Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

user posted image
user posted image
va koks grožis 4u.gif
Atsakyti
o čia kaip tą grožį padaryti:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 03 kovo 2005 - 12:02
Be komentaru wub.gif
Atsakyti
dar viena ax.gif
Atsakyti
O man dabar skaniausia "Tchibo" vaniline kava thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Ne visai i tema, bet... blush2.gif
Gal rastumete minutele atsakyti i kelis anketos klausimus ANKETA
Rasau magistrini ir labai spaudzia laikas sad.gif .

Nuosirdziai dekoju heart.gif

P.S. jei neprekate kavos pupeliu , rinkites atsakyma reciau nei karta per menesi, nes pasak destytojo vis tiek kada nors per visa gyvenima esat pirke ar pirksit pupeles.
Jei neperkat Pauligo, atsakykit kur pirktumete, jei pirktumete 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jums,bet man pati neskaniausia yra plikoma kava.Gyvendama Italijoje pamėgau kavą iš aparatų:cappuccino,caffe esspreso,caffe al vetro. thumbup.gif Ir namie verdu kavą iš itališko kavinuko,mačiau,kad ir MAXIMOJE jau yra jų pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai skani pupeliu aromatine sveriama kava... Vaniline...Sokoladine..Vysnine...Pasimegavimui
Atsakyti
Skani kava gaunasi ją verdant metaliniame, specialiame kavai, indelyje. Kai vanduo užverda, nukeli indelį, įdedi kavą ir vel uždedi ant vyrykles ir tuomet po kokiu 2 sekundžių nukeli ir palieki porai minučių. Tuomet pili į puodeliu, dedi cukrų, grietinėlę...
Gaunasi tikra kava, ir nuosėdos lieka indelyje. Turbūt gaminimas panašus kaip seniau smėlyje virdavo indeliuose? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pastaruoju metu išmėginau Sostinės kavą, patiko ir nebrangi. Šiaip ilgai neapsistoju prie vienos rūšies, vis noriu ko nors nauja.
Atsakyti
LAVAZZA pati skaniausia kava thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2005 04 28, 11:24)
Nežinau kaip jums,bet man pati neskaniausia yra plikoma kava.Gyvendama Italijoje pamėgau kavą iš aparatų:cappuccino,caffe esspreso,caffe al vetro. thumbup.gif Ir namie verdu kavą iš itališko kavinuko,mačiau,kad ir MAXIMOJE jau yra jų pirkti. mirksiukas.gif

tai tiesa!as irgi is italijos parsiveziau vadinama aparaciuka"ZANZIBARE"TAI LIUKS KAVA ISVERDA thumbup.gif
Atsakyti