Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(mildux @ 2005 08 13, 00:38)
Aš pastaruoju metu išmėginau Sostinės kavą, patiko ir nebrangi.

Man irgi Sostinės kava patinka thumbup.gif Ir kaina gera ax.gif
Atsakyti
mamytes, kaip isvirti skania kava per aparata? Kokiu priedu dedate? Girdejau, gerai i filtra ideti cukraus, kad siek tiek suminkstetu vanduo ir kava geriau isisavintu. Gal kas turit savu paslapciu?
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2005 04 28, 11:24)
Nežinau kaip jums,bet man pati neskaniausia yra plikoma kava.Gyvendama Italijoje pamėgau kavą iš aparatų:cappuccino,caffe esspreso,caffe al vetro. thumbup.gif Ir namie verdu kavą iš itališko kavinuko,mačiau,kad ir MAXIMOJE jau yra jų pirkti. mirksiukas.gif

Man dabar taip pat pati skaniausia kava namuose tai virta esspreso kavinuke. Ji tokia "tirshta" gaunasi. Mmmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 10 07, 21:34)
Man dabar taip pat pati skaniausia kava namuose tai virta esspreso kavinuke. Ji tokia "tirshta" gaunasi. Mmmm  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausia Jacobs Monarch thumbup.gif good.gif
Atsakyti
Man-Lavazza,bet tik metalinese dezutese thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniause Jacobs,ir dar kartais kai uzpili ant virsaus kogol mogol tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 01 06, 13:31)
Man-Lavazza,bet tik metalinese dezutese thumbup.gif

Man taip pat si kava skaniausia! Tik ja vyras parveza is UK, skonis skiriasi nuo tos kuri parduodama LT!
Atsakyti
Man patinka austriška "Julius Meinl" kava, yra daug rušių Maximoje. Bandžiau Jubileum iš tos serijos. Labai švelni. Super.
Gal kas nors kitos rūšies tos kavos ragavo?
Atsakyti
Ir man Lavazza skaniausia. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus dabar "ant bangos" kava "Sati" juodame pokelyje. Ji tokia iš pigesnių (lyginant su "Lavazza"), bet labai kvapni thumbup.gif
Atsakyti
Mano skaniausios rytinės kavytės receptas:
Į espresso aparatą įpilti pieno(natūralaus" dvaro")ir paspaudžiu cappucinno funkciją,pribėga maždaug pusė puodelio pieno putų,po to puodelį pastatau po espresso kaušeliu,į kurį įdėta "ILLY"kavos(metalinė dėžutė)ir pripilu espresso kavos,pabarstau cinamonu mmmm,skanu essen.gif
Anksčiau darydavau atvirkščiai-pirma kava o paskui pienas,bet minėtuoju budu daug skaniau,galima viską padaryt ir be aparato,plakti pieną su paprastu plakikliu-bandžiau,visai nieko ok.gif
Atsakyti