Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(starke @ 2015 01 14, 17:39)
Nepaklausei, as visada sakiau, kad tas filmas Holy Shit biggrin.gif Kai aigem ziruet su vyru irgi nesuprstom ko neisjungem, kazkaip norejosi ta pabaiga pamatyti turbut  lotuliukas.gif

Nu blyn,nemaciau tavo komentaro,nebuciau ziurejusi,nes zinau,kad musu skoniai daugmaz panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 14, 12:44)
Nu blyn,nemaciau tavo komentaro,nebuciau ziurejusi,nes zinau,kad musu skoniai daugmaz panasus  4u.gif

As kelis kartus jau buvau apie ji rasiusi, bet tau neuzkliuvo tada biggrin.gif
As prisiminiau man patiko visai nesenai ziuretas Stonehearst Asylum, raso trileris, bet man toks biski mindfuck smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 14 sausio 2015 - 19:35
QUOTE(starke @ 2015 01 14, 20:33)
As kelis kartus jau buvau apie ji rasiusi, bet tau neuzkliuvo tada  biggrin.gif
As prisiminiau man patiko visai nesenai ziuretas Stonehearst Asylum, raso trileris, bet man toks biski mindfuck smile.gif

Matau pagal treileri,kad neblogas turi buti,tuoj atsisiusiu,jei rasiu smile.gif
O man zinok nebutinai turi buti mindfuckai,as labai megstu ir trilerius ir dramas,svarbu ne kvailos komedijos ir siaubiakai biggrin.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrų filmui The Good Lie 2014
http://www.imdb.com/title/tt2652092/
Labai patiko!!!! Jautriai, subtiliai. Taip norėjosi, kad tiems herojams pasisektų smile.gif
Atsakyti
O as paziurejau foxcather. Nieko toks,bet ir nekazin kas. Idomu,kad pagal tikrus faktus pastatytas.. Tatumas gerai suvaidines.. Hmm ir tiek .. smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Cake su Jennifer Aniston. Labai patiko Aniston, filmo siužetas. Puikus, puikus. Imdb skirčiau tikrai aukštesnį balą nei yra dabar. Rekomenduoju!
http://www.imdb.com/title/tt3442006/?ref_=fn_al_tt_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sveikatele*: 15 sausio 2015 - 15:16
Oskarų nominantai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O man patinka aktorius Liam Neeson,[I] tai patiko filmas TAKEN 3, bet ji ziurejau kino teatre. O parsisiuntusi esu THE THEORY OF EVERYTHING ir GONE GIRL- man jie laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 02, 10:58)
mane vakar vyras irgi privertė Gone Girl pažiūrėti, teigdamas, kad čia apie mane filmas biggrin.gif
lyg ir patiko, atspėjau, kad dingimą ji pati inscenizavo, kaip ir gerai susuktas siužetas, bet man būtų daug labiau patikę, kad pagrindinį vaidmenį kita aktorė būtų suvaidinusi, Pike kažkokia plastmasinė, kaip Kidman, susirodė, o Affleckas nekliuvo, vertinčiau 7.

Vyras biggrin.gif

Katik baigiau, man patiko, o ir pagrindine aktore labai patiko nuo pat filmo pradzios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 13, 18:36)
Still Alice (2014)
101 min  -  Drama 
esu J.Moore gerbėja ir su skaudama širdim rašau, kad šįkart ji neįtikino vaidindama Alzhaimeriu sergančią dėstytoją/profesorę. Nepatikėjau ir baigta, nors ji ir gaublį gavo, pasirodo, už šį vaidmenį.

Aš tik trailer'į pažiūrėjau, bet toks pats įspūdis.

QUOTE(laTulipe @ 2015 01 15, 16:46)

Ir kaip jums tas "The Grand Budapest Hotel"? Man nepatiko jis, visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 16, 17:04)

Ir kaip jums tas "The Grand Budapest Hotel"? Man nepatiko jis, visai  unsure.gif

aš buvau apžavėta juo. Labai patiko, jau kelis kart žiūrėjau.
Atsakyti
Big Eyes (2014)
106 min - Biography | Drama

T.Burtono prodiusuotas ir režisuotas su nuostabiuoju Waltz'u. Nežinau kodėl T.Burtonas ėmėsi tokio kardinaliai kitokio nuo jam įprastų darbų, nes tai biografija - jokių interpretacijų, simbolių ar fantasy, tapytoja gyva ir dabar. Patiko, vien Waltz'as ko vertas smile.gif
Filmas savo tematika priminė du ne per seniausiai matytus, tai Seraphine ir Les yeux jaunes des crocodiles.
Atsakyti