Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

tos su kvapais nepatinka ir man schmoll.gif labai megstu Lofbergs lilla smile.gif
Atsakyti
nusprendziau ir as ikisti savo trigrasi i sia mano sirdziai artima tema.Kadangi esu kavos girtuokle su stazu(20+),tai kavai esu gana isranki.Kai pries kelis menesius kaledu senis po egle paliko kavos aparata, tai nuo tada kava perku tik "sviezioje kavoje"univermage arba senamiestyje.Kavos pavadinimas KREMA.Maisau 150g sios kavos ir 2 saukstai vaniles arba grietineles aromato kavos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
I visas kavas presuotas pokeliuose ziuret nebesinori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 26 birželio 2007 - 14:31
paradoksas, nes ish pirmo kava labai retai gerdavau, bet dabar kai
tenka studentauti, tai kavos ishgeriu tikrai nemazhai. megstu ir visas
tas aromatines, bet jas geriau tada maishyt su paprasta, kad
aromatas nebutu per stiprus.
sheip starbucks'e pasakishka kava gamina ir visokius kitokius gerimus,
ten man kaip rojus tongue.gif
chia neseniai kai buvo karshta meginau pasigamint shaltos kavos su ledukais,
tai tikrai neblogai gavosi, atgaiva karshta diena biggrin.gif
Atsakyti
Lavazza Espresso smile.gif
Atsakyti
Man Paulig President patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 05, 22:10)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 05, 22:10)

Man taip pat drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man labai skanios kavos su kvapu.Jas reikia maisyti su savo megstama kava,o as dar maisau ir su pienu,tai man isvis pasaka gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 01, 13:52)
o man labai skanios kavos su kvapu.Jas reikia maisyti su savo megstama kava,o as dar maisau ir su pienu,tai man isvis pasaka gaunasi thumbup.gif

Man su aromatu nepatinka, o sumaišius su paprasta nebandžiau, gal ir nieko būtų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 07 05, 20:10)

Lavazza blink.gif blink.gif blink.gif
Aš tokią istoriją papasakosiu. Atvažiavau į Airiją dirbti - kavos visos nematytos. Na, tai pradėjau ragauti ir visos kažkokios rūgščios. Kartą užėjau į vieną parduotuvėlę ir pamačiau Lavazza raudoname pakelyje. Iki tolei nebuvau jos gėrus, bet pavadinimas Lietuvoj girdėtas. Va dabar tai atsigersiu. Prasikirpus įkišau nosį į pakelį įkvėpti aromato (labai mėgstutaip daryti smile.gif ) ir... blink.gif bjauriai smirdi žuvim ar kažkuo sugedusiu ! Apžiūrėjau pakelį - nepažeistas, galiojimo data nepasibaigus. Pamėginau gerti ir išpyliau - jau tas kvapas blink.gif Sakiau, gyvenime nebepirksiu Lavazos.

O šiaip man labai patinka aromatinės kavos. Kai persikrausčiau iš to užkampio miesčiuko į dubliną, tai atsigavau tongue.gif
Jakobs lietuviška labai šiaipsau, lenkiška daug skanesnė. Anyta iš kažkur man sužvejojo vokiškos Jakobs. Dieviška KAVA ! wub.gif
Atsakyti
išvis nemėgstu kavos,bet kartais pagurkšnoju tirpią kavą su cikorija.isipilu dar pieno ir niam niam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesė @ 2007 07 07, 12:23)
Man Paulig President patinka smile.gif

man si kava irgi labai patinka
Atsakyti