Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 15, 15:22)
balta pavyda jauciu tiems kas gali gerti kava...kentejau 3 menesius be kavos visai,o dabar vis nusiperku 3in1 jacobs arbas nescafe.
kai jau galesiu nebevarzyt sio malonumo pameginsiu kava virti ant ugniesspecialiam puoduke metaliniam,labai jau norisi pabandyti 4u.gif
o skaniausia nusipirkti pupeliu ir susimalti 4u.gif  smile.gif

O Mauro arba Musetti kavos pupeliu ragavai?
Atsakyti
paprasta juoda, su nedaug cukraus.
Atsakyti
Pastaruoju metu labai pamegau aromatines kavas (pupelemis). Sumalu pupeles, tai oi kaip kvepia visi namai ax.gif

Negaleciau be kavutes apsieiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 05 31, 21:40)
dziaugiuosi kad nesu kavos megeja smile.gif

Pritariu jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu negaliu nepasireiksti si karta, ne dieneles, be kavutes, o ypac su cigarete blush2.gif ka padarysi. zodziu taip esu londone is parduotuves nusiperku tokio likeriuko, laaaabai jau saldus ir siaip gerti jo vieno feee neimanoma, o ir skonis vieno nera jau skanus. nu ka tai uzsiplikau butinai kavute, ty pavirinu kavinuke, ir ipilu to likeriuko ciut ciut FANTASTIKA skonis neispasakytas, patariu mergaites pabandyti tongue.gif tada ir parasykit butinai jei kas pabandysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 05 23, 08:49)
Ir as uzsisakineju is kavos banko, tik va, atrodo apsigavau uzsisakiusi kenijos kava. Nu tikrai jakobsine skanesne pasirode po sitos. Uz 250 gramu mokejau 20 litu, bet atrodo, kad teks sunaudoti kuno pilingui.  verysad.gif

Čia tikriausiai ne kiekvienam patinka, nes ji rūgšti... nors ir laikoma labai gera kava, bet visgi skoniai skirtingi doh.gif

Aš labai susidomėjau Kavos banku ir matau, kad čia yra nemažai merginų, kurios ten perka bigsmile.gif Labai įdomu, kokią labiausiai mėgstate ir koks jų stiprumas g.gif Žiūrinėju tas Espresso po 1 kg, bet nežinau kurią rinktis, nes silpnos kavos nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
skaniausia kava ta, kurioje yra pieno 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat thumbup.gif Bet šiaip patinka labai Lavazza
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 10, 23:09)
Čia tikriausiai ne kiekvienam patinka, nes ji rūgšti... nors ir laikoma labai gera kava, bet visgi skoniai skirtingi  doh.gif

Aš labai susidomėjau Kavos banku ir matau, kad čia yra nemažai merginų, kurios ten perka  bigsmile.gif  Labai įdomu, kokią labiausiai mėgstate ir koks jų stiprumas  g.gif  Žiūrinėju tas Espresso po 1 kg, bet nežinau kurią rinktis, nes silpnos kavos nemėgstu  schmoll.gif

man labai skani kenijos kava is marks&spencer, bet is kavos banko tikrai labai neskani. Ir esme ne rugstume, tiesiog neskani visiems, ka tik vaisinau. o is espressiniu man labai skani crema, jei darau po spaudimu (aparatu)
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 08 21, 11:55)
man labai skani kenijos kava is marks&spencer, bet is kavos banko tikrai labai neskani. Ir esme ne rugstume, tiesiog neskani visiems, ka tik vaisinau.  o is espressiniu man labai skani crema, jei darau po spaudimu (aparatu)

Matyt, visgi skirtinga produkcijos kokybė pas skirtingus pardavėjus...

Aš Kavos banke prisiskaičiau, kad labai verta paragauti Australiškos kavos, tai vakar netyčia radau ir nusipirkau, nors pardavėja net nustebo, kai paprašiau ir pareiškė, kad ji brangi doh.gif (tas brangumas- 12 lt/ 100 g doh.gif ) Pirkau nedaug, nes nežinojau ko tikėtis, bet dabar labai džiaugiuosi, nes kava man ji nelabai... Aprašyme rašoma, kad ji turi nedaug kofeino ir yra švelnaus skonio, tai ji išties tokia. Sakyčiau, labiau tinkama gerti antroje dienos pusėje nei ryte lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik uz svieziai maltu pupeliu kava smile.gif
Atsakyti
Labas, mamytes. As kavos visai negeriu, nebent su pienu. Bet cia daugiau pieno gerimas nei kava. Bet stai mano netiketumui radau puikia kava "Kava Cappugiro". biggrin.gif Isbandziau ir pakeiciamos nera. thumbup.gif Paziurekit receptuka : http://www.maistogid...x.php?p=blog_14
Atsakyti