Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

labai skanu kur buna su kvapais sveriamos
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2007 06 17, 11:07)
labai skanu kur buna su kvapais sveriamos

Čia turbūt skonio reikalas, nes man tai jos labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Man skaniausia su šokolado kvapu...
Atsakyti
Man svarbu, kad kava iš miego budintų, todėl dažnai geriu robustą - ji stipriau veikia. Nemėgstu aromatizuotų kavų, bet labai patinka šaltos kavos - glese, frape
Atsakyti
QUOTE(Kofimanas @ 2007 05 31, 18:39)
mane buvo sudominus to zverelio "sikniaus" kava Luvak ar kaip ten ji, tai parasiau jiems mail'a ir kaip nekeista gavau visa info kuri tik mane domino  drinks_cheers.gif

O jie ir šita prekiauja, neradau asortimente ? Gal ragavai - kaip ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 06 18, 15:37)
O jie ir šita prekiauja, neradau asortimente ? Gal ragavai - kaip ? tongue.gif

Įsiterpsiu į pokalbį smile.gif Kadangi tenka bendrauti su šita firma, turiu šiek tiek informacijos apie Luwak kavą. Neseniai gavau naujausią jų pasiūlymą, cituoju:
"Indonesia A/WP 1 Luwak Kayumas Estate kavą galima užsakyti nuo 50 gr. Pagal pageidavimus kavą galime sumalti ir supakuoti į 250, 500 g ir 1 kg pakuotes".

Mažmeninė kaina 762,71 ž PVM Lt/kg g.gif

Kadangi pati esu susijusi su kava, tai savo mėgstamiausios nesakysiu, kad nepagalvotumėt, jog reklamuoju ax.gif smile.gif
Atsakyti
O pvz man idomu, nes megstu kava, gali sakyt tongue.gif Ir is viso idomu, ar verta bandyt ta kontora ?
Beje, Luwak kaina tai gera... biggrin.gif O bent skani ji ?
Atsakyti
Siuo metu, kai lauke+40°C, man skaniausia kava- salta espresso thumbup.gif
Atsakyti
Tau gerai - Italijoje tongue.gif O pas mus nedaug kur kavinėse tikrai skanią kavą verda...
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 06 19, 17:41)
O pvz man idomu, nes megstu kava, gali sakyt tongue.gif Ir is viso idomu, ar verta bandyt ta kontora ?
Beje, Luwak kaina tai gera... biggrin.gif O bent skani ji ?

Pagal kainą turėtų būti skani lotuliukas.gif Tiesą sakant, šitos neužsakinėjau ir neragavau ax.gif Iš to, ką imam iš "Kavos banko" labiausiai patinka Peru, Papua Naujoji Gvinėja, Etiopija Sidamo. Šiaip visos gana neblogos, na gal kelios nepatiko (pvz. Brazilija) Bet juk dėl skonio nesiginčijama 4u.gif

O aš pati mėgstu Manhattan pupas. Tiksliai atitinka mano skonį thumbup.gif Nors kartais užsimanau kokio brudo, a lia "3 in 1" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ypata, bet visai nesunku tokia kava ir namie issivirt. Manau kad yra ir Lietuvoje, espresso kavai virt kavinuku: tokie aliuminiai. Na, galbtu dabar ir mandresniu jau atsirado. Tarp kitko, tie senoviski, patys geriausi. Kava reikia irgi specialia pirkt: ji daugiau skrudinta. Duoda toki specifini aromata. O kad gautusi puotos ant pavirsiaus darau taip: i stikline idedu kokius 4 saukstelius cukraus (priklauso nuo to, kiek zmoniu ja gers) ir palaukiu kol kava prades lipti i kavinuko virsu. Nelaukiant kol viskas isbegs, ipilu truputi i cukru ir plaku, kol pasidaro putos ir cukrus daugmaz istirpsta. Svarbu nuotaikyt pirma "lipancia" kava ir nepadaugint ar nepamazint santykio su cukrum. Va taip darytos kavo skonis buna panasus i tos, kuria daro bare.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 17, 12:29)
Čia turbūt skonio reikalas, nes man tai jos labai nepatinka schmoll.gif

Man irgi tos kavos su kvapais nepatinka, sintetika atsiduoda, man jos visos, nesvarbu su kokiu kvapu, bet turi kažkokį nemalonų prieskonį, net nežinau, kokį g.gif
Atsakyti