Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Inside Llewyn Davis (2013)
104 min - Drama | Music

kiekvieną kartą su tokiu įkvėpimu imuosi žiūrėti Coenų filmą ir kas kartą nusiviliu. Su šituo tas pats. Mane iš esmės erzina country muzika, todėl nei šitas, nuo juolabiau O Brother, Where Art Thou? nepatiko, bet ne vien dėl muzikos, čia kaip suprantu norėta parodyti muzikantą duobėje, krizėje ir etc., bet nerišlus man jis, trūksta krypties.. Labiausiai katinas patiko. Koks tikslas pasakyti, kad prieš kažkiek laiko kažkokia moteris nepasidarė aborto, jei ji nei toliau rodoma, nei kaip nors kitaip dalyvauja filme?
Ne, muzikiniai ne mano žanras - arba aš labai neteisingus pasirenku.. Whiplash maloni išimtis. 5,5/6 labai spausdama duodu biggrin.gif

Still Alice (2014)
101 min - Drama

esu J.Moore gerbėja ir su skaudama širdim rašau, kad šįkart ji neįtikino vaidindama Alzhaimeriu sergančią dėstytoją/profesorę. Nepatikėjau ir baigta, nors ji ir gaublį gavo, pasirodo, už šį vaidmenį.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 12, 17:44)

neaišku - ką jie pjaustė vaikams, nes visi su tokiais pat randais ir kodėl tuos vaikus jie išsivnedė, ką simbolizuoja šunys, kodėl mažoji mergaitė užmušė tą žmogų?

Paziurejau ir as Borgman, patiko ir man,bet deja ir man tie patys klausimai iskilo biggrin.gif
Atsakyti
Lawless (2012) - pamaniau, reik pagaliau pamatyt, kaip Shia Labeouf atrodo kokiam filme, nes daug apie jį šneka jau kurį laiką. Apskritai, surinkta nebloga aktorių komanda, nors priklausau tikriausiai mažumai, nes Tom Hardy niekad nežavėjo, o ir šiame kažkaip vienoda mimika visur g.gif O filmas + - patiko, vietomis mažiau, vietomis daugiau, toks pramoginis, vietomis linksmesnis, vietomis liūdnesnis, o ir šaudymų ne per daug.
Atsakyti
user posted image

Foxcatcher

dar vienas GG nominantas, biografinis, iš tų, kur paskui norisi giliau pasikapstyti po tą istoriją. Tema sportinė-psichologinė, apie čempiono ir milijonieriaus bendradarbiavimą. Gerai susuktas filmas, man labai patiko.
Atsakyti
Paziurejau Holy motors , baigusi ziureti pagalvojau,ne Holy motors, o holy shit biggrin.gif
'Shyzovas' kazkoks,nieko nesupratau,ne mano blyn galvelei matyt biggrin.gif Nors ir briedas man atrode,bet neziureti irgi negalejau,ptitrauke demesi smile.gif

Eisiu siustis Foxcatcher'i ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 14 sausio 2015 - 10:14
THE GOOD LIE - filmo mintis gana įdomi (nors neoriginali), bet išpildymas visiškai blogas. aktorių vaidyba tragiškai bloga, daug nelogiškų vietų, dirbtinų scenų. tikrai nėra tas filmas, kurį rekomenduočiau pažiūrėti draugui.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 13, 19:36)

Still Alice (2014)
101 min  -  Drama 

kiek kartų norėjau siųstis, bet tik pasižiūrėdavau į paveiksliuką. Dabar nežinau ar verta...

QUOTE(mjforever @ 2015 01 13, 22:37)

reiks pažiūrėt, skaičiau neblogų atsiliepimų apie Tatumo vaidybą, nors jis mane erzina.
Prisisiunčiau ir aš apdovanotus filmus pažiūrėt.

QUOTE(klementyna @ 2015 01 14, 12:15)
THE GOOD LIE - filmo mintis gana įdomi (nors neoriginali), bet išpildymas visiškai blogas. aktorių vaidyba tragiškai bloga, daug nelogiškų vietų, dirbtinų scenų. tikrai nėra tas filmas, kurį rekomenduočiau pažiūrėti draugui.

oho, skaičiau tik liaupses šiam filmui g.gif

Skaičiau įdomu straipsnį kaip išverčia filmų pavadinimus. Žodžiu, platintojai nesidera su vertėjais, kaip nori taip verčia, dažniausiai ne į temą, neatitinkantį filmo siužetą, pridedant dvitaškius, žodžius.
Atsakyti

oho, skaičiau tik liaupses šiam filmui g.gif
aš irgi skaičiau daug teigiamų atsiliepimų ir reitingas geras, todėl ir nusprendžiau pažiūrėti, bet man tai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 14, 04:12)
Paziurejau Holy motors , baigusi ziureti pagalvojau,ne Holy motors, o holy shit  biggrin.gif
'Shyzovas' kazkoks,nieko nesupratau,ne mano blyn galvelei matyt  biggrin.gif  Nors ir briedas man atrode,bet neziureti irgi negalejau,ptitrauke demesi  smile.gif

Nepaklausei, as visada sakiau, kad tas filmas Holy Shit biggrin.gif Kai aigem ziruet su vyru irgi nesuprstom ko neisjungem, kazkaip norejosi ta pabaiga pamatyti turbut lotuliukas.gif

As nesu dar maciusi Svytejimo. Ten siaubekas ar idomus filmas? blush2.gif Knygos nesu skaiciusi biggrin.gif Labiausiai tai del Nikolsono noreciau paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 01 14, 17:39)
Nepaklausei, as visada sakiau, kad tas filmas Holy Shit biggrin.gif Kai aigem ziruet su vyru irgi nesuprstom ko neisjungem, kazkaip norejosi ta pabaiga pamatyti turbut  lotuliukas.gif

As nesu dar maciusi Svytejimo. Ten siaubekas ar idomus filmas?  blush2.gif Knygos nesu skaiciusi  biggrin.gif Labiausiai tai del Nikolsono noreciau paziureti  ax.gif

tai aš jums pavydžiu, kad nematėt, aš kelis kart ir mačiau, ir skaičiau, o vaidyba man ten labiau Nikolsono partnerė suspindėjo. Eisiu turbūt ir aš susirasiu vėl pažiūrėt, tada kitaip tą siaubą kūrė.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 14, 10:48)
tai aš jums pavydžiu, kad nematėt, aš kelis kart ir mačiau, ir skaičiau, o vaidyba man ten labiau Nikolsono partnerė suspindėjo. Eisiu turbūt ir aš susirasiu vėl pažiūrėt, tada kitaip tą siaubą kūrė.

As siaubo nemegeja, tai del to ir abejoju, nors jau parsisiunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 01 14, 11:15)

pritariu, man jis irgi ne kažką..
Atsakyti