Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

ir vel susigundziau kavos banku:)skani kava pas juos
Atsakyti
gal kas matet kur galima nusipirkti robustos?
Atsakyti
QUOTE(melifaro @ 2009 04 19, 20:07)
gal kas matet kur galima nusipirkti robustos?

Kaune perku kavos banko čia

http://www.sveikatos...-kava/1/robusta
Atsakyti
Kiek teko gerti kavos, tai pačią skaniausią Capucino kavą gėriau Lukoil degalinėse thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai geriu Jakobs žalią kavą, dar paulig prezident. Šiaip kava patinka santykiu 1:2, tai kavos samtelis ir cukrus. Luikoile ir aš skanią kavą gėriau.
Atsakyti
ne visai į temą paklausiu, bet gal kuri būsit mačiusi - ieškau kuo pigesnių kavos pupelių, skrudintų arba neskrudintų.

sugalvojau namie dekoraciją iš jų ir reikės gal pustrečio kg, tai kaina aktuali, o skonis vsai nea... biggrin.gif

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2009 03 24, 10:03)
Centralizuotoj parduotuvėj mačiau laaaabai dideles kavos pupeles. Ir kaina 2-gubai didesnė, tačiau pardavėja nesugebėjo paaiškinti kuo jos geresnės ir ar apskritai geresnės nei įprastos pupelės?  doh.gif  Gal kas esate bandžiusios? Aš kažkaip nesurizikavau nusipirkti, nors gal ir reikejo doh.gif  Bet dabar įdomu pasidarė ar 2-gubai didesnės, nei standartinės pupelės yra geresnės, skanesnės ir t.t. ar kaip tik ne  bigsmile.gif

konkrečiai dėl šitų nesidomėjau, bet aš perku svieziakava parduotuvėse, tai ten ko aš bepaklausčiau tai labai smulkmeniškai pardavėja paaiškina paprastai, ir žino rūšis tinkamiausios kavos aparatams, plikymui ar kt., kiek kofeino kokioj kavoj, jų skonius... tai manau ir apie tas didžiąsias sužinotum ką 4u.gif
Atsakyti
Pasiziurejau kavosbanko psl- koks pasirinkimas bigsmile.gif !!!! Tik va as nekokia kavos zinove blush2.gif nusipirkau vakar prekybos centre kavos "Ethiopia", dar naragavau... Bet nepigi tokia buvo g.gif
o gal kas gali konkreciai patart, kokia kava labiausiai tinka gerti su pienu, o kokia siaip "be nieko"? Nes ismananciu cia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 03, 23:27)
Pasiziurejau kavosbanko psl- koks pasirinkimas bigsmile.gif !!!! Tik va as nekokia kavos zinove blush2.gif  nusipirkau vakar prekybos centre kavos "Ethiopia", dar naragavau... Bet nepigi tokia buvo  g.gif
o gal kas gali konkreciai patart, kokia kava labiausiai tinka gerti su pienu, o kokia siaip "be nieko"? Nes ismananciu cia yra ax.gif

nežinau dėl pieno tinkamumo, bet etiopija šiaip gan universalus skonis, man ji patinka. tik ne ta kur supakuota iš prekybcentrių, ta man nelabai schmoll.gif o iš specializuotos parduotuvės etiopijos rūšies kavą dažnai geriam, mėgstam nerūgščias, ne per stiprias ir ne perskrudintas, tai šita thumbup.gif

dar jei nenusimanai per daug ir nenori rizikuot, tai dažnai spec parduotuvės turi savo firminius mišinius, kurie man rodos irgi būna tokie alia daugelio skoniui.
Atsakyti
QUOTE(Karigailė @ 2009 03 05, 13:42)
Man skaniausia Lavazza ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 05 03, 23:34)
nežinau dėl pieno tinkamumo, bet etiopija šiaip gan universalus skonis, man ji patinka. tik ne ta kur supakuota iš prekybcentrių, ta man nelabai  schmoll.gif o iš specializuotos parduotuvės etiopijos rūšies kavą dažnai geriam, mėgstam nerūgščias, ne per stiprias ir ne perskrudintas, tai šita  thumbup.gif

dar jei nenusimanai per daug ir nenori rizikuot, tai dažnai spec parduotuvės turi savo firminius mišinius, kurie man rodos irgi būna tokie alia daugelio skoniui.

Na aciu 4u.gif
visgi Etiopija- kavos gimtine, ir girdejau, kad kavos is ten- geriausios rinkoje g.gif
Atsakyti
Jei bus noro mergaites klauskite apie skaniausias kavos rusis smile.gif
darbuojuosi sioje srityje 4u.gif
Atsakyti