Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

vienbalsiai - pati skaniausia gerai isvirta lavazza. tik kad palyginus su kitom brangi g.gif bet vistiek labai skanu thumbup.gif
antroj vietoj (nezinau ar lietuvoj jau yra) - davidoff.
trecioj - carte noir. nemaishykit su cafe noir.
mmm kaip skanu, vien pagalvojus....
Atsakyti
Man skaniausia tai Jacobs Milea ir Lofbergs Lila ( is pigesniu) clap.gif . Is brangesniu tai skanios labai Jacobs Keefa, Etiopija ( nors kazkas minejo, kad ju nebesimato Lietuvoje) rolleyes.gif .Tchibo tai tikrai labai neskanios( o ypac geltonajame pakelyje- Tcihbo Family) sad.gif
Atsakyti
O gal galit pasiulyt (bet tik skania) kava be kofeino?
Maciau Jacobs melyna, gal kas geret ar skani? ar nerugsti?
O gal ir kitokiu be kofeino yra...
Nes esu nestuke.gif ir nenoriu labai kava piktnaudziauti,
o be kofeino manau galima? Gal kas zinot
Atsakyti
Eglek,
Jakobs melyna kiek atsimenu labai kvapni ir nekarti, nebloga smile.gif Zinoma skoniai skirtingi. O kodel nenori paprastos siek tiek silpnesnes gerti? Nesciom galima ir paprasta tik ne per daznai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 05 10, 13:46)
O kas nors esat gere karaliska kava?
Tiesiog namie paparasta kava uzsiplikai ir ant virsaus "kogelmogel" uzpili, tryni isplakta su cukrum wink.gif
Seniau mes taip gerdavom, prisimenu, mmmm..... kaip skanu, tik aisku uzima laiko, bet labai skanu rolleyes.gif

Zinoma geriu smile.gif

Arba tirpia kava su juoduju serbentu uogiene, labai skanu wink.gif
Atsakyti
Man labai patinka Armani. O šiaip tai turiu kavos aparatą tai iš visų nebloga gaunasi. wink.gif
Atsakyti
man skaniausios lavazos kavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 18 gegužės 2004 - 15:24
beveik isvis negeriu kavos, tik kartais ypac dabar kai noriu istverti nemiegojusi kai rasau diplomini ir negaliu uzmigt isgeriu bet kokios, man neturi reiksmes ir dar grietineles truputi smile.gif
bet arbata nepalyginti skaniau thumbup.gif
Atsakyti
pasmaliziaukite wink.gif biggrin.gif http://siauliuliftas...os_receptai.htm
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 18, 15:01)
Eglek,
Jakobs melyna kiek atsimenu labai kvapni ir nekarti, nebloga smile.gif Zinoma skoniai skirtingi. O kodel nenori paprastos siek tiek silpnesnes gerti? Nesciom galima ir paprasta tik ne per daznai smile.gif

Reiks nusipirk tos Jacobs melynos, nes dabar geriu
paprasta, bet silpna , bet va kazkaip sazine grauzia...,
nes galvoju kai maitinsiu savo 2.gif , geriau gerti
ta bekofeino, vistiek juk su pienu persiduoda..
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 18, 13:46)
Reiks nusipirk tos Jacobs melynos, nes dabar geriu
paprasta, bet silpna , bet va kazkaip sazine grauzia...

O ar daug tos paprastos geri?
Zinoma, jei nemazai, tai tikrai nusipirk be kofeino, beja tonizuojanciu medziagu yra ne tik kavoje wink.gif
Atsakyti
uz LAVAZA, be to dar geriu JACOBS zalia ir, kai noriu svelnios, tai geriu PAULIG PREZIDENT
Atsakyti