Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(off-line @ 2015 01 16, 16:04)

Ir kaip jums tas "The Grand Budapest Hotel"? Man nepatiko jis, visai  unsure.gif

žiauriai patiko, mielai dar kartą pažiūrėčiau smile.gif

ar jau matėte kas nors Unbroken? susiruošėm eiti, bet pažiūrėjau, kad labai žemi įvertinimai ir komentarai apie gerą istoriją, bet prastą filmą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 16, 16:07)
aš buvau apžavėta juo. Labai patiko, jau kelis kart žiūrėjau.

O kas būtent sužavėjo?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 12, 18:36)
Mačiau Borgman, labai patiko, skandinaviškas interjeras, nepabodusi vaidyba, mįslingas veiksmas. Kažakada irgi ieškojau atsakymų, skaičiau reižiserių, supratau, kad filmas yra metaforma apie mūsų inkubatoriškus namus ir bet, ką, kas į juos kartais įsibrauna ir juos sugiriauna. Žavingas filmas.

kol kas išsiaiškinau tiek (kas intuityviai lyg ir taip buvo aišku) - pasirodo net žanras toks yra, vadinamas "home invasion".
Filmas apie dievą ir velnią/gėrį ir blogį plačiąją prasme, o Camiel (Borgman) yra velnias bibliniu arkangelo vardu įsiveržęs pas Adomą ir Ievą į jų sodą ir sugriovęs viską, kas gera ir gražu. Be priežasties, nes velnio paskirtis sėti blogį.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 16, 19:03)
kol kas  išsiaiškinau tiek (kas intuityviai lyg ir taip buvo aišku) - pasirodo net žanras toks yra, vadinamas "home invasion".
Filmas apie dievą ir velnią/gėrį ir blogį plačiąją prasme, o Camiel (Borgman) yra velnias bibliniu arkangelo vardu įsiveržęs pas Adomą ir Ievą į jų sodą ir sugriovęs viską, kas gera ir gražu. Be priežasties, nes velnio paskirtis sėti blogį.
smile.gif

dėkui, dabar jau visai viskas į vietas susistatė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(off-line @ 2015 01 16, 18:39)
O kas būtent sužavėjo?

viskas: stilius, spalvos, muzika, vaidyba, siužetas.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 16, 17:04)
Ir kaip jums tas "The Grand Budapest Hotel"? Man nepatiko jis, visai  unsure.gif

aš prie matyt mažumos, nes nelabai jis man. Nors vizualinei pusei ir vaidybai neturiu priekaištų.

QUOTE(LEEja @ 2015 01 16, 18:36)
Big Eyes (2014)
106 min  -  Biography | Drama
T.Burtono prodiusuotas ir režisuotas  su nuostabiuoju Waltz'u. Nežinau kodėl T.Burtonas ėmėsi tokio kardinaliai kitokio nuo jam įprastų darbų, nes tai biografija - jokių interpretacijų, simbolių ar fantasy, tapytoja gyva ir dabar. Patiko, vien Waltz'as ko vertas smile.gif

drinks_cheers.gif kaip tik šiandien peržiūrėjau. Waltz nuostabus. Amy Adams irgi, beje, bežiūrėdama filmą pagalvojau, kad tik jai ir galėjo tokį vaidmenį duot, nes man jos akys tokios pat liūdnos ir išraiškingos kaip ir paveikslų. Irgi pabaigusi pagalvojau, kad tai visai nebūdingas T. Burton darbas, nėra ko lyginti su keliais paskutiniais, kurie išties nuvylė. O šis patiko.
Atsakyti
Borgman - nežinau, kuo jis jums patiko, bet mes tai išjungėm po valandos. Šlykštus, sick filmas. Veu, kaip nekenčiu tokių schmoll.gif Kažkoks beprasmis niekalas, kurį ne analizuot, o greičiau pamiršti norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 17 sausio 2015 - 01:21
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 17, 03:14)
Borgman - nežinau, kuo jis jums patiko, bet mes tai išjungėm po valandos. Šlykštus, sick filmas. Veu, kaip nekenčiu tokių schmoll.gif Kažkoks beprasmis niekalas, kurį ne analizuot, o greičiau pamiršti norisi.

oi ne ne, man kaip tik azartas tokį kūrinį išnagrinėti po kaulelį ir suprasti, kas norėta pasakyti
Atsakyti
Fury (2014) - visai neblogas veiksmo filmas. nieko genialaus neparodo, kartais atrodo, lyg ir kažkas kažkur matyt, bet įtraukia. apie vieną tanko komandą WWII metu. kai rodydavo tanko vidų, tai man net silpna pasidarydavo, nes aš bijau mažų patalpų biggrin.gif o žmonėms tanko viduj tikrai ne tik tokią baimę reikėjo nugalėt.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 10:48)
oi ne ne, man kaip tik azartas tokį kūrinį išnagrinėti po kaulelį ir suprasti, kas norėta pasakyti

Paskaičiau imdb apie tą atseit metaforą. Vis tiek man ji per silpna, kad tokius žiaurumus žiūrėčiau. Toks jausmas, kad idėjos autorius pirmiausiai sugalvojo žudymo scenas, o paskui jau "prisabačino" a la gilią potekstę, kad žiūrovai negalvotų, kad žudymas tik dėl žudymo. Tai dar blogiau, negu tik šiaip būtų iškrypę psichopatai. Tegu pats ir narsto tą savo rafinuotą kliedesį! biggrin.gif

Sorry, kad aš taip kategoriškai, bet purto mane nuo tokių filmų, neva kažkas patrauklaus ir gilaus galėtų būti blogyje. Nežiūrėjau nei Dogtooth, nei Funny Games, o va su šituo, deja, surizikavau.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 17, 13:56)
Paskaičiau imdb apie tą atseit metaforą. Vis tiek man ji per silpna, kad tokius žiaurumus žiūrėčiau. Toks jausmas, kad idėjos autorius pirmiausiai sugalvojo žudymo scenas, o paskui jau "prisabačino" a la gilią potekstę, kad žiūrovai negalvotų, kad žudymas tik dėl žudymo. Tai dar blogiau, negu tik šiaip būtų iškrypę psichopatai. Tegu pats ir narsto tą savo rafinuotą kliedesį! biggrin.gif

Sorry, kad aš taip kategoriškai, bet purto mane nuo tokių filmų, neva kažkas patrauklaus ir gilaus galėtų būti blogyje. Nežiūrėjau nei Dogtooth, nei Funny Games, o va su šituo, deja, surizikavau.

ai, man tai nieko, nėra ko atsiprašinėt biggrin.gif
man šitas filmas toks tarp Trier'o ir Haneke's
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 17 sausio 2015 - 12:07
QUOTE(LEEja @ 2015 01 17, 12:00)
man šitas filmas toks tarp Trier'o ir Heneke's

Oi, ne, man tai čia visai kitas lygis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 17 sausio 2015 - 12:03
QUOTE(FoxLady @ 2015 01 09, 13:26)
I Origins 2014 - Pirmoji temos foto smile.gif

Pažiūrėjau smile.gif Visai patiko, tik galėjo būt kiek sudėtingesnis.
Atsakyti