Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 01 12, 17:27)
Borgman (2013)
113 min  -  Drama | Thriller

tai yra trečias filmas, kuris bus įtrauktas į sąrašą tų, kur Nieko Nesupratau, NIEKO, bet nepaisant to patiko kiekviena nenuspėjama filmo sekundė, jei yra mačiusių - mielai aptarčiau smile.gif man tai turbūt 'mindfuckas' vienodam lygmenį su Enemy, tik Enemy viską paskaičiau ir supratau, o čia nelabai ką radau, bet dar ieškosiu

Mačiau Borgman, labai patiko, skandinaviškas interjeras, nepabodusi vaidyba, mįslingas veiksmas. Kažakada irgi ieškojau atsakymų, skaičiau reižiserių, supratau, kad filmas yra metaforma apie mūsų inkubatoriškus namus ir bet, ką, kas į juos kartais įsibrauna ir juos sugiriauna. Žavingas filmas.

Rusiškas Meri Popins variantas su Saving Mr. Banks skirtingi istorijomis. Rusišką be ašarų pakalnės neišeina niekada, kiek bematyčiau, pažiūrėti, labai jau norėčiau susitikti su savimi iš vaikystės. Tas momentas filme yra pritrenkiantis. kartu su muzika.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 01 12, 18:35)
Borgman (2013)
113 min  -  Drama | Thriller

tai yra trečias filmas, kuris bus įtrauktas į sąrašą tų, kur Nieko Nesupratau, NIEKO, bet nepaisant to patiko kiekviena nenuspėjama filmo sekundė, jei yra mačiusių - mielai aptarčiau smile.gif man tai turbūt 'mindfuckas' vienodam lygmenį su Enemy, tik Enemy viską paskaičiau ir supratau, o čia nelabai ką radau, bet dar ieškosiu

Kas du kiti filmai?
turiu seniai jį parsisiuntusi, bet niekaip nerandu atitinkamos nuotaikos, bet reikės prisiversti.

kiti du yra - Holy Motors (2012) 115 min - Drama | Fantasy
ir
Drowning by Numbers (1988) 118 min - Comedy | Drama
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 01 12, 18:36)
Mačiau Borgman, labai patiko, skandinaviškas interjeras, nepabodusi vaidyba, mįslingas veiksmas. Kažakada irgi ieškojau atsakymų, skaičiau reižiserių, supratau, kad filmas yra metaforma apie mūsų inkubatoriškus namus ir bet, ką, kas į juos kartais įsibrauna ir juos sugiriauna. Žavingas filmas.

taip, žavingas, bet labai daug klausimų paliko, aš tik po Stay ir Enemy knisau internetą, kad suprasčiau, kas rodoma, dabar knisiu vėl, kol rasiu ko ieškau biggrin.gif
neaišku - ką jie pjaustė vaikams, nes visi su tokiais pat randais ir kodėl tuos vaikus jie išsivnedė, ką simbolizuoja šunys, kodėl mažoji mergaitė užmušė tą žmogų?

parsisiunčiau savo mylimą Gylenhaalą - Nightcrawler - einu žiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 12 sausio 2015 - 16:47
QUOTE(LEEja @ 2015 01 12, 17:44)
taip, žavingas, bet labai daug klausimų paliko, aš tik po Stay ir Enemy knisau internetą, kad suprasčiau, kas rodoma, dabar knisiu vėl, kol rasiu ko ieškau biggrin.gif
neaišku - ką jie pjaustė vaikams, nes visi su tokiais pat randais ir kodėl tuos vaikus jie išsivnedė, ką simbolizuoja šunys, kodėl mažoji mergaitė užmušė tą žmogų?

ui aš tiek nesikuičiau, bet sutinku, būna kad maloniai dirgina tie klausimai ir trūks plyš reikia slopinti atsakymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 12, 17:44)

parsisiunčiau savo mylimą Gylenhaalą - Nightcrawler - einu žiūrėt
eL
Gerai įsikūnyjo jis į vaidmenį, visai kitoks nei kituose. Bet pats filmas man nepaliko didelio įspūdžio.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 01 12, 21:39)
eL
Gerai įsikūnyjo jis į vaidmenį, visai kitoks nei kituose. Bet pats filmas man nepaliko didelio įspūdžio.

ką gi, nepaliko ir man, deja, norisi jį palyginti su End of Watch (2012) - dėl dviejų aspektų, pirma, vaidina Gylenhaalas, antra, nufilmuota lyg būtų dokumentika, t.y. žinios - iš čia panašumas, man End of watch buvo įdomesnis.
kas dar nepatiko, kad tikslo siekimas yra išaukštinamas tokiu būdu sumenkinant žmogiškumą, manau, remiantis jo poelgiais, kalbomis ir reakcijomis - pagrindinis herojus turi psichikos sutrikimų
reikės pasitikslinti kas čia norėta parodyti
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 01 12, 08:43)
Vakar sugalvojom Schindler's List pažiūrėt, nors abu su mb matę ir ne kartą, bet prisiminimui  smile.gif  nors turbūt visos mačiusios ir net rekomenduot neverta  biggrin.gif

As dar nemacius blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 12, 20:52)
ką gi, nepaliko ir man, deja, norisi jį palyginti su  End of Watch (2012) - dėl dviejų aspektų, pirma, vaidina Gylenhaalas, antra, nufilmuota lyg būtų dokumentika, t.y. žinios - iš čia panašumas, man End of watch buvo įdomesnis.
kas dar nepatiko, kad tikslo siekimas yra išaukštinamas tokiu būdu sumenkinant žmogiškumą, manau, remiantis jo poelgiais, kalbomis ir reakcijomis - pagrindinis herojus turi psichikos sutrikimų
reikės pasitikslinti kas čia norėta parodyti

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2015 01 12, 20:53)
As dar nemacius  blush2.gif

Tai marsh ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 01 12, 14:43)
Vakar sugalvojom Schindler's List pažiūrėt, nors abu su mb matę ir ne kartą, bet prisiminimui  smile.gif  nors turbūt visos mačiusios ir net rekomenduot neverta  biggrin.gif

aš prie progos irgi pažiūrėčiau. geras filmas. per tą sceną, kur jis blaškosi, kad galėjo paaukoti dar ką nors (ženklelį savo, dar kažką) ir dar išgelbėti bent vieną žmogų, visad apsižliumbiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 sausio 2015 - 21:46
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 12, 15:14)
Tai marsh ziureti  smile.gif

Ne viena karta aprasyma skaitau ir galvoju, kad reiketu, bet neprisiverciu hihihi.gif
Dabar esam vis kokio gero mindfuck'o paieskose, kurios vis baigiasi nesekmingai. Paskutinis dar toks visai nieko buvo Predestination. Bet atrodo tik veiksmas rpasidejo ir filmas baigesi lotuliukas.gif

Praejusia savaite bandem ziureti Inland Empire ir po 10 min isjungem, o Synecdoche, New York pabaigem, bet taip ir nesupratau nieko doh.gif Ilgas, nuobodus, keistas ir pabaiga neaiski biggrin.gif
Atsakyti
Leviafan

pažiūrėjau, kad Golden Globes 2015 šis filmas užsienio filmų kategorijoje nugalėjo, peržiūrėjau. Tikrai stiprus filmas, su įprastu rusams maksimalizmu, tačiau gražus, gali rėminti kiekvieną kadrą. Filmas-socialinė drama apie Rusijos žmonių ir valdžios kovą. Dabar turbūt torentuose yra demonstracinis variantas su angliškais titrais, bet manyčiau tokį ir reikia matyti.

sakyčiau, filmą verta apmatyti ir dėl šito aktoriaus vaidybos- man pasirodė ji stulbinančiai gera.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 13 sausio 2015 - 04:20
QUOTE(starke @ 2015 01 12, 23:46)
Ne viena karta aprasyma skaitau ir galvoju, kad reiketu, bet neprisiverciu hihihi.gif
Dabar esam vis kokio gero mindfuck'o paieskose, kurios vis baigiasi nesekmingai. Paskutinis dar toks visai nieko buvo Predestination. Bet atrodo tik veiksmas rpasidejo ir filmas baigesi  lotuliukas.gif

As kaip tik vakar velai vakare paziurejau Predestination ,patiko man,tik galejo uzsukti kaip nors pabaiga,kad liktu vietos pasvarstyti,pagalvoti,paspelioti, o cia bampt ir sudejo visus taskus ant I doh.gif biggrin.gif
Bet is esmes neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 13, 02:47)
As kaip tik vakar velai vakare paziurejau Predestination ,patiko man,tik galejo uzsukti kaip nors pabaiga,kad liktu vietos pasvarstyti,pagalvoti,paspelioti, o cia bampt ir sudejo visus taskus ant I  doh.gif  biggrin.gif
Bet is esmes neblogas  smile.gif

Tai kad nuo viduriu jau viska sudeliojo, uztai norejosi dar kazko daugiau, bet nebedave daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti