Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 16, 00:48)
Ar  kas bandet kava ,,illy,,tokioj sidabrinej dezutej?man visai nebloga pasirode bigsmile.gif

Illy gera kava, Italijoje mėgstama. Bet pastaruoju metu man jau minėta Lavazza Qualita Pro labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Nors siaip esu kavos manijake, geriu ja kasdien ir megstu visokia, taciau pries keleta metu ypac pamegau frappucino kavas wub.gif . O dar jei vasara ir karstas oras, tai ji taip gerai gaivina. Galima pasidaryti su ivairiausiais priedais, sokoladu, karamele ir t.t., niam niam. Daznai pati pasidarau namie tokios, nors aisku skonis neprilygsta pvz. Starbucks'o kavai ax.gif .
Atsakyti
O man pati skaniausia AMBASSADOR thumbup.gif vidutinio stiprumo. (Parduodama IKI parduotuvese, kitur nesu macius)
Atsakyti
Gal kas galit parasyti kaina ,kiek kainuoja LOVBERGS LILLA ka?gal ir nelabai tiksliai parasiau pavadinima,bet tikiuosi supratot blush2.gif pas mus kaina £1.30 schmoll.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, kad man labai skani kava su nuosedomis Colombia (zalia pakuote), tik jau seniai nesu jos gerusi. Lietuvoje ja budavo galima isiyti tik IKI parduotuvese, taciau nezinau, ar dar ir dabar ja prekiauja tongue.gif . Nuostabiai svelnaus skonio ir aromatinga kava wub.gif . Teks grizus man jos paieskoti.
Atsakyti
Man patinka:
1.Illy espresso
2.Lavazza Crema e gusto(nors ten tik 30% arabicos)
3. Segafredo patinka keletas rusiu smile.gif
Atsakyti
man patinka lavaza ir jacobs
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 02 28, 14:43)
man patinka lavaza ir jacobs

Ir man šitos thumbup.gif
Atsakyti
Daug isbandziau ivairiu kavu, bet dabar geriu tik Lavazza espresso arba quallta oro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilter @ 2008 02 29, 23:47)
Daug isbandziau ivairiu kavu, bet dabar geriu tik Lavazza espresso arba quallta oro  thumbup.gif

Ir aš prisiekusi LAVAZZos gerbėja. Kaina nebaisi ir skonis thumbup.gif . O kaip Lavaza ruoši?
Atsakyti
Nors nesu didele kavos megeja isgeriu ar ne viena kavos puodeli per dien, bet esu ragavus ivairiu, man labiausiai patiko Lavasa juodam pakely
Atsakyti
QUOTE(vilter @ 2008 02 29, 23:47)
Daug isbandziau ivairiu kavu, bet dabar geriu tik Lavazza espresso arba quallta oro  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti