Man nuo kavos visada graužia rėmuo, tai pati beveik jos negėriu.
O visada perku Jacobs žalia:vyrui, svečiams, mūsų aplinkoj visi tik ją pripažįsta
Pati gerčiau vienintelę iš Presto, ją sveriamą parduoda su Frangeliko likerio aromatu, va šita tai Labai aromatinga, skani ir nestipri, nekarti. Vienu žodžiu - JĖGA
Kadangi apie arbatas jau padiskutavome, tai dabar reiktų šiek tiek dėmesio skirti ir kavai
Aš visada gėriau Jacobs balintą kavą, bet dabar geriu Gala kavą (irgi balintą).
Aš visada gėriau Jacobs balintą kavą, bet dabar geriu Gala kavą (irgi balintą).
Darbe geriam TCHIBO kavą, o namie SKIRO. Juodą. Beje antroji man labiau patinka . O jei užsimanau baltos kavos, tai geriu tirpią bet kokią, kokios randu spintelėj tuo momentu.
as geriu Lavaza kava.
Namie ir darbe geriam Paulig President
Namuose as geriu "Grand Aroma", darbe balinata "Jacobs"...o skaniausia man - Lavazza
QUOTE(Asta @ 2005 01 21, 21:01)
Namuose as geriu "Grand Aroma", darbe balinata "Jacobs"...o skaniausia man - Lavazza
Pritariu dėl Lavzza (lietuviškai tariasi lavaca). Neseniai atradau sveriamą kavą - gali pirkti nemaltą, jei nori sumala. Po daugybės bandymų apsistojau prie Kenijos arabikos. Beje, OBS duomenimis, alergiškiems žmonėms atsargiai reikėtų naudoti Jakobs, Sostinės ir 777 kavytes.
QUOTE(mamairute @ 2005 01 21, 21:22)
Beje, OBS duomenimis, alergiškiems žmonėms atsargiai reikėtų naudoti Jakobs, Sostinės ir 777 kavytes.
O idomu kodel?
Gerdavau "Merild". Dabar perku "Sostinė" kavą. Ji švelanaus skonio ir visai skani