Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(Lelija33 @ 2008 02 17, 18:19)
Tai vadinasi, reikia nukirpti visas tas šakas, kad tik kamienas liktų ir lenkti vielos pagalba, taip? Ar ką ne taip supratau?
Bandysiu susirast tą tinklapį rusišką.

pradzioj virsune tik usteks nupjaut...
Atsakyti
sveikutės,
vysta mano bonsai, nežinau ką daryti? gal mažai šviesos jam? pastatytas viduryje kambario? ar dėt ant palangės? gal per mažai laistau?
patarkit ką daryti
Atsakyti
Laba,

ruosiuosi persodinti bonsa, perskaiciau, kad reikia sodinti i siek tiek didesni vazoneli. Gal zinote, kur ju galima isigyti Kaune? Niekaip nerandu, o jau pradeda medelis naujus pumpurelius leisti unsure.gif
Atsakyti
niekas nepersodinate bonsu? g.gif Man geliu salone aiskino, kad pardavimui jie sodinami i kazkokia "transportavimo" zeme, todel nusipirkus juos reikia persodinti is karto kai yra tam palankus laikas. Tai vat, praeita pavasari praleidau ir ja maniau, kad numire kai ziema liko visai plikas be lapu verysad.gif Bet dabar uzmaciau pumpurelius, noriu kuo graiciau persodint ir nerandu tinkamu vazonu doh.gif negi i bet koki maza vazona sodint??? g.gif
Atsakyti
as vakar nusipirkau nukainuota bonsai nepilnai uz 2 lt doh.gif bet ant jo lapukai tik keli, bet ir tai zali ir jau sudziuve.... iskart persodinau.... kazin ymanoma atgaivint jy ir tik ant ziemos lai nukrite? ar jau ismest? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, o gali bonsas numesti lapus ziema?
priziuriu normalia, o dabr nei vieno lapo neliko verysad.gif

Dar atsigaus???
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 02 28, 08:34)
Sveikos mergaites, o gali  bonsas numesti lapus ziema?
priziuriu normalia, o dabr nei vieno lapo neliko  verysad.gif

Dar atsigaus???

Mano bonsas numetė visus lapus, nes ilgą laiką nepalaisčiau jo. Viršūnė tikrai nudžiūvusi, bet iš apatinės kamieno dalies jau daugokai lapelių ir naujų šakelių pridygę. Tiesiog pradėjau reguliariai laistyti ir purkšti. Manau, jei tavo medelis nenudžiūvęs visiškai, tai atsigaus smile.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
noru paklaust ir as gavau dovanu ta bonsai su tokiais lapeliais kaip berzelio ir vazonelis toks staciakampio formos tai ka reik po apacia padet neisivaizduoju kai vanduo lauk isbegs na vis skaitau ir skaitau kaip cia reik ji priziuret taip noreciau kad nenumirtu
Atsakyti
Aš padėjau nuo plastmasinio indo dangtelį, tinka idealiai. Tik nežinau ar pačiam bonzui tai sveika.
Atsakyti
Sveikos bonsu augintojos ir myletojos 4u.gif

Jungiuos ir as i jusu buri, nes siandien is MB kovo 8-osios proga gavau bonsa wub.gif tiesa sakant dar nezinau nei kas per rusis, nei tiksliai kaip ja augint blush2.gif truputi pasiskaiciau jusu foruma, supratau, kad reikia dregmes ir purskimo jiems unsure.gif

Mano vargsiukas siuo metu nemazai numetes lapeliu doh.gif gal is streso g.gif

zodziu, idedu foto 4u.gif gal ka pakomentuosit, kas per rusis ir siaip wub.gif

http://public.fotki.com/gotte/bonsai/

reikes dabar imtis skaitymo apie juos doh.gif
Atsakyti
nusipirkau bonsa is ermitazo buvo labai pigus ir grazus bet po kokiu poros savaiciu lapeliai pradejo linkti ir dziuti, o galiausiai visai sudziuvo vis dar budami zali toks ispudis kad visa dregme kas butu istraukes verysad.gif nors kazdien purskiau ir laisciau fabar taip ir stovi su zaliais sudziuvusiais lapeliais gal zinot ar jis dar atsigaus ar jau ji mesti? (vilties vis dar neprarandu visdar laistau ir purskiu smile.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
As irgi vakar isigijau bonsiuka (chinesie elm: ulmus), is tikros bonsu parduotuves, nepagailejau tokiam grazuoliui 20 svaru, tik dabar cia pasiskaitinejus jusu forumiuka, darosi baisoka, kad tik pavyktu man ji islaikyti unsure.gif
Atsakyti