Niu kavos nedaznai geriu, bet susiviliojau reklama zurnale apie Paulig Parisien. Tai nusipirkau kavos tos, pieno pakeli ir pasidariau namie "paryzietiska kava" cafe au lait Puse kavos ir puse karsto pieno... Skaniai gavosi. Reiks savaitgaliui vel pieno nusipirkti ir paskanaut, dar kokio sokolado..
Aš kavos ir geriu nedaug, tik jau laaabaaai kai užsinori.Tai nusipirkau LAVAZA. Na visai nebloga.Ir jaucias kad ne trečias vanduo nuo kisieliaus.Tokia tiršta, o jei dar su grietinėle, tai išvis pasaka.
QUOTE(Cili @ 2006 10 01, 09:47)
man skaniausia - Latte kava, kuria atnesa padaveja tik nezinau kaip ja pasigaminti namie jauciu be kavos virimo aparato to neiseis pasidaryti
man irgi
dar tokiu skaniu saltu kavu skanavome graikijoje....
deja, jos neprilygsta toms saltoms kavoms, kurios siulomos kavinese pas mus
Man pati skaniausia Lofbergs Lila kava . Būna, kad ta pati atsibosta, tai geriam Jacobs .
Man tai LAVAZZA
visada tik Jacobs,sveciuose tik paskanaujam ivairiausiu
Kadangi esu kavamane, tai man Espresso tik Lavazza tinka,o paprastai kavairenkuosi Tchibo Mild (shviesiai melyna pakeli)... cia Vokietijoje, neznau, ar LT ta pati kava yra...
Turkiška 'gatvės' kava
Iš mūsuose randamų - LAVAZZA Espresso be konkurencijos.
Iš mūsuose randamų - LAVAZZA Espresso be konkurencijos.
Tchibo Exclusive
Lofbergs Lila Columbia
Jacobs
Lofbergs Lila Columbia
Jacobs
Aš jau daug metų perku sveriamą su airišku likeriu.Ji viena per stipri man,tai per pusę maišau su paprasta kava pvz.jacobs,merild.Vien jos kvapas iškart pakelia nuotaiką!!!
man patinka Merild kavyte, kartais isipilu grietineles. Retkarciais megstu pamaisyti su kokia "sustresne" kvepaincia kavyte
Jakobs man nelabai, kazkoks keistas skonis. Nors siaip kavos naudoju labai mazai, tik rytais, daugiau nelabai kada ir kartoju.
Jakobs man nelabai, kazkoks keistas skonis. Nors siaip kavos naudoju labai mazai, tik rytais, daugiau nelabai kada ir kartoju.