Mes su B ksdien Merild o sventem ir ne tik Lavazza
Turiu klausimuka susimaliau grynu pupeliu ir turiu ta kavinuka su rankenele kur vienam puodukui kaip jis tiksliai vadinasi nezinau. Taiva toks ir klausimukas kaip tiksliai reikia virti tokia kava? Aciu is anksto
Turiu klausimuka susimaliau grynu pupeliu ir turiu ta kavinuka su rankenele kur vienam puodukui kaip jis tiksliai vadinasi nezinau. Taiva toks ir klausimukas kaip tiksliai reikia virti tokia kava? Aciu is anksto
Na, neseniai isigijom kavos aparaciuka, tai jan reikia espresso kavos. Pabandem nauja Merrild espresso. Kaina labai normali, ir skonis labai neblogas. Siaip anksciau gerdavom Lofberg
INGUTE, turbut omeny turi espreso puodeli
i apatini indeli pilk svaru vandeni, tada dek antra dali, t.y. indeli, kuris tarsi pertvara,na toks nedideles talpos turbut aisku apie ka as cia sneku tai i ta indeli dek kavos maltos. ir ant virsaus uzsuk virsutine dali. ji turi buti tuscia. jeigu jau sutvarkei savo aparata dek ant virykles ir lauk kol uzvirs, nieko nedaryk,kai uzvirs,tai garai is apatines dalies pereis i virsutiniaja dali ir bus skani kava. kai jau baigs tas indelis snypsti, tada nukelk nuo virykles ir pilk i puodeli
i apatini indeli pilk svaru vandeni, tada dek antra dali, t.y. indeli, kuris tarsi pertvara,na toks nedideles talpos turbut aisku apie ka as cia sneku tai i ta indeli dek kavos maltos. ir ant virsaus uzsuk virsutine dali. ji turi buti tuscia. jeigu jau sutvarkei savo aparata dek ant virykles ir lauk kol uzvirs, nieko nedaryk,kai uzvirs,tai garai is apatines dalies pereis i virsutiniaja dali ir bus skani kava. kai jau baigs tas indelis snypsti, tada nukelk nuo virykles ir pilk i puodeli
QUOTE(lovely @ 2003 02 26, 01:07)
Geriu tik malta kava siuo metu tai "lavazza-exspresso",patinka stipri jokio cukraus,jokio pieno
lavaza -tai super skani kava.taip prie jos ipratau kava gert ,kad dabar galvoju kaip atprasti bandau skanauti arbatas ,gal pavyks atprasti nuo kavos gerimo nesveiko iki 10 puodeliu per diena.
Tchibo melynas ir zinoma Lavazza
Kavinėse būna "lavazza" puodeliuose, tai gal ten ir yra "lavazza". Kažkaip man ten labai jau skani ji. Ar dėl paruošimo, ar dėl to, kad kokia nors geresnė, bet tikrai skani kava be jokio šlamštiško prieskonio. Turėjau ir aš lavazos pakutį, bet turbūt blogai ruošiau, nes toli gražu ne taip skanu buvo.
O gal čia tiesiog kavinės sindromas.
O gal čia tiesiog kavinės sindromas.
Šiuo metu man skaniausia Gurmans IRISH cream
Tik ji brangoka.
Tik ji brangoka.
o man kava visa vienoda kadangi as jos negeriu
QUOTE(Monika21 @ 2007 03 21, 01:18)
o man kava visa vienoda kadangi as jos negeriu
Čia kaip suprast "vienoda", vienodai karti? Ir išvis, temos klausimas yra "kokia kava skaniausia" ir, kaip supratau, jis skirtas toms, kurios tą kavą geria
As megstu tik latte su daug daug pieno
Kitos negeriu
Kitos negeriu