labai skanu kur buna su kvapais sveriamos
QUOTE(nmante @ 2007 06 17, 11:07)
labai skanu kur buna su kvapais sveriamos
Čia turbūt skonio reikalas, nes man tai jos labai nepatinka

Man skaniausia su šokolado kvapu...
QUOTE(Kofimanas @ 2007 05 31, 18:39)
mane buvo sudominus to zverelio "sikniaus" kava Luvak ar kaip ten ji, tai parasiau jiems mail'a ir kaip nekeista gavau visa info kuri tik mane domino 

O jie ir šita prekiauja, neradau asortimente ? Gal ragavai - kaip ?

QUOTE(ypata @ 2007 06 18, 15:37)
Įsiterpsiu į pokalbį

"Indonesia A/WP 1 Luwak Kayumas Estate kavą galima užsakyti nuo 50 gr. Pagal pageidavimus kavą galime sumalti ir supakuoti į 250, 500 g ir 1 kg pakuotes".
Mažmeninė kaina 762,71 ž PVM Lt/kg

Kadangi pati esu susijusi su kava, tai savo mėgstamiausios nesakysiu, kad nepagalvotumėt, jog reklamuoju

O pvz man idomu, nes megstu kava, gali sakyt
Ir is viso idomu, ar verta bandyt ta kontora ?
Beje, Luwak kaina tai gera...
O bent skani ji ?

Siuo metu, kai lauke+40°C, man skaniausia kava- salta espresso

Tau gerai - Italijoje
O pas mus nedaug kur kavinėse tikrai skanią kavą verda...

QUOTE(ypata @ 2007 06 19, 17:41)
O pvz man idomu, nes megstu kava, gali sakyt
Ir is viso idomu, ar verta bandyt ta kontora ?
O bent skani ji ?

Pagal kainą turėtų būti skani

O aš pati mėgstu Manhattan pupas. Tiksliai atitinka mano skonį

Ypata, bet visai nesunku tokia kava ir namie issivirt. Manau kad yra ir Lietuvoje, espresso kavai virt kavinuku: tokie aliuminiai. Na, galbtu dabar ir mandresniu jau atsirado. Tarp kitko, tie senoviski, patys geriausi. Kava reikia irgi specialia pirkt: ji daugiau skrudinta. Duoda toki specifini aromata. O kad gautusi puotos ant pavirsiaus darau taip: i stikline idedu kokius 4 saukstelius cukraus (priklauso nuo to, kiek zmoniu ja gers) ir palaukiu kol kava prades lipti i kavinuko virsu. Nelaukiant kol viskas isbegs, ipilu truputi i cukru ir plaku, kol pasidaro putos ir cukrus daugmaz istirpsta. Svarbu nuotaikyt pirma "lipancia" kava ir nepadaugint ar nepamazint santykio su cukrum. Va taip darytos kavo skonis buna panasus i tos, kuria daro bare.
QUOTE(Sophi @ 2007 06 17, 12:29)
Man irgi tos kavos su kvapais nepatinka, sintetika atsiduoda, man jos visos, nesvarbu su kokiu kvapu, bet turi kažkokį nemalonų prieskonį, net nežinau, kokį