Man skaniausia kava, anksti ryte prie ezero,ant krantelio... PAULIG
JAKOBS IR KITOS
O kartais jei nebuna,(prie ezero ant krantelio) tai 20 litu nepagaileciau jei kas ir kur gautu
Tik nemegstu tu kvepianciu su visokiais priedais
Anksčiau gerdavau tik Jacobs, bet jau kuris laikas geriu Paulig clasic (rudas pokelis) Paragavus šitos kavos, Jacobs skonis atrodo sudegęs.
Jacobs ir Paulig
pati paciausia kavyte man jacobs
Aš už ekologišką kavą. Siūlyčiau ir jums, mielos skaitytojos, pabandyti. Ji brangesne, kokiu 10lt, bet skonis geresnis ir sveikesnė. Visgi kava toks produktas kurį kasdien ir neretai ne po vieną puodelį išgeriame. O su tais kvapais tai as dėl jų abejoju ar jie labai jau ten natūralūs, geriau pagardinti natūraliais prieskoniais: cinamonu, kalendra, pipirais. Dar siūlyčiau pasiskaityti apie "skanios kavos kaina" http://www.animalrights.lt/119
O aš šiuo metu geriu SATI (prisipirkom per akcija "Maximoj"). Tinkama mėgstančioms silpnesnę kavą. Šiaip tai kelių šalių kavos pupelių mišinys, bet skonis malonus. Tuo tarpu Jacobs neperku niekada...
Jakobsir Markus Golden .
Skaniausia kavute - Jacobs Mild. Svelnaus skonio, o aromatas ne ka silpnesnis, nei tradicines Jacobs.
QUOTE(Akrila @ 2007 01 10, 15:34)
Anksčiau gerdavau tik Jacobs, bet jau kuris laikas geriu Paulig clasic (rudas pokelis) Paragavus šitos kavos, Jacobs skonis atrodo sudegęs.
Pas mane lygiai tas pat Dabar geriu tik Paulig clasic
Anksčiau gėrėm Jacobs, bet kai pabandėm Paulig President, Jacobs'as nebepatinka:)