Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Sveikos, ir as turiu kazkoki retruza bonzai, gal kas auginat, kaip ji augint? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man taip gaila tu augaleliu... Kaip is filmo "Zmogus kuris juokiasi" , kur vaikus puodynese augindavo , kad issigimtu... sad.gif
Atsakyti
o gal kuri pati yra suformavusi bonsa? Labai smalsu, ar pavyko. Pati noreciau pabandyti, taciau bijau kad nepavyks.
Atsakyti
mums padovanojo carmona bonsai ant kalėdų, o medelis jau be lapų. aš taip pergyvenau kad gelių nemoku auginti. pradėjau stagariuką laistyti, bet va reikės iš lėkštutės išpylinėti vandens perteklių ir nusipirkti kuo purkšti. tai stagariuko šakeles apkarpiau ir žiūriu jau keli lapeliai nauji lenda yess.gif nejaugi pavyks ir man užauginti thumbup.gif
Atsakyti
jie galima sakyti visi pakeitus aplinka numeta lapukus sad.gif o veliau priziurint vel atauga. manishkis dabar irgi numete lapus, jam kai uzeina tai ir meta juos... nesuprasi.. labai jau lepus tie medeliai doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi vargstu su bonsai doh.gif
vos pora dieneleiu nepapurski ir jau ziuriu krenta lapeliai...
perlaistau - ruduoja lapeliai..
nu pravalas, man net truputuka pabodo.
Kitos geles kaip geles, o sitas demesio reikalauja doh.gif
na bet grazuolis rolleyes.gif
Jis pas mane toks su lapiukais ir su maziukais baltais ziedeliai buna, kol priziuriu atitinkamai doh.gif .. daba beveik isvis be lapu blush-anim-cl.gif
As galvoju gal ziemai tikrai isnesti i balkona (istiklintas) unsure.gif
Ant akmenuku pakelsiu siandien pat (aciu uz patarima)
Atsakyti
Sveikutes...perskaiciau jusu pasisakymus..bet vis tiek niekas aiskiau nepasidare..gavau vakar dovanu bonsai medeliuka,kiek zinau jis vadinasi Zelkova..man dabar labaiusiai rupi kaip ji ziema laistyt,perskaiciau visa puslapi bonsai.lt ir niekur neradau kaip tai reikia daryt..be to nei zinau koks jis yra,kaip ji laikyt..zodziu pakliuvau i didele pekla cry.gif net nezinau koks jo lietuviskas pavadinimas..internete radau kad jo pavadinimas Zelkova serrata..gal zinot vertima?
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 02 03, 13:39)
Zelkova serrata..gal zinot vertima?

japonine guoba- lapus metantis augalas
Atsakyti
Siandien ir as gavau dovanu bonsa, vadinasi Zelkova, kadangi as zalia siam reikale g.gif , tai gal kas gali paaiskinti kuo skiriasi Zelkova serrata nuo Zelkova carpinifolia? Noretusi issiaiskinti koki gi as cia augaleli turiu smile.gif
Atsakyti
Mes is smulkialapio FIKUSO pasidareme BOMSA,buvo jis kaip didelis krumas tai mes supyneme jo šakas ir gavosi storas gražus kamienas.Tik gaila man dar negalima ideti nuotrauku cry.gif pamatytumete.
Atsakyti
labai butu idomu pamatyti smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ir as turejau bonsai lapuoti medeli,bet numete visus lapelius,kiek laisciau,purskiau,niekaip neatgijo,o veliau mociute ji ismete...........gal paskubejom,gal reikejo palaukti ir butu atsigaves schmoll.gif doh.gif Nepigiai jis mums kainavo ir labai grazus buvo cry.gif Veliau net nebendziau pirkti naujo,nes bijau,kad ir vel taip atsitiks.Tikrai butu idomu paciai uzsiauginti toki medeli...bet kaip? g.gif blink.gif
Atsakyti