Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

Sakniausia kava- geriausiu draugu kompanijoje blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kavos gerbėjos,
tikriausiai ne vienai iš mūsų teko virti erškėtuogių uogienę,,teko valyti sėklas.iš jų.Reikia paimti sėklas jų neišmesti o tiesiog išvalius patiesti ant drobinio rankšluostuko ir uždengus jas gerai patrinti,kad nusitrintų plaukeliai.Tuomet nutrintas sėklytes gerai nuplauti,nudžiovinti.
Pabėrus ant švarios keptuvės paskrudinti.Supilti į švarų stiklainiuką laikyti tamsoje.
Sumalus norimą kiekįkavamale galima turėti skanios kavos,ją užplikyti palaukti,kol prisitrauks.Galima gerti įmaišius su kita kava.
Atsakyti
Man skaniausia kava - juoda kava su cukrum. Kur geriate skanios kavos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2008 12 22, 19:44)
Man skaniausia kava - juoda kava su cukrum. Kur geriate skanios kavos?  smile.gif

Siandien skaniai atsigeriau kavos jacobs bare smile.gif ta kaledine karstlige baisiai nuvargino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inconnese @ 2008 12 22, 21:02)
Siandien skaniai atsigeriau kavos jacobs bare smile.gif ta kaledine karstlige baisiai nuvargino  blink.gif

O kokia cia kavine? pirmakart girdziu, kazkas naujo g.gif
Atsakyti
Akropolyje Vilniuje atidare neseniai. Kaledine akcija, kava vaisina ir atviruku duoda 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip idomiai smile.gif buvau ir nemaciau sios kavines ax.gif tikriaus jau pernelyg daug zmoniu preis sventes atvaziavo dovaneliu iskot. Dar savaitgali buvau tai nieko nuostabaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inconnese @ 2008 12 22, 21:20)
Akropolyje Vilniuje atidare neseniai. Kaledine akcija, kava vaisina ir atviruku duoda  4u.gif  mirksiukas.gif

g.gif gal tikrai reikes aplankyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif mano mėgstamiausia kava yra Aroma platinum arba Aroma gold. Mmmm lb skani kavytė. thumbup.gif Kažkada skaniausia buvo Jakobs, bet dabar taip jos skonis suprastėjęs, schmoll.gif per daug sudegina pupeles .
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas verdate namie MOCA kava? g.gif siaip ji man labai skani thumbup.gif tik turiu viena klausima del to kavinuko 4u.gif kodel ta apatine dalis, kur reikia pilti vandeni turi nemalonu kvapa? (su kava viskas gerai biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos, na mano receptas paprastas, bet skanus thumbup.gif išverdame kava, grezinėlis laimo, gabalėlis imbiero, cukraus, karšto pieno, trupučiuka cinamono. Labai labai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
o kokias kavos pupelias skanias(be jokiu ten aromatu) galima butu nusipirkti ir kur. maximoje maciau tik paulig.
Atsakyti