aš tai geriu balintą silpną kavą, tai man nelabai ir svarbi jos rūšis. perkam ir jacobs, ir merrild, ir liofbergs lila.
bet užėjau su klausimu - gal kuri žinote, kaip namie pasigaminti šaltos kavos frape?
man Paulig arba Sostines
Dažnai mėgaujuosi kavos puodeliu,mėgstu eksperimentuoti ir išbandyti įvairius ruošimo būdus.Paskutinis neblogas variantas gavosi-užvirinau vandenį su šviežiomis mėtomis ir juo užplikiau maltą kavą.
QUOTE(alexxandra @ 2007 09 07, 23:26)
Be Lavazza espresso, ką dar galit pasiūlyt espresso kavai? Visada kavą ruošiu tik su espresso kavinuku, gyvendama Italijoj pamėgau Lavazza espresso (visokių rūšių, bet labiausiai raudoną), dabar turiu parsivežus kavą iš Vokietijos. Baigiasi. Gal turit kokią neblogą alternatyvą?
Espresso Bellisimo paragauk, kol kas nerandu jai lygiu..
http://www.kavosbank...Bellissimo.html
kas man labiausiai patiko gauni sviezut sviezutele...
Liofbergs lila
ir man iš tų parduodamų pakeliuose Lofbergs lila skaniausia, Colombia. nes Skane jau per daug skrudinta. ir bendradarbius pripratinau prie jos
man kaip kofemanei labiausiai patinka sveriamos presto parduotuvej. visokiu skoniu ir rusiu. aisku kaina nemaza (uz 100gr daugiau nei 10lt, priklausomai kokia issirinksi). zinoma yra ir pigesniu, kur 1kg apie 80-90lt kainuoja. bet sioms kavos rusims nera lygiu Ir isvis mano nuomone tokia, jeinera skanios kavos, geriau isvis jokios. Apie visokias mk cafe net nekalbu. tik kavos vardo tersimas
Dėl to tai tikrai sutinku, tos sveriamos skanesnės. Nors aš dažniau Gurmans perku. Tiesiog įprotis paskutinę labai skanią nusipirkau, iš Galapagų...
Mes ilga laika pirkom Jacobs,paskui kazkokia sudeginta pradejo eit i Lietuva,buvom apsistoje prie Merildo arba Sostines,o dabar vel grizom prie Jacobso,visgi kazkaip ji man geriausia
Nesu super kavos gerbeja, bet kai isigijome automatini kavos virimo aparato, gyvenimas apsiverte aukstyn kojom. Su juo ne tik gaminti kava smagu, bet ir skonis visiskai kitoks, o dar jeigu su karstu garu isplaktu pienuku pamaisyti - galima ir persigerti