Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Paja @ 2006 01 10, 17:23)
Ir man Lavazza skaniausia. thumbup.gif

Ir man thumbup.gif dar patinka Sostinės, Tchibo, Eduscho. Esu ir kitokių skanių visokių ragavusi, bet dabar neprisimenu pavadinimų, nes jos retesnės, todėl ir pavardinau žinomesnes blush2.gif
Atsakyti
man patinka kava su tirsciais, o dar jei kokio likeriuko... thumbup.gif
Atsakyti
as pvz kava su medum geriu. visai kitoks saldumas nuo jo. su cukrum nera ko lyginti. dar kartais cinamono isidedu
Atsakyti
Man taip pat Lavazza ir Tschibo skaniausios. Be to kavą geriu be cukraus. Kartais su grietinėle. Aš kai buvau Vokietijoje, ten yra specializuotos Tschibo parduotuvėlės. Tai ten pardavinėja ir Tschibo pupeles ir tikrai daugiau rūšių, gaila, kad Lietuvoje šios kavos mažas pasirinkimas.
Atsakyti
Aš kavos iš viso negeriu, gal į mėnesį kokį puoduką tiktai, kai svečiuose niekas arabtos nepasiūlo... ax.gif Bet anksčiau tekdavo daugiau gerti, tai teko nusipirkti tokią iš jakobs lygtai, Labs ryts vadinos ar kažkas tokio, tokia be vaakumo orandžinis pakelis. Man šita buvo negalo skani... thumbup.gif
O beje, pas vienus tėvų draugus visada geriu kavą. Ta mamos draugė ją taip skaniai padaro, net nežinau kaip. Sako naudoja Edusho kavą. Nu super gaunasi, turbūt ji kokią ruošybos paslaptį žino... g.gif Visada ją užtaiso į molinį didelį arbatinį ir visiems papilsto...Nu labai jau skani, seilės kaupiasi prisiminus blush2.gif , nors kavos tikrai nemėgstu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nauja @ 2006 04 03, 19:07)
Man taip pat Lavazza ir Tschibo skaniausios. Be to kavą geriu be cukraus. Kartais su grietinėle. Aš kai buvau Vokietijoje, ten yra specializuotos Tschibo parduotuvėlės. Tai ten pardavinėja ir Tschibo pupeles ir tikrai daugiau rūšių, gaila, kad Lietuvoje šios kavos mažas pasirinkimas.

jei taip labai mėgtum, tai ko gero žinotum, kad ne Tschibo, o Tchibo wink.gif
Atleisk už pastabą.
user posted image
Atsakyti
As tai darausi kava su cinamonu ir pienu.Greitai ir skanu smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka LOFBERGS LILA tik su zaliu uzrasu.
Atsakyti
Mergaites negalima kavos be cukraus gerti. Reikia bent minimaliai isideti. Nes cukrus neutralizuoja kazkokius negerumus kavoje smile.gif

O man kavyte skaniausia - Lavaza.. ir "Gurmans" - sokolado kvapo...mm.. visi namai kvepia pasidarius.. bigsmile.gif
Atsakyti
Geriu LIOFBERGS LILA arba TCHIBO na o JAKOBS man rūgšti , apie SOSTINĖS kavą girdėjau , kad ją gamina iš labai prastų pupelių g.gif
Atsakyti
O aš į tas kavas kurios parduodamos prekybos centruose net negaliu pažiūrėti Jacobs, Tchibo ir visos kt.. fe.. blink.gif Mėgstu šviežiai maltų pupelių kavą tokią kaip Kosta Rikos Arabika arba Peru Arabika.. O be to ir kaina prieinama, šimtas gramų tik 3,20 Lt thumbup.gif
Atsakyti
O gal zinote kokiu recepteliu saltos kavos? tarkim is ryto atsikelus ne karstos kavos puodelis bet gaivi stikline saltos kavos wub.gif pasidalinkit recepciukais 4u.gif
Atsakyti