Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

augo augo mano bonsas,bet dabar ziuriu lapeliai pradejo kazkaip svieset g.gif ,nebe zali zali o tokie sviesus i gelsvuma net kiek.. Kas cia jam nepatinka g.gif gal ko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 05 14, 09:07)
augo augo mano bonsas,bet dabar ziuriu lapeliai pradejo kazkaip svieset  g.gif ,nebe zali zali o tokie  sviesus i gelsvuma net kiek.. Kas cia jam nepatinka  g.gif  gal ko truksta  g.gif

jei lapai šviesėja - trūksta trašų.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 05 14, 08:37)
jei lapai šviesėja - trūksta trašų.

du kartus per menesi lieju vandeniu su bonsu trasom g.gif
Atsakyti
gal neuzmetys manes tikri bonsiuku augintojai akmenimis, bet ir as pasirodysiu ka turiu.

tikimes tokio user posted image
o mes stai tokie user posted image

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 05 14, 09:44)
du kartus per menesi lieju vandeniu su bonsu trasom  g.gif

Kažkada konsultavaus gėlių parduotuvėj dėl to, kad šviesėja lapai. Tai man sakė, kad trūksta kažkokio tai komponento (lyg geležies, nors tikrai nepamenu blush2.gif ). Ir kai to komponento trūksta kiti elementai labai sunkiai pasisavinami.
Gal pabandyk pati kokioj gėlių parduotuvėj pardavėjos užklaust.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 05 14, 09:32)
gal neuzmetys manes tikri bonsiuku augintojai akmenimis, bet ir as pasirodysiu ka turiu.

tikimes tokio user posted image
o mes stai tokie  user posted image

blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Fantastika thumbup.gif Tik as kuo greiciau keisciau vazoneli ( prasau nesupykti smile.gif ) cia tik mano nuomone, labai daug vietos saknims smile.gif Perdaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 14, 12:28)
Fantastika thumbup.gif Tik as kuo greiciau keisciau vazoneli ( prasau nesupykti  smile.gif  ) cia tik mano nuomone, labai daug vietos saknims smile.gif Perdaug 4u.gif

aciu uz patarima. blush2.gif tai persodint dabar ar bus gerai, gal luktelt rudens? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2008 05 14, 12:03)
aciu uz patarima. blush2.gif  tai persodint dabar ar bus gerai, gal luktelt rudens?  rolleyes.gif

Bijau ir ka patarti del persodinimo siuo metu smile.gif gal atsirastu kas labiau patyrusi smile.gif
Bet jeigu as tureciau toki grozi, ir jis siuo metu zidetu ( ten pas Jus zydi? ar blogai maciau?) Tada as palaukciau rudens ir tada apkarpiusu sakneles persodinciau smile.gif i zynei mazesni vazoneli.
Atsakyti

QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 14, 12:28)
Fantastika thumbup.gif Tik as kuo greiciau keisciau vazoneli ( prasau nesupykti  smile.gif  ) cia tik mano nuomone, labai daug vietos saknims smile.gif Perdaug 4u.gif

man irgi vazonelis aki uzkabino drinks_cheers.gif

happy, o nebusjis ant saules pastovejes g.gif

Egzo, gal dabar neliesk, juk taip graziai zydi, kai baigs, tada persodinsi g.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 14, 16:59)
happy, o nebusjis ant saules pastovejes g.gif

nea schmoll.gif pas mane jis stovis ant siaure-rytai palanges.. tai saules gauna tik rytais ir tai ji tokia neikyri buna.. Patresiau siandien as ji sociai,prigirdziau ir ziuresiu gal atsigaus g.gif, nors lapeliu ziuriu mazuliuku nauju prileides-tai gal nera dar jam visai blogai g.gif O del tos gelezies -reiks uzklausty kokioj pardej jei normali pardaveja pasitaikys g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti