Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

šiandien jau trečiąsyk presto nusipirkau Presto kavos.. labai skani kavytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2009 01 27, 17:16)
sveikos,
o kokias kavos pupelias skanias(be jokiu ten aromatu) galima butu nusipirkti ir kur. maximoje maciau tik paulig.

Perkame specializuotose parduotuvėse šviežiai skrudintą kavą. visokių jacobsų, paulikų aromų jau nebegeriam keletą metų. Kažkoks dustas, o ne kava. Kava turi būti šviežiai paskrudinta ir sumalta. Paragaukit ir prie prekybos centruose esančios kavos nebegryšit.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Neseniai pradejau kava gert ax.gif pupelem dar nebandziau. Is fasuotu labai patinka paulig classic(nors kaina nesiskiria) taip pat skanios dekofeinuotos kavos(sako, kad ziauriai nesveika).
nepatiko visos bandytos merrild, o tchibo family buvau apsinuodijusi blink.gif ir skonis bjaurus.
Atsakyti
Lavazza arba paulig perkam.Retkarčiais nusiperkam šviežiai maltos su kokiu nors skoniu pvz amaretu ax.gif
Atsakyti
Mes geriame Kavos Banko šviežiai skrudintą kavą. Labai skani
Atsakyti
Man skaniausia Lavazza ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai megstu stipria kavyte, siuo metu geriu Jacobs, nors man ji nera skaniausia.. rolleyes.gif
Kazkada buvau nusipirkusi Sati kava, ta skaniausia buvo is visu mano ragautu, aromatas buvo lyg sokolado...bet kazkodel prekybos centruoje jos neberandu blink.gif
Gera kava yra Lavazza, Paulig nebloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karigailė @ 2009 03 05, 12:42)
Man skaniausia Lavazza ax.gif

tikrai skani
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes jau kokius 5 metus turim kavos aparatą Saeco Incanto. Visokių visokiausių kavos rūšių esam išbandę thumbup.gif Žinoma, skaniausios šviežiai skrudintos pupelės ir Saeco kava nebloga thumbup.gif
Bet turiu klausimą, gal kavos žinovės galėtų mane apšviesti ax.gif

Centralizuotoj parduotuvėj mačiau laaaabai dideles kavos pupeles. Ir kaina 2-gubai didesnė, tačiau pardavėja nesugebėjo paaiškinti kuo jos geresnės ir ar apskritai geresnės nei įprastos pupelės? doh.gif Gal kas esate bandžiusios? Aš kažkaip nesurizikavau nusipirkti, nors gal ir reikejo doh.gif Bet dabar įdomu pasidarė ar 2-gubai didesnės, nei standartinės pupelės yra geresnės, skanesnės ir t.t. ar kaip tik ne bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Stiprios kavos ne geriu dėl širdies.Bet labai patinka Lavazza balinta ir dabar atradau Nesckafe gold irgi perku maišeliose balinta . Pastaroju metų pastebėjau kad paprsta Neskafe 3 viename labai daug cukraus pridėta tai geriau perku be cukraus. biggrin.gif Ir Mackofe strong visai nieko skonis bet irgi gal kiek per saldi.
Atsakyti