Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 09, 11:38)
na istikruju carmona negalima laikyti tiesioginei saulei, turi buti kaip sakant pusiau pavesis, bet as savo laikiau kol saule nekaitino labai, dabar jau ant saules nebelaikau, bet vasara karmona galima  laikyti lauke,bet aisku irgi ne tiesioginei saulei.
mano karmona po saules voniu labai daug lapuku priaugino dabar jau net ir neatrodo kad buvo nuplikusi, paskui parodisiu kaip dabar atrodo

o ar gausiai ja laistot? maniske dabar visa nuplikusi, tai galvoju ka darau negerai g.gif
Atsakyti
[quote=Vikauoga,2008 05 09, 09:56]P.S kaip cia reikia kai norima dali teksto pacituoti? doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]

na cituojama teksta kurio nenori cituoti istrink ir palik reikiama dali, tik svarbiausia neistrink pirmos eilutes [quote=Vikauoga,2008 05 09, 09:56] ir paskutines, su lauztiniais skliaustais /quote

[quote=xxxsaulyte,2008 05 09, 10:05]O lauke pušinius bonsus pati formuoju. Foto gal nelabai matosi, bet pakankamai paprasta - dabar ūglius jau leidžia, tai juo nukerpi paliekant trečdalį ir gražiai formuojasi...
[/quote]

o is kitu medeliu, pvz tuju nebandei formuot g.gif
o puseles skiepytas perki g.gif

[quote=Egzo,2008 05 09, 11:44]o kazkas klauset apie medeliu fortmavima. as turiu rusu kalba knybute apie bonsiuku auginima, formavima (rusu kalba) PDF formate. jei kam reikia brugztelkit i az savo e-mail, pasidalinsiu. o gal turit koki temos bendra pasta, kur dalinates medziaga ir informacija? blush2.gif
[/quote]

as irgi noreciau, jei nesunku imesk man i renatux.mv@gmail.com ax.gif

[quote=emrata,2008 05 09, 13:44]o ar gausiai ja laistot? maniske dabar visa nuplikusi, tai galvoju ka darau negerai g.gif
[/quote]

na siaip negalima duot jai isdziut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 gegužės 2008 - 13:00
QUOTE(emrata @ 2008 05 09, 12:44)
o ar gausiai ja laistot? maniske dabar visa nuplikusi, tai galvoju ka darau negerai  g.gif

Pas mane sklypas drėgnokas, tai gaila man jų į žemę sodinti, tai auga vazonuose. O laistyti tai dažnai laistau, kaip gėles ant terasos vasarą...

QUOTE(rena @ 2008 05 09, 12:58)
o is kitu medeliu, pvz tuju nebandei formuot g.gif
o puseles skiepytas perki g.gif

Ne, iš kitų dar nebandžiau, nes tik treti metai kuriame sodą... O tas pušeles jau pradėtas bonzajinti pirkau Kretingos raj. yra toks "bonzajynas" kaip mes vadiname - šeiminikas pamišęs dėl bonzajų - turi labai daug....
Bet dar manau bandysiu ir pati bonzajinti, dievinu bonzajintus augalus ir japonišką sodą wub.gif wub.gif ... mirksiukas.gif Oij minčių kiek galvoje, kaip susikurti ale japonišką savo kieme. Jau daug info turiu sukaupusi, o vakar dar tas vokiečių tinklalapis forumietės nurodytas - visą dieną "svaigau" žiūrėdama ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 gegužės 2008 - 13:09
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 09, 14:06)
Jau daug info turiu sukaupusi, o vakar dar tas vokiečių tinklalapis forumietės nurodytas - visą dieną "svaigau" žiūrėdama ...

aha, vida777 ji man vis tuos tinklapius pameta seilei pavarvint, nu as irgi dievinu tuos ju grozius, tik, kad pas mus lb mazai kas isgyvena per ziema, kas pas juos g.gif

tuoj fotkiu imesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
va cia formuotas sliauziantis bonsas is musu augalu
user posted image
pusis
user posted image
egle
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 gegužės 2008 - 13:15
Oi kaip gražu thumbup.gif Taip, kadagiai ypač greitai auga, mačiau LT apkarpytus gražiai. O va tokiąpušelę dar liauną, manau pilnai galima būtų formuoti su viela vis paveržiant

Įdedu ką turiu sukaupusi apue japoniškus sodus. Na dievinu aš juos wub.gif wub.gif

[attachmentid=142194]

[attachmentid=142195]

[attachmentid=142196]

[attachmentid=142197]

[attachmentid=142198]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 gegužės 2008 - 13:39
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 09, 14:22)
Oi kaip gražu  thumbup.gif Taip, kadagiai ypač greitai auga, mačiau LT apkarpytus gražiai. O va tokiąpušelę dar liauną, manau pilnai galima būtų formuoti su viela vis paveržiant

tai cia taip ir daryta is mazos ir auginta thumbup.gif
bet zinok tikrovei daug graziua atrodo ir fotkinau as tamsoj, tai ne tas gavos g.gif

bandem augit laukinius bonsus formuot is misko pusu, nu neprigyja jos schmoll.gif gaila, o butu tikrai graziu dalykeliu pasiaugint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 gegužės 2008 - 13:29
QUOTE(rena @ 2008 05 09, 14:28)
tai cia taip ir daryta is mazos ir auginta thumbup.gif
bet zinok tikrovei daug graziua atrodo ir fotkinau as tamsoj, tai ne tas gavos g.gif

bandem augit laukinius bonsus formuot is misko pusu, nu neprigyja jos  schmoll.gif gaila, o butu tikrai graziu dalykeliu pasiaugint  rolleyes.gif

Oi, jus jau cia apie aukstaji pilotaza snekate blush2.gif

Man dar iki to tolyyyyyyyy blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
Rena, tavo medeliai wub.gif nuostabus!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 09, 15:30)
Man dar iki to tolyyyyyyyy  blush2.gif  tongue.gif

Rena, tavo medeliai wub.gif  nuostabus!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

zinok kai isicinkini, tai visai nera sunku schmoll.gif

cia ne mano medeliai schmoll.gif cia yra draugo, bet as irgi kazka noriu tokio g.gif na kazkas yra pasodinta divoje bandoma formuot, na zo reik pradet ir su vazonikais g.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as padaryti bonsai medeli, lauke kad augtu, bet dabar vel g.gif gal sakau nusipirkus pusaite su vazoneliu unsure.gif butu didesne tikimybe, kad prigis negu parsinesus kur is pamiskes??
Na ka manot bonzainikes ax.gif
Gal kas turi info, kaip ten tiksliai ten su vielom formuoti? Ar ka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 10, 09:04)
Bandysiu ir as padaryti bonsai medeli, lauke kad augtu, bet dabar vel g.gif  gal sakau nusipirkus pusaite su vazoneliu unsure.gif  butu didesne tikimybe, kad prigis negu parsinesus kur is pamiskes??
Na ka manot bonzainikes ax.gif
Gal kas turi  info, kaip ten tiksliai ten su vielom formuoti? Ar ka panasaus?

is pamiskes jau kelinti metai bandom neprigyja schmoll.gif vat rudeni buvo prigijus, o vat po ziemos vistiek jei amen g.gif
taip kad manau pirk kokia nediduke pusele ir bandyk formuot g.gif
viela suk aplink kota ir lenk kaip nori, i kokia puse, aisku nestipriai palengva rolleyes.gif
dar gali virve priristi, na zo budu daug, sakeles apkarpyt spygliukus paformuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 10, 13:25)
is pamiskes jau kelinti metai bandom neprigyja schmoll.gif vat rudeni buvo prigijus, o vat po ziemos vistiek jei amen g.gif
taip kad manau pirk kokia nediduke pusele ir bandyk formuot g.gif
viela suk aplink kota ir lenk kaip nori, i kokia puse, aisku nestipriai palengva rolleyes.gif
dar gali virve priristi, na zo budu daug, sakeles apkarpyt spygliukus paformuot mirksiukas.gif

Taip ir reiks daryti g.gif Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi susigundziau bonsais, tik kazkaip man maloniau butu paciai uzsiauginti. Bandysiu kelis spygliuocius medelius issikasti ir viena kokia slyvaite, nes jos atsparios ir graziai zydi.
Atsakyti