet šita skaniausia.

Be to, teko darbiniais reikalais su Kavos banku bendrauti, tai jie minėjo, kad ši kavos rūšis yra pati perkamiausia pas juos, labai biurai įvairūs perka sau ir svečiams vaišinti. Nu žodžiu, aš visapusiškai rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau pabandyt pažįstamos rekomenduotą Segafredo Peru, tai galiu pasakyt labai nebloga kavyte ypač su pienu labai sodraus skonio gaunasi, nesu didelė kavos mėgėja, negeriu jos kasdien.
Nemėgstu stiprių, aitrių, rūgščių, ar kaip jas pavadint kavų doh.gif schmoll.gif
Iš Segafredo dar yra Brasilia ir Kosta Rika, tai tikrai pabandysiu ir šias, gal atrasiu sau tinkamiausią bigsmile.gif

http://www.segafredo...igini-peru.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 24 rugsėjo 2009 - 13:50
Man labai skani bananine kava, reikia puse banano, nedideli kauseli ledu vaniliniu arba sokoladiniu ir 100 ml pieno tokio siltoko, viska suplakti ir uzpilti ekspreso kava, uzpurskiame grietinele, papuosti galima banano gabaleliais, skanu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 09 24, 13:46)
Neseniai nusipirkau pabandyt pažįstamos rekomenduotą Segafredo Peru, tai galiu pasakyt labai nebloga kavyte ypač su pienu labai sodraus skonio gaunasi, nesu didelė kavos mėgėja, negeriu jos kasdien.
Nemėgstu stiprių, aitrių, rūgščių, ar kaip jas pavadint kavų doh.gif  schmoll.gif
Iš Segafredo dar yra Brasilia ir Kosta Rika, tai tikrai pabandysiu ir šias, gal atrasiu sau tinkamiausią bigsmile.gif

http://www.segafredo...igini-peru.html

Va, ir čia rašo, kad skani labai Segafredo Peru
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 09 15, 13:59)
as anksciau irgi pirkdavau is "sviezia kava", kuri yra ir sitam knygyne ir dar universalinej, bet gaunasi gan brangiai. Man toks jausmas , kad cia ta pati kava is kavos banko, kuriam gaunasi tikrai pigiau. O skaniausia siuo metu tai Organic Fairtrade Nikaraguan coffee is marko ir spencerio smile.gif
einu uzsipilsiu puodeli  smile.gif

"Šviežia kava" tikrai nieko bendro neturi su kavos banku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 02, 21:31)
Va, ir čia rašo, kad skani labai Segafredo Peru

taip sita labai skani smile.gif o kur perkate
Atsakyti