šiandien jau trečiąsyk presto nusipirkau Presto kavos.. labai skani kavytė
QUOTE(amileta @ 2009 01 27, 17:16)
sveikos,
o kokias kavos pupelias skanias(be jokiu ten aromatu) galima butu nusipirkti ir kur. maximoje maciau tik paulig.
o kokias kavos pupelias skanias(be jokiu ten aromatu) galima butu nusipirkti ir kur. maximoje maciau tik paulig.
Perkame specializuotose parduotuvėse šviežiai skrudintą kavą. visokių jacobsų, paulikų aromų jau nebegeriam keletą metų. Kažkoks dustas, o ne kava. Kava turi būti šviežiai paskrudinta ir sumalta. Paragaukit ir prie prekybos centruose esančios kavos nebegryšit.
Neseniai pradejau kava gert pupelem dar nebandziau. Is fasuotu labai patinka paulig classic(nors kaina nesiskiria) taip pat skanios dekofeinuotos kavos(sako, kad ziauriai nesveika).
nepatiko visos bandytos merrild, o tchibo family buvau apsinuodijusi ir skonis bjaurus.
nepatiko visos bandytos merrild, o tchibo family buvau apsinuodijusi ir skonis bjaurus.
Lavazza arba paulig perkam.Retkarčiais nusiperkam šviežiai maltos su kokiu nors skoniu pvz amaretu
Mes geriame Kavos Banko šviežiai skrudintą kavą. Labai skani
Man skaniausia Lavazza
Sveikos
Labai megstu stipria kavyte, siuo metu geriu Jacobs, nors man ji nera skaniausia..
Kazkada buvau nusipirkusi Sati kava, ta skaniausia buvo is visu mano ragautu, aromatas buvo lyg sokolado...bet kazkodel prekybos centruoje jos neberandu
Gera kava yra Lavazza, Paulig nebloga
Labai megstu stipria kavyte, siuo metu geriu Jacobs, nors man ji nera skaniausia..
Kazkada buvau nusipirkusi Sati kava, ta skaniausia buvo is visu mano ragautu, aromatas buvo lyg sokolado...bet kazkodel prekybos centruoje jos neberandu
Gera kava yra Lavazza, Paulig nebloga
Sveikos
Mes jau kokius 5 metus turim kavos aparatą Saeco Incanto. Visokių visokiausių kavos rūšių esam išbandę Žinoma, skaniausios šviežiai skrudintos pupelės ir Saeco kava nebloga
Bet turiu klausimą, gal kavos žinovės galėtų mane apšviesti
Centralizuotoj parduotuvėj mačiau laaaabai dideles kavos pupeles. Ir kaina 2-gubai didesnė, tačiau pardavėja nesugebėjo paaiškinti kuo jos geresnės ir ar apskritai geresnės nei įprastos pupelės? Gal kas esate bandžiusios? Aš kažkaip nesurizikavau nusipirkti, nors gal ir reikejo Bet dabar įdomu pasidarė ar 2-gubai didesnės, nei standartinės pupelės yra geresnės, skanesnės ir t.t. ar kaip tik ne
Mes jau kokius 5 metus turim kavos aparatą Saeco Incanto. Visokių visokiausių kavos rūšių esam išbandę Žinoma, skaniausios šviežiai skrudintos pupelės ir Saeco kava nebloga
Bet turiu klausimą, gal kavos žinovės galėtų mane apšviesti
Centralizuotoj parduotuvėj mačiau laaaabai dideles kavos pupeles. Ir kaina 2-gubai didesnė, tačiau pardavėja nesugebėjo paaiškinti kuo jos geresnės ir ar apskritai geresnės nei įprastos pupelės? Gal kas esate bandžiusios? Aš kažkaip nesurizikavau nusipirkti, nors gal ir reikejo Bet dabar įdomu pasidarė ar 2-gubai didesnės, nei standartinės pupelės yra geresnės, skanesnės ir t.t. ar kaip tik ne
Sveikutes Stiprios kavos ne geriu dėl širdies.Bet labai patinka Lavazza balinta ir dabar atradau Nesckafe gold irgi perku maišeliose balinta . Pastaroju metų pastebėjau kad paprsta Neskafe 3 viename labai daug cukraus pridėta tai geriau perku be cukraus. Ir Mackofe strong visai nieko skonis bet irgi gal kiek per saldi.