Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 24, 01:14)
Gal kas galit parasyti kaina ,kiek kainuoja LOVBERGS LILLA ka?gal ir nelabai tiksliai parasiau pavadinima,bet tikiuosi supratot blush2.gif pas mus kaina £1.30 schmoll.gif

6-7 Lt. is pigiuju kavu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 09, 19:30)
6-7 Lt. is pigiuju kavu  smile.gif

tai nenuostabu,kad ir cia tiek blush2.gif niekad nebandzius,bet kazkaip ir nesiriztu,jaciu uz tokia kaina nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 09, 22:03)
tai nenuostabu,kad ir cia tiek blush2.gif niekad nebandzius,bet kazkaip ir nesiriztu,jaciu uz tokia kaina nieko gero biggrin.gif

Gerti galima, puse bedos. Aisku iki lavazos kaip iki Paryziaus atbula eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 09, 23:04)
Gerti galima, puse bedos. Aisku iki lavazos kaip iki Paryziaus atbula eit biggrin.gif

lotuliukas.gif geras apibudinimas
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 09, 20:04)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 16, 19:24)

reikes ir man kada paragaut ,nes dar tokios nesu ragavus
Atsakyti
Man skaniausia Jacobs ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau "Double Coffee" kavą - labai nebloga smile.gif
Atsakyti
Capucino, bet tik kokiose kavinese, kur padaro su putele ir cinamono ar sokolado drozlem, namie neskanu gert, tokios be aparato nepasidarysi. Dar uzvakar airiska kava geriau irgi labai patiko, bet jis su alkoholiu, taigi dabar kuri laika teks atsisakyt jos smile.gif .
Atsakyti
na o m an capucino visiskai nepatinka,o ypac ta putele kaip jus galit ja gert,na o gal man blush2.gif kad as jos nemegstu na bat as manau cia skonio reikalas
Atsakyti

4u.gif Man skaniausia Jacobs .

Atsakyti
Gal kuri geriat 777? ir kas nors turit 20lt antra puse ax.gif
Atsakyti