QUOTE(Taniushka @ 2008 04 07, 15:28)
na man atrodo neturetu mesti lapus istisai, t.y mesti lapus greiciau nei augina, bet jei viena koki lapeli numeta i diena tai gal ir nieko, nes manishkis kai jam buvo stresas mete gal kokias 5 dienas is eiles kol numete beveik visus lapus, o paskui nustojo ir po poros dienu pradejo auginti naujus o dabar pastaciau ant sviesios palanges tai lapai pagrazejo, padydejo ir atrodo beveik kaip kada man padovanojo
Sveikos

Maniskis bonsiukas meto lapelius gausiau

Vis del to manau, cia persodinimas atsiliepe ir tos truputi pakirptos saknys. Taip gal nieko blogo butu, labai itartina tai, kad geltonuoja ne tik dideli suauge lapai, bet ir maziukai, kurie dar tik formuojasi
Dziaugiuos tik tuo, kad tai nera masinis lapu kritimas, ir bendras bonso vaizdas vis dar neblogas. As su juo pasisneku, pagrasinu, kad nebantytu man numirt ir papurskalioju

tai gal nesugalvos nusibaigti visai
Papildyta:
QUOTE(Charlize @ 2008 04 10, 12:42)
O man atrodo, kad čia ne fikusas. Pati tokį turiu, ale pavadinimas užkrito. Pasieškok šioj temoj, berods buvo dar nuotraukų.
Aš jį turiu apie mėnesį. Na, lapelių jis nemeta. Kaip tik auga daug naujų. Aš jį daugiau purškiu, nei laistau.
Papildyta:
Vo, radau. Pas mane Ulmus, t.y. guoba.
Kiek teko skaitineti ir apziurinet, man atrodo, kad pas tave fikusas

nesu tikra, aisku
Siaip tai maniskis bonsas, tai 100 proc. Ulmus parvifolia (Kiniska guoba lietuviskai)
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson