Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 05 07, 11:31)
Jei bus noro mergaites klauskite apie skaniausias kavos rusis  smile.gif
darbuojuosi sioje srityje  4u.gif

na man siek tiek juokingai cia skamba blush2.gif esu pati tirbusi sioje sferoje, tai galiu pasakyti, kad kartais vieni dievina tokias pupeles, kitiems atrodo tikras s....
Nes del skonio nesigincijama ax.gif Pvz kai ateina kokia bobule, paklausia kokias geras pupeles rekomenduotumet, tai vos ne puse valandos aiskini, o ji isporina kad s... jei kisi, ir nusiperka pacia pigiausia, arba is vis nieko neperka doh.gif
Kad ir ta pati Lavazza, kalbu apie pupeles, tikrai toli grazu ne visiem ji patinka, nors ir brangi, ir seip visu isgirta, bet turi savita skoni, ir man paciai ji nepatinka schmoll.gif
Labai neblogos, asmeniskai man, Dallmayer Crema, kartais su kokiu Mocarto aromatu pasimaisyti, tai tikrai skanu, Bravisimo, Manheteno pupeles neblogos, bet kaip jau sakiau, kiekvienas turi savo skoni.....]
na cia ir issipleciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 05 07, 10:31)
Jei bus noro mergaites klauskite apie skaniausias kavos rusis  smile.gif
darbuojuosi sioje srityje  4u.gif

tai jus arbatos ar kavos eksperte?
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 08, 22:51)
tai jus arbatos ar kavos eksperte?

smile.gif laba noreciau paklausti ar ninai kaip darosi kava su ledai ,teko viena karta ragauti portugalijoje bet neuzsifiksavau kaip darosi
smile.gif dekui!
Atsakyti
Daug receptuku cia: http://cofe.org.ua/c...category/14/57/ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 13 gegužės 2009 - 21:29
Neturiu jokios intensijos nieko reklamuoti ar kam nors ką nors įbruti, bet mes darbe geriam Kavos banko Espresso Crema mišinį. O kadangi namie turiu gerą kavos aparatą, tai jau geras pusmetis ir į namus tik tokią perku. Labai labai skani.
Papildyta:
QUOTE(virgante @ 2009 05 11, 07:03)
smile.gif laba noreciau paklausti ar ninai kaip darosi kava su ledai ,teko viena karta ragauti portugalijoje bet neuzsifiksavau kaip darosi
smile.gif dekui!

Labai labai paprasta smile.gif Aš gaminu taip:

Affogato al Cafe
15o g vanilinių ledų
espresso kavos

Į aukštą stiklinę arba puodelį dedame ledus ir užpilame pasiruošta stipria espresso kava. Kavos kiekį ir stprumą siųlau pasireguliuoti pagal savo skonį. Man patinka mažai (bet labai stiprios) kavos ir daug ledų. Svarbiausia, kad kava būtų be tirščių.
Puošiame tuo, kuo mėgstame: šokoladiniu sirupu, tarkuotu šokoladu, smulkintais riešutais, karamele, trintomis braškėmis ir pan. Laisvė kūrybai ir fantazijai!
user posted image

Daugiau nuotraukų galit pažiūrėt čia.
Atsakyti
Megstu tik juoda kava su labai nedaug cukraus.
Atsakyti
QUOTE(bobute369 @ 2009 03 02, 17:04)
Mes geriame Kavos Banko šviežiai skrudintą kavą. Labai skani

Ir as uzsisakineju is kavos banko, tik va, atrodo apsigavau uzsisakiusi kenijos kava. Nu tikrai jakobsine skanesne pasirode po sitos. Uz 250 gramu mokejau 20 litu, bet atrodo, kad teks sunaudoti kuno pilingui. verysad.gif
Atsakyti
dziaugiuosi kad nesu kavos megeja smile.gif
Atsakyti
balta pavyda jauciu tiems kas gali gerti kava...kentejau 3 menesius be kavos visai,o dabar vis nusiperku 3in1 jacobs arbas nescafe.
kai jau galesiu nebevarzyt sio malonumo pameginsiu kava virti ant ugniesspecialiam puoduke metaliniam,labai jau norisi pabandyti 4u.gif
o skaniausia nusipirkti pupeliu ir susimalti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Paneles, nueikite i Vero Cafe, o ten tai prisiskanausite biggrin.gif
Pyragaiciai, kavos, arbatos mhmmmm... blush2.gif
Atsakyti
Kol neturėjau Zespresso kavos aparato tai gėriau Jakobs kava tačiau tai nepalyginsi su barista kava kuri yra arabikos ir robustos derinis,o kavos aparačiukas tiesiog saldainis atsikėliai ryte paspaudei knopkutę ir turi labai skanios kavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 28 birželio 2009 - 09:20
O man skaniausia tai Jacobs kava su pienu (arba grietinele) wub.gif
Atsakyti