o ašpastaruoju metugeriu Jacobs kavą: į vudutinio dydžio puodelį dedu 2 nepilnus šaukštelius kavos, užplikau ir po to įpilu braškinio pieno gėrimo "mū". Skaaanuuu... Bent jau man
QUOTE(ing @ 2008 05 15, 14:31)
Man skaniausia Jacobs .
As ir pirmenybe teikiu Jocobs,kartais dar per ku Lavazza.
Labai senai gerdavau juoda kava, bet nuo jos esu apsivemus ir nuo to laiko kaskaip nepriema mano skrandis jos kaskiek laiko negeriau kavos, o dabar pradejau Nescafe 3 in 1 labai skani su dukra mes ja labai megstam
man labai skani LAVAZZA IN BLU , neturi tokio kartumo, kaip kitos
Perku tik Merrild in Cup
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 28, 23:11)
Perku tik Merrild in Cup
si irgi skani bet as jau du paskutinius kartus vis nusiperku SOSTINĖS man ji visai nieko, o labiausia patinka tai sveriama su airisko skonio kvapu
Man tai Lavazza ir Paulig kartais perku Merrild .
o man patinka ruosti kava ne namie, atsimenu traku gatvej buvo kavinuke tokia labai jauki, kazkokio uzsieniecio, vienna cafe berods. beprotiskai fantastiskas kavas ten darydavo su meile )
O gal kam teko ragaut Kopi luwak ? cia viename filmuke prisireklamavo ieskojau visur info,prisirinkau ir ka jus manote radau toki filmuka tipo toki kaip ji atsiranda
Niu tai check it out
http://www.youtube.c...h?v=wSvS3blW3AU
O gal kam teko ragaut Kopi luwak ? cia viename filmuke prisireklamavo ieskojau visur info,prisirinkau ir ka jus manote radau toki filmuka tipo toki kaip ji atsiranda
Niu tai check it out
http://www.youtube.c...h?v=wSvS3blW3AU
Visa laika pirkdavome Lilla Lofbergs, bet labai krito sios kavos kokybe Kazkur isgaravo aromatas, labai stambus sumalimas pasidare Tai dabar geriame Merrild in cup. Visai nieko
Nebloga Lindvall's kava švediška, populiariausia rudam pakelyje, PC jos nėra.
Bravisimo labai skani kava.
Geriausia pirkti šviežiai skrudintą kavą, arba pirkti kavos pupeles ir jas susimalti.
Kas atsimena kai tėvai maldavo namie kavos pupeles, koks aromatas pasklisdavo.
Reikia grįžti atgal prie kavos gėrimo kultūros, o ne gerti kažkokį birzgalą ale Jacobs ir visos kitos.
Bravisimo labai skani kava.
Geriausia pirkti šviežiai skrudintą kavą, arba pirkti kavos pupeles ir jas susimalti.
Kas atsimena kai tėvai maldavo namie kavos pupeles, koks aromatas pasklisdavo.
Reikia grįžti atgal prie kavos gėrimo kultūros, o ne gerti kažkokį birzgalą ale Jacobs ir visos kitos.