man asmeniskai skaniausia Lavazza kava juodam pakelyje, o jeigu dar grietineles isipili tai isvis skanumelis... kaip pavuostai Lavazza ir Jacobs kavas tai atrodo kad ta Jacobs kava š... smirda...
na o jeigu is pigesniu tai Eilles arba Liofbergs Lila su zaliu lipduku...
Gavau dovanu kanadiskos kavos, nepaprastu aromatu, net nelabai suprasi, ar tai vanile, ar kazkas kitas, bet skonis nuostabus... mmmmm......
Tik labai gaila, kad Lietuvoj jos nera....
Tik labai gaila, kad Lietuvoj jos nera....
O aš tapau reklamos auka ir šiuo metu esu nusipirkus kavos "Aroma Energy".Kur A.Lukošius reklamuoja
man skaniausia - Latte kava, kuria atnesa padaveja tik nezinau kaip ja pasigaminti namie jauciu be kavos virimo aparato to neiseis pasidaryti
Man skaniausia -liovbergs lila
Kava visada geriu balinta,su grietinele,pienu.Puse puodeio kavos ir beveik tiek pat pieno.2saksteliai cukraus.Nebalintos niekad negeriu
Kava visada geriu balinta,su grietinele,pienu.Puse puodeio kavos ir beveik tiek pat pieno.2saksteliai cukraus.Nebalintos niekad negeriu
Sakykit prašau, kas naudojatės namuose paprastais kavinukais ekspreso kavai virti? Būna elektriniai (apie 150-200 Lt kainuoja) ir paprasti, statomi ant dujinės. Kažkas minėjo, kad statomi ant plytelės yra geresni, bet iškilo klausimas ar galima statyti ant keraminės elektrinės viryklės, juk kaistanti vieta puodui yra didesne už kavinuką? Gal kas susidūrėt, pasidalinkit patirtim? O gal išviso mesti tą idėją iš galvos ir plikyti kavą puodelyje? Bet man taip norisi gražiau, skaniau padaryti, kad svečius pavaišinti galėčiau ir nereiktų gėdintis, nes nemoku skanios kavos gaminti. Tiesa nusipirkau indą kavai su nuleidžiamu sieteliu arba prastas papuolė arba elgtis nemoku, man tirščių kažkiek viestiek į kavą papuola ir kava rūgštoka išeina. Na pamokinkit mane nemokšą skaniai ir paprastai kavą virti Ačiū labai
QUOTE(Papugele @ 2006 09 08, 18:19)
O aš tapau reklamos auka ir šiuo metu esu nusipirkus kavos "Aroma Energy".Kur A.Lukošius reklamuoja
Ar skani šita kava? Ar verta nusipirkti?
Nesenai paragavau Paulig kavos, tai laaaabai patiko, jauciu tai bus mano megstamiausia nuo siol O siaip ai visada patiko Liofbergs Lila (su zaliu lipduku).
QUOTE(vene @ 2006 10 22, 19:44)
Ar skani šita kava? Ar verta nusipirkti?
Man patiko Bet,kad daugiau energijos suteiktų kaip kitos,nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(c@stell @ 2006 10 22, 20:36)
Nesenai paragavau Paulig kavos, tai laaaabai patiko
Ar tos rudam pokely su laišku?Man ta irgi labai skani
QUOTE(Cili @ 2006 10 01, 09:47)
man skaniausia - Latte kava, kuria atnesa padaveja tik nezinau kaip ja pasigaminti namie jauciu be kavos virimo aparato to neiseis pasidaryti