Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Nusprendziau Oskarinius filmus paziureti biggrin.gif
Whiplash, nesuprantu kas ten tokio stebuklingo ir uzburiancio? g.gif Jau tada I Origins geriau buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 11:48)
oi ne ne, man kaip tik azartas tokį kūrinį išnagrinėti po kaulelį ir suprasti, kas norėta pasakyti

Jo jo,super super jis thumbup.gif
Nestandartiskas ir labai itraukiantis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2015 01 17, 16:36)
Nusprendziau Oskarinius filmus paziureti  biggrin.gif
Whiplash, nesuprantu kas ten tokio stebuklingo ir uzburiancio?  g.gif Jau tada I Origins geriau buvo  ax.gif

biggrin.gif
Nepaklausei apie Whiplash lotuliukas.gif

O I origins man zinok savotiskai patiko,toks romantiskas jis,ramiai susiziurejo,nors ir taip buvo aiski visa mintis buvo,bet siaip gerai suejo man jis viena silta vakara geriant kava 4u.gif
Atsakyti
gal kuri pamena is kurio cia filmo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 17, 20:01)
gal kuri pamena is kurio cia filmo?

Nine (2009)
118 min - Drama | Musical | Romance -
Atsakyti
Perziurejau ir as taip visu apkalbeta Borgman(2013).....wtf... neskaicius paaiskinimu ir teoriju kazkaip pati sugebejau susigaudyt kad cia labai religija prikiso nagus. o perskaicius teorijas dar aiskiau pasidare del ko kunigas ir kiti jo pasekejai norejo pagauti Bergman'a. tas issislapstymas miske po zeme labai primena blogio saknis, issivijusias visoj zemej, pasiekusias nekalta seima ir ja sugriovusias. tiesa labai neaisku kodel vaikus paliko gyvus..? nori pasekeju savo darbu..? ka reiskia taip keistai slepiami kunai ezere ir kodel ta moteris narde jame, kam tie sunys..? kaip supratau jie nieko neisodina i vaikus, tiesiog palieka 'apsireiskimo' zymes siekiant dar labaiu padet blogiui isisaknyt... daug minciu kyla pamacius bet visgi nera paaiskinimu.. lyginamas su dogteeth. gal yra maciusiu?

aciu leeja uz atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 17 sausio 2015 - 18:48
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 17, 20:48)
Perziurejau ir as taip visu apkalbeta Borgman(2013).....wtf... neskaicius paaiskinimu ir teoriju kazkaip pati sugebejau susigaudyt kad cia labai religija prikiso nagus. o perskaicius teorijas dar aiskiau pasidare del ko kunigas ir kiti jo pasekejai norejo pagauti Bergman'a. tas issislapstymas miske po zeme labai primena blogio saknis, issivijusias visoj zemej, pasiekusias nekalta seima ir ja sugriovusias. tiesa labai neaisku kodel vaikus paliko gyvus..? nori pasekeju savo darbu..? ka reiskia taip keistai slepiami kunai ezere ir kodel ta moteris narde jame, kam tie sunys..? kaip supratau jie nieko neisodina i vaikus, tiesiog palieka 'apsireiskimo' zymes siekiant dar labaiu padet blogiui isisaknyt... daug minciu kyla pamacius bet visgi nera paaiskinimu.. lyginamas su dogteeth. gal yra maciusiu?

aciu leeja uz atsakyma  bigsmile.gif

šunys - greihaundai, irgi biblijiniai
Atsakyti
Geri filmai, kuriu nepamateme oskaru nominacijose
Atsakyti
Gone Baby Gone (2007) - Affleck'o režisuotas trileris. Ir vėl, kaip ir The Town žiūrint, taip ir šį atrodė, kad lyg ir kokybiškai padarytas, bet vis vien nuobodus. Kulminacija tikriausiai geriausias dalykas visame filme buvo: ir netikėta, ir tarsi su klausimu: o kaip jūs pasielgtumėte šioje vietoje. Bet šiaip nesužavėjo.
Ai, ir dar pagrindinio aktoriaus (Casey Affleck) balsas toks lyg užkimęs, kad net nemalonu klausyt.

We Are What We Are
(2013) - siaubo drama / trileris, vėliau pažiūrėjau, kad čia remake'as meksikiečių filmo. Keistas, niūrus, lėtas, tačiau įtraukiantis, o kulminacija tai ohoho kokia, be žado paliko biggrin.gif Man kažkiek atmosfera panašus į Stoker, gal dar į Dogtooth. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 01 17, 21:57)

tikrai, tik dabar susimąsčiau, kad gi Only lovers.. tai nenominuotas
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 17, 11:51)
Jo jo,super super jis  thumbup.gif
Nestandartiskas ir labai itraukiantis  smile.gif
Papildyta:

biggrin.gif
Nepaklausei apie  Whiplash  lotuliukas.gif

O I origins man zinok savotiskai patiko,toks romantiskas jis,ramiai susiziurejo,nors ir taip buvo aiski visa mintis buvo,bet siaip gerai suejo man jis viena silta vakara geriant kava  4u.gif

Sitas ir man toks puse velnio, tik tada pabaigos likau nesupratus lotuliukas.gif

Neuzkliuvo ir man tada tavo pasisakymas, kazkaip galvojau, kad visiems laai patiko biggrin.gif

Sitas buvo aiskus, mane tik sunervino, kad tie, kurie jo vaika testavo galejo tiesiog kartu susijungti ir oficialiai toki atradima padaryti, o ne kiekvienas su savo pazystamais pasizaisti ax.gif Ir man per daug nereiksmingu scenu buvo, o Whiplash jau vien muzika ne mano skonio, tas bugnijimas atsibodo, nors siaip bugnai man patinka ir keiksmu kruva. Galima ta spaudima ir kitaip parodyti. Choras, The Pursuit of Happyness man zymiai geresni blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kas matėt Lošėją, parašykit pora žodžių apie pabaigą - iš torrent.lt parsisiųstas filmas baigėsi ties 138 min., kai Ieva brenda į jūrą, tai čia pabaiga ar ji vis dėlto nukirpta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 18 sausio 2015 - 10:58
QUOTE(Čija @ 2015 01 18, 10:57)
Merginos, kas matėt Lošėją, parašykit pora žodžių apie pabaigą - iš torrent.lt parsisiųstas filmas baigėsi ties 138 min., kai Ieva brenda į jūrą, tai čia pabaiga ar ji vis dėlto nukirpta? g.gif

ar tu apie Jonyno filmą? jo ilgis 109 min
Atsakyti