Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

Lavazza arba Julius Meinl.
Atsakyti
As pastaruoju metu niekaip nebeissirenku kavos, visos man jos rugscios. Gal parekomenduotumete kokia nors kava kuri butu nerugsti? Nelabai noretusi uz pakeli moketi daugiau nei 10 lt...
Atsakyti
Paulig, kartais Lavazza
Atsakyti
as perku lavazza arba merild, anksciau dar buvo jacobs milea bet dabar nebeliko...
Atsakyti
Kazkada skaniausia kava lofbergs lila ,tokia tamsiai ruda etikete ,bet ji dingo sad.gif
Tai dabar neisirenku skanios kavos ,vis keiciu . Kartais apsistoju prie paulig prezident
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 11 11, 15:26)
Kazkada skaniausia kava lofbergs lila ,tokia tamsiai ruda etikete ,bet ji dingo sad.gif
Tai dabar neisirenku skanios kavos ,vis keiciu . Kartais apsistoju prie paulig prezident

Tscibo mėlyna thumbup.gif bet ne po 250 gr. o visas 500 g. ten kazkas ne tas pat pilsto ax.gif
Atsakyti
Aš pati kavos negeriu, bet pas mus namuose sveriama kava is "Šviežia kava"- Brazil Capoera - vidutinio stiprumo smulkiai malta kava su riešutų skoniu. Grįžtant namo iš Vokietijos būtinai nuperku kelis pakelius Jakobs Kronung- su Jakobs Kronung čia pardavinėjama "kava" nėra ko lygint doh.gif
Atsakyti
Nicaraguan, kuri Marks&Spencer parduotuvėje penktadieniais pasirodo, o pirmadieniais jos vietoj lentynoje tik tuščią skylę randi. smile.gif

Atsakyti
Savo skaniausios kavos siandien ragavau nemokamai smile.gif
visai smagiai isejo, apsipirkinedama pamaciau nauja Jacobs kavine Megoje, ten nemokamai kavos dauoda paragauti 4u.gif
Atsakyti
Skani Columbia, bet kiek maciau tai tik Iki yra tokios.
Atsakyti
Man patinka skirtinga kava. Tikriausiai priklauso nuo nuotaikos ir gyvenimo etapo. Stai vasara geriau tik kava su pienu, o artejant Kaledoms perejau ant juodos su trupuciu cukraus. Taip ir su gamintojais, geriu viena, kai atsibosta - pereinu prie kitos smile.gif
Atsakyti
Man skaniausia - juoda kava su trupuciu cukraus 4u.gif
Atsakyti