Man irgi labai skani aromatizuota kava ;DNusiperki pupeles,susimali,visalaik sviezia ji tau buna,skani.Aisku ji brangiau gaunas,bet uz malonuma juk galima ir daugiau sumoket ;)Perku irgi sokolado arba konjako aromato,tikrai skanu
QUOTE |
Ar gali nuo kavos vaikeliui pusti pilvuka? P.S Cia as apie zindancias mamas.. |
Paskutiniame Mazylio numeryje raday straipsni apie Stasaityte. Ten ji uzsimine, kad negeria kavos (arba retkariciai sau leidzia), nes jos vaikui nuo kavos pucia pilva.
As taip pat ne kavos megeja, bet ta savaite pradejau gerti tirpia kava. tuo metu mano Kleo is angeliuko pavirto velniuku, o as vis stebejausi, kodel jau pucia pilva, ka as tokio suvalgiau.
kaip tik perskaiciau straipsni, iskart nustojau gerti kava. Ir ak jus manot, pilvukas susitvarke.
Matyt, kazkam ta kava jokio poveikio neturi, o mano dukrelei turejo. O be to as nestumo metu kavos negerejau...
Taip kad kol maitinsiu, tai neteks man paragauti tu visu pasakisku recepteliu, kuriuos jus cia rasot. :'(
Gali buti, kad del to kad ir nescia negerei kavos, tai vaikui tas kofeinas per daug stimuliuoja. Nors nezinau ar nuo kavos pucia pilva. Gal... As kol atsekiau nuo ko pucia pilva, praejo beveik 3 men. O pute nuo jogurtu kuriuos valgiau (daugiausia valgiau danone, bios serijos). Gal sutapo su tais 3 men., bet kai nustojau valgyt jogurtus, apmazejo tas pilvuko putimas.
Kava man gera tik malta. Jacobs ar Merrild. Be kofeino negeriu, manęs kofeinas neveikia ir išgėrus kavos galiu laisvai eiti miegoti - užmigsiu be problemų.
Būtinai su 1,5 šaukštelio cukraus ir be pieno. Užplikau paprastai, o "aparatinės" negeriu, kiek gavau dovanų kavos aparatų, visi rūsy dulka. Šiaip išgeriu 2-3 puodelius per dieną, kai dirbau, išgerdavau daug daugiau.
Būtinai su 1,5 šaukštelio cukraus ir be pieno. Užplikau paprastai, o "aparatinės" negeriu, kiek gavau dovanų kavos aparatų, visi rūsy dulka. Šiaip išgeriu 2-3 puodelius per dieną, kai dirbau, išgerdavau daug daugiau.
Labai megstu ir pastoviai perku "Cubana" kava, kuri parduodama daugkartinio naudojimo dezutese. Labai puikaus aromato ir kokybiska. Tik nesupainiokite su tokia pigia, panasiose dezese kitos firmos kava..
Ryte uzsiplikau dideliausia puodeli, daug pieno, ir palengva, beskaitydama naujienas, isgeriu... ;D
Ryte uzsiplikau dideliausia puodeli, daug pieno, ir palengva, beskaitydama naujienas, isgeriu... ;D
[quote]
Dabar geriu netikrą kavą su netikru pienu. ;D Kadangi nuo peinišku produktų mano dukrelei taip pat pučia pilva.
Tad nusipirkau parduotuvėje INKA ir sojos pieną. ;)
Kava net nekvepia, skonio panašumas gal tik kokių 10 procentu, bet taip norisi...
Pridėjus daugiau cukro visai nieko, galima gerti. :-/
Dabar geriu netikrą kavą su netikru pienu. ;D Kadangi nuo peinišku produktų mano dukrelei taip pat pučia pilva.
Tad nusipirkau parduotuvėje INKA ir sojos pieną. ;)
Kava net nekvepia, skonio panašumas gal tik kokių 10 procentu, bet taip norisi...
Pridėjus daugiau cukro visai nieko, galima gerti. :-/
Nusipirkau parduotuveje tirpios kavos INDIAN INSTANT COFFE Vien del sentimentu vaikystei Prisimenu kaip tevams darbovietese pagal sarasa tokios kavos duodavo indeli, tai ir ta indeli taupydavom, o kaip skanu buvo...
Kava turi medžiagų, kurios suaktyvina žarnyno peristaltiką. Aš po rytinės kavos praėjus kokioms penkioms minutems lekiu į tualetą. Be kavos viskas daug vėliau ivyksta. Tad gal vaikučiams nuo to pilvą pučia. Bet čia labai individualu. Vienų žarnynas jautresnis, o kiti nieko nejaučia.
O kavą labai įvairią geriu, tik nemėgstu rūgščios, pvz.: Jacobs.Darausi silpną, bet daug- vieną šaukštelį į vidutinio dydžio arbatinį puodelį. Geriu su dviem šaukšteliais cukraus ir kartais su grietinėle
O kavą labai įvairią geriu, tik nemėgstu rūgščios, pvz.: Jacobs.Darausi silpną, bet daug- vieną šaukštelį į vidutinio dydžio arbatinį puodelį. Geriu su dviem šaukšteliais cukraus ir kartais su grietinėle
kaip rytine kavute,tai pripazistu tik malta.o tirpi tai tik siaip.paivairinimui ir tik su pienuku ar grietinele.va taip
man kavu kava yra LAVAZZA. MANO VIENINTELE SVELNI JUODOJI MEILE [img]http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/happy/coffee.gif[/img] geriu ja paprastai uzplikyta, per aparata nebent tik expreso.
o dabar nebegaliu gerti savo kavutes [img]http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/sarge/Disappointed_anim.gif[/img]
o dabar nebegaliu gerti savo kavutes [img]http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/sarge/Disappointed_anim.gif[/img]
SVEIKOS MAMOS,
NA O AS KAVOS GERTI VISAI NEGALIU, MANE KAZKODEL NUO JOS PYKINA. TAD NESENEI RADAU ISEITI. GERIU TIRPIA KAVA 3VIENAME, IR SKANU IR NEPYKINA. JA DABAR DAZNAI REKLAMUOJA PER TELIKA. KAVA, CUKRUS IR GRIETINELE VISKAS VIENAME POKELYJE. MMM...SKANU :-*
NA O AS KAVOS GERTI VISAI NEGALIU, MANE KAZKODEL NUO JOS PYKINA. TAD NESENEI RADAU ISEITI. GERIU TIRPIA KAVA 3VIENAME, IR SKANU IR NEPYKINA. JA DABAR DAZNAI REKLAMUOJA PER TELIKA. KAVA, CUKRUS IR GRIETINELE VISKAS VIENAME POKELYJE. MMM...SKANU :-*