Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

Man nuo kavos visada graužia rėmuo, tai pati beveik jos negėriu.
O visada perku Jacobs žalia:vyrui, svečiams, mūsų aplinkoj visi tik ją pripažįsta wink.gif

Pati gerčiau vienintelę iš Presto, ją sveriamą parduoda su Frangeliko likerio aromatu, va šita tai thumbup.gif Labai aromatinga, skani ir nestipri, nekarti. Vienu žodžiu - JĖGA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 04 28, 17:48)
Man pati skaniausia "Davidoff". thumbup.gif

O pasakykit kur jos būna pirkt. Kažkaip nesiseka aptikt niekur smile.gif
Atsakyti
Kadangi apie arbatas jau padiskutavome, tai dabar reiktų šiek tiek dėmesio skirti ir kavai ax.gif
Aš visada gėriau Jacobs balintą kavą, bet dabar geriu Gala kavą (irgi balintą).
Atsakyti
Darbe geriam TCHIBO kavą, o namie SKIRO. Juodą. Beje antroji man labiau patinka thumbup.gif . O jei užsimanau baltos kavos, tai geriu tirpią bet kokią, kokios randu spintelėj tuo momentu.
Atsakyti
as geriu Lavaza kava. tongue.gif
Atsakyti
Namie ir darbe geriam Paulig President smile.gif
Atsakyti
Namuose as geriu "Grand Aroma", darbe balinata "Jacobs"...o skaniausia man - Lavazza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 21, 21:01)
Namuose as geriu "Grand Aroma", darbe balinata "Jacobs"...o skaniausia man - Lavazza  blush2.gif

Pritariu dėl Lavzza (lietuviškai tariasi lavaca). Neseniai atradau sveriamą kavą - gali pirkti nemaltą, jei nori sumala. Po daugybės bandymų apsistojau prie Kenijos arabikos. Beje, OBS duomenimis, alergiškiems žmonėms atsargiai reikėtų naudoti Jakobs, Sostinės ir 777 kavytes.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 01 21, 21:22)
  Beje, OBS duomenimis, alergiškiems žmonėms atsargiai reikėtų naudoti Jakobs, Sostinės ir 777 kavytes.

O idomu kodel? unsure.gif
Atsakyti
siaip as alergiskas zmogus, ir labai megstu jacobs kava, taigi butu idomu ir, turbut naudinga suzinoti, kodel reiketu atsargiai vartoti sita kava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jance: 24 sausio 2005 - 15:22
Gerdavau "Merild". Dabar perku "Sostinė" kavą. Ji švelanaus skonio ir visai skani smile.gif
Atsakyti
Na tai kur Davidoff kavos nusipirkt ,išduokit!!! ax.gif
Atsakyti