Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

labai daug info www.bonsai.lt
man tas puslapis daug padejo
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif auginu bonsą (kinietiška guoba), kai pirkom šį medelį lapukai buvo mažesni, bet dabar pradėjo lapukai augti vis didesni, gal per daug laistau g.gif Ir gal žinot kaip juos reikia formuot g.gif nes dabar išsikerojęs, tai vis apkarpau, bet tiksliai nežinau kaip tai reikia daryt.
Atsakyti
O mano bonsui visi lapeliai sudžiūvo ir nukrito... sad.gif Tikrai neperdžiūvo, kasdien drėkinau žemę - bet kažkas neįtiko. Kažin dar yra šansų, kad atsigaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 03 20, 21:02)
Sveikutės biggrin.gif auginu bonsą (kinietiška guoba), kai pirkom šį medelį lapukai buvo mažesni, bet dabar pradėjo lapukai augti vis didesni, gal per daug laistau g.gif Ir gal žinot kaip juos reikia formuot  g.gif nes dabar išsikerojęs, tai vis apkarpau, bet tiksliai nežinau kaip tai reikia daryt.

cia va gali pasiskaityt apie lapu mazinima
http://www.bonsaipri...ng/pruning.html
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 03 20, 23:05)
O mano bonsui visi lapeliai sudžiūvo ir nukrito... sad.gif Tikrai neperdžiūvo, kasdien drėkinau žemę - bet kažkas neįtiko. Kažin dar yra šansų, kad atsigaus? ax.gif

o kokiu vandeniu laistai? Ir ar nupurski savo bonsa?
Atsakyti
Fretka, pastovejusiu vandeniu aš laistau, ir purkšdavau po 2 kartus į dieną - nesupratau ko jis pas mane nenori gyvent sad.gif
Atsakyti
kiek zinau, tai bonsam vanduo is ciaupo netinka, reikia, arba sniego arba lietaus vandens
Atsakyti
Nu va - tai reiškias pati ir numarinau... sad.gif Ech nesekasi man su įmantriais augalais ax.gif
Atsakyti
O gal žinot ką reiškia Zelkova Schneidria? Šiandien nusipirkau uz 16Lt. Man atrodo kad pigu smile.gif Va tokį:
user posted image
Pakol kas aišku tik tiek, kad laistyti ir purkšti reikia kiekvieną dieną, o į lėkštutę pridėti akmenukų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 03 23, 18:43)
O gal žinot ką reiškia  Zelkova Schneidria? Šiandien nusipirkau uz 16Lt. Man atrodo kad pigu smile.gif Va tokį:
user posted image
Pakol kas aišku tik tiek, kad laistyti ir purkšti reikia kiekvieną dieną, o į lėkštutę pridėti akmenukų. g.gif

Kur pirkai tokį pigų?Už 20 Lt iš taves nupirkčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Raimpal, "Sauluteje" radau. Kiti buvo tokie suvarge, o šis su gražiais žaliais lapeliais - tai ir susigundžiau pabandyt smile.gif
Atsakyti
Vakar dovanu gavau bonsa, ir net nezinau kaip jis vadinasi blush2.gif
pagal nerez nuotrauka atrodo, kad ir maniskis Zelkova Schneidria.
Turiu toki klausimuka: o bonsus geriau sviesoje laikyti? zinau kad tiesioginiu saules spinduliu nereikia... as padejau ji ant stalo vidury kambario, o kambarys tamsokas, saule tik ryte uzsuka... ar nenuvys?
Atsakyti