as tai visus savo augalus jei uzpuola kenkejai purskiu APHISOL BIO. nusipirkau zaliojoj stotelej, toks zalias purkstuvas, ten ir parasyta nuo amaru, siltnaminiu milciu, tripsu, kaktusams padejo, o ir bonsa buvau apipurskusi kai pradejo lapai kristi(galvojau kad koks gyvis uzpule mikroskopishkas,) nieko jam neatsitiko
QUOTE(Taniushka @ 2008 03 26, 11:48)
as tai visus savo augalus jei uzpuola kenkejai purskiu APHISOL BIO. nusipirkau zaliojoj stotelej, toks zalias purkstuvas, ten ir parasyta nuo amaru, siltnaminiu milciu, tripsu, kaktusams padejo, o ir bonsa buvau apipurskusi kai pradejo lapai kristi(galvojau kad koks gyvis uzpule mikroskopishkas,) nieko jam neatsitiko
aha tiksliai, visai apie ji pamirsus buvau

QUOTE(rena @ 2008 03 26, 15:53)
aha tiksliai, visai apie ji pamirsus buvau
as toki irgi turejau, tik dabar kazkaip paskutiniu metu vis ta aktara naudoju, jis pigesnis 

as tai tokio net nemaciau, pas mus klaipedoi isvis visas parduotuves apieskojau kok kazka nuo kenkeju radau, o gal tada tik nebuvo?!, o dabar net ir neziurejau kitu

QUOTE(Taniushka @ 2008 03 26, 16:59)
as tai tokio net nemaciau, pas mus klaipedoi isvis visas parduotuves apieskojau kok kazka nuo kenkeju radau, o gal tada tik nebuvo?!, o dabar net ir neziurejau kitu 

O kur konkrečiai radai, ko ieškojai? Aš namie su vaikučiu esu, tai nesinori po miestą blaškytis, kol rasiu tu preparatų...

QUOTE(Taniushka @ 2008 03 26, 15:59)

as tai visada i Zalia stotele einu ir pasakau nuo ko man reikia.
QUOTE(sirocco @ 2008 03 26, 16:24)
O kur konkrečiai radai, ko ieškojai? Aš namie su vaikučiu esu, tai nesinori po miestą blaškytis, kol rasiu tu preparatų... 

Zalioj stotelej ieskok

nemazalis, bet jis daugiau nuo erkuciu

zo nuvaryk ir paklausk kas tiktu tavo situacijoje gal ka geresnio pasiulys

QUOTE(sirocco @ 2008 03 26, 16:24)

jeigu abhisol bio tai ji dabar ir maximoj galima rasti, o seip man atrodo geriausia ieskoti parduotuvej kuri yra sportininku gt. bent jau kai ieskojau mane ten siunte
mergaites, pasidalinkite informacija, kur pasiskaityti apie bonsus ir ju rpeiziura daugiau
as nemazai skaiciau bonsai.lt ir pagrindini puslapi ir forumus, truputi ziurejau rojaus soduose, bet noriu dar daugiau pasiskaitineti
negi nera apie tai rimtu placiu lietuvisku diskusiju ir info???

Merginos, išduokit paslaptį, kur rast žemės bonsams? ir konteinerių? Šian apėjau Senukus, Žalią centrą ir Scheteligą - niekur nieko neradau..
as visai neseniai nusipirkau ir zemes persodinimui, ir konteineri Ermitaze (Vilnius)

as tai kolkas is vis zalia del tu zemiu
gotte, kas del saknu, tai berods nieko baisaus

gotte, kas del saknu, tai berods nieko baisaus

QUOTE(gotte @ 2008 03 29, 22:24)
as visai neseniai nusipirkau ir zemes persodinimui, ir konteineri Ermitaze (Vilnius) 

o gal galit parasyti tos zemes sudeti?
nes as kiek skaiciau bonsams zemes sudetis turi buti molis.smelis.durpes 2:1:1
as skaiciau pakankamai daug rusu saituose apie bonsus
as kai pasiskaitau apie bonsus ir galvoju nu ir varga cia man padovanojo
bet kol kas kai nereik persodint, vabalai neuzpuole, lapai nekrenta, tai gerai ir grazu

bet kol kas kai nereik persodint, vabalai neuzpuole, lapai nekrenta, tai gerai ir grazu