O Jacobs jei lietuviska prasta, tai perkat gal Thomas Phillipse?
"Šviežia kava" - nėra lygių! Net žiūrėti nebesinori i parduotuvines
Taip, pupeliu kava pati geriausia. Arba dar megstu turkiskai isvirta Bet kasdien geriu tik President
O man labai patinka Lavaza Club O iš pigesnių žalia Jacobs, kitų turbūt ir neragavau.Jūsų rekomendacijomis nusipirksiu Lofbergs Lila žalią.Bandysiu
Na nors dabar kavos ir nelabai galiu gert nes maitinu krūtim, bet ryte pamaitinus vistiek pasidarau silpnos kavos, nors dėl kvapo Dievinu kavos kavapą
Na nors dabar kavos ir nelabai galiu gert nes maitinu krūtim, bet ryte pamaitinus vistiek pasidarau silpnos kavos, nors dėl kvapo Dievinu kavos kavapą
Man pati skaniausia "Davidoff".
ish parduotuviniu Tchibo tamsiai melyna, o jei kavinej Illy
O kas nors esat gere karaliska kava?
Tiesiog namie paparasta kava uzsiplikai ir ant virsaus "kogelmogel" uzpili, tryni isplakta su cukrum
Seniau mes taip gerdavom, prisimenu, mmmm..... kaip skanu, tik aisku uzima laiko, bet labai skanu
Tiesiog namie paparasta kava uzsiplikai ir ant virsaus "kogelmogel" uzpili, tryni isplakta su cukrum
Seniau mes taip gerdavom, prisimenu, mmmm..... kaip skanu, tik aisku uzima laiko, bet labai skanu
Ingute, aš dar ant to "gogelmogel" užbarstau tarkuoto šokolado...
QUOTE (Laisvė @ 2004 05 10, 16:00) |
Ingute, aš dar ant to "gogelmogel" užbarstau tarkuoto šokolado... |
Ooooo, nu tai tada is vis skanu turetu but
Reiks kada butinai pasidaryt taip, labai sveciams pavaisint tiktu
As esu tikra kavos fane, nei dienos be puodelio kavos
Tikrai skani kava yra Lavazza, bet jei ja rimtai per espresso aparata darai, o jei ne... tai Milea.... toks svelnus malonus skonis
Tikrai skani kava yra Lavazza, bet jei ja rimtai per espresso aparata darai, o jei ne... tai Milea.... toks svelnus malonus skonis
as pati namuose latte pasitaisau.pienuka uzverdu, o paskui stipria kava per saukstuka supilu. niam
Be kavos turbut numirciau per kokias 3 dienas...
Skaniausia,- Lavazza Crema e Gusto ir Illy. Verdu espresso. Kartais darau latte.
Puodelyj plikau Jacobs zalia, arba melyna be kofeino (kai jau virsiju dienos norma ir noriu kad vaikas nuo kofeino pertekliaus nepazhaliuotu ), kartais Merrild raudona arba ruda. Dar patinka Jacobs Kenia, Ethiopia ir pan. Skandinavishkos kavos nepatinka .
Esu gerus tikros, laukines etiopijos kavos pupeliu kavos. Nu, net nezinau kaip apibudint...nu bet i kava menkai panashus tas gerimas. Greiciau i skysta dinamita
Skaniausia,- Lavazza Crema e Gusto ir Illy. Verdu espresso. Kartais darau latte.
Puodelyj plikau Jacobs zalia, arba melyna be kofeino (kai jau virsiju dienos norma ir noriu kad vaikas nuo kofeino pertekliaus nepazhaliuotu ), kartais Merrild raudona arba ruda. Dar patinka Jacobs Kenia, Ethiopia ir pan. Skandinavishkos kavos nepatinka .
Esu gerus tikros, laukines etiopijos kavos pupeliu kavos. Nu, net nezinau kaip apibudint...nu bet i kava menkai panashus tas gerimas. Greiciau i skysta dinamita