Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

liofbergs lilla su raudona etikete, o dabar pradėjom gerti Paulig, tą kur naujoje pakuotėje tokioje rudoje su geltonu, irgi visai skani kava, nors grįždama iš komandiruotės Švedijoje parvežiau mamai lauktuvių kažkokios Albert Nordgiust-arabika, jei teisingai pavadinima parasiau, tai sakė labai skani per kavo aparatą kai padaro, bet ir šiaip visai nieko tokia...smile.gif
Atsakyti
Ypatingai skanios kavos tai tik viena karta esu ragavusi. Buvo, kad pavaisino mus su vyru, tai ir jam nerealiai patiko, o seiminikas sake, kad kolumbiska. Tai bandem vokietijoj visur tos kolumbiskos kavos ieskoti, nu bet net nerasom, radom tik viena be kofeino (blogai ieskojom turbut laugh.gif ) O ir pacio pavadinimo nezinom. Nu bet kai buvau lietuvoj, tai parsiveziau paulig kolumbiska, skani, bet vis tiek ne tas. O siaip kiekviena diena tai nescafe tirpia geriu, galiu ir kibirais gerti pries miega, ir miegasi gerai, ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 07 10, 12:46)
O gal zinote kokiu recepteliu saltos kavos? tarkim is ryto atsikelus ne karstos kavos puodelis bet gaivi stikline saltos kavos  wub.gif  pasidalinkit recepciukais  4u.gif

Man tai MERILD blush2.gif kažkaip labiausiai tinka

O šaltos kavos receptą (tokį labai elementarų) parsivežiau iš Atėnų, nes praeitą vasarą ten svečiavomės ir šeiminikai kas rytą mus vaišindavo:
5 šaukšteliai tirpios kavos 1 litrui virinto vandens, užplikyti, pasaldinti. į "čoperį" 1/3 pieno (galima lygiomis dalimis su grietinėle) 1/3 ledukų ir 1/3 kavos - viską permalam ir stiklinius aukštus puodelius. thumbup.gif
Beje, kas mėgsta saldžiai cukraus nepagailėkite, nes kava iki galutinio rezultato labai prasiskiedžia. O su cukrum galima ipilti braškių ar žemuogių sirupo, o kas mėgsta - svarainių, bet geriausia savos gamibos, nes tie cheminiai iš maximų visą skonį gadiną...
Atsakyti
Man patinka svelni, ne karti kava.Anksciau svaigau del Lavazza. Taciau, ar su manim kazkas ne taip, ar su kava blink.gif Na, nebepatinka ji man.Dabar mano pati megstamiausia Peru kava, ji parduodama Norfoje ten, kur malama kava thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie Tchibo mėgėjų.Mėgstu vietoj paprasto cukraus truputį vanilinio įsiberti thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas jau ragavot Maxima kavos,kuriai nuo šiandien didelė nuolaida?Ar verta dėmesio g.gif
Atsakyti
pirkau maximoje bio-active kavos su zenseniu ir dar kazkuo,raudona pakuote, bet gerti neimanoma, labai skonis slykstus doh.gif jauciu kavos prastesnes nesu ragavusi schmoll.gif
Atsakyti
as tai nors maza pakiuka kavos nusiperku kavos parduotuvelej... man visad ten parenka mano skoniui... ir ja taupant lepinuosi tik sestadieniais ax.gif
Atsakyti
Nesu skanesnes uz Dalmayr kava gerus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aschenputtel: 13 rugpjūčio 2006 - 01:12
Pritariu ssilva! Peru ir mano megstamiausia kava! thumbup.gif
Atsakyti
skaniausia kava: tirpi su pienu mirksiukas.gif taip vadinama 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
Cia jau skonio reikalas:) asmeniskai man, tirpi kava chemija, ypac tos kurios mazuose pakeliuose, 3 in 1 ir t.t Geri ir net nesijaucia kavos skonio.. verysad.gif
Atsakyti