Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(muminukas @ 2007 08 30, 14:07)
aš tai geriu balintą silpną kavą, tai man nelabai ir svarbi jos rūšis. perkam ir jacobs, ir merrild, ir liofbergs lila.
bet užėjau su klausimu - gal kuri žinote, kaip namie pasigaminti šaltos kavos frape?

Aš pasidarau paprastos tirpios kavos su grietinėle, ją atšaldau ir dar įdedu vanilinio arba šakoladinio plombyro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 21, 08:58)
Nesu super kavos gerbeja, bet kai isigijome automatini kavos virimo aparato, gyvenimas apsiverte aukstyn kojom. Su juo ne tik gaminti kava smagu, bet ir skonis visiskai kitoks, o dar jeigu su karstu garu isplaktu pienuku pamaisyti - galima ir persigerti  good.gif

o dar jei šlakelį kokio kreminio likerio įpylus ax.gif
Atsakyti
Man jacobs šiaip skani, o apskritai tai esu gėrus ir kitokias, bet jokio skirtumo kaip ir nematau tarp jų g.gif Ir chibo ir meril man vienodo skonio. O tarkim kava su pienu man skaniausia iš viso, net dabar uzsimaniau lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš mėgstu tikią kavą įdedu 2 šaukštelius kavos netirpios, 2 šaukštus cukrau ii užpilu puodeliu šalto vandens paverdu viską 3 min kava thumbup.gif
Atsakyti
Liofbergs lila- man labai karti kava, perskrudinta mano skoniui. Tchibo- violetinis taipogi, o kitu spalvu kazkaip niekad ir nepirkom ( gal nieko ir pigesne butu), Merrild- kol kas valdo smile.gif
Atsakyti
Lavazza Espresso paruošta espresso kavinuke+pienas+šlakelis kokosinio sirupo= thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Espresso mažas puodelis wub.gif wub.gif wub.gif ir dar tikra itališka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Megstu kavyte,neisivaizduoju ryto be kavos puoduko ax.gif labiausiai patinka ,,Jaccobs,, ir ,,Lavazza,, thumbup.gif ,kartais geriu kavute su pienu thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka Paulig
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 01 21, 00:40)
Megstu kavyte,neisivaizduoju ryto be kavos puoduko ax.gif labiausiai patinka ,,Jaccobs,, ir ,,Lavazza,, thumbup.gif ,kartais geriu kavute su pienu thumbup.gif

4u.gif ir man tos kavos skaniausios thumbup.gif
Atsakyti
esu istikima Jaccobs kavai smile.gif nors esu gerusi ir kitu rusiu, bet si man labiausiai patinka
Atsakyti
Tikra itališka arba namuose espresso iš kavos aparato, naudojant Lavazza Qualita Pro. Arba moka mašinėle virta kava smile.gif

Parduotuvėje mačiau kažkokią ypatingą kavą iš Jamaikos, Mėlyno kalno ar panašiai - pakelis kainuoja 100lt. Įdomu, ar kas tokios ragavo? smile.gif Ar ji brangi dėl to, kad reta, ar kad iš tiesų gera smile.gif
Atsakyti
Ar kas bandet kava ,,illy,,tokioj sidabrinej dezutej?man visai nebloga pasirode bigsmile.gif
Atsakyti