Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Ką tik baigiau žiūrėti belgų dramą Mommy Ir sukrėtė, ir patiko, ir paliko įspūdį. Rekomenduoju pažiūrėt!!!
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2015 03 26, 12:48)
Ką tik baigiau žiūrėti belgų dramą Mommy Ir sukrėtė, ir patiko, ir paliko įspūdį. Rekomenduoju pažiūrėt!!!

ne belgų, kanadiečių 4u.gif Nuostabus filmas, jaunimui be vaikų kažin ar patiks, bet paaugliukų mamoms tai labai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 26, 12:25)
1. Gal supainiojot filmus, kur jau ten paaugliukui bus įdomu išsivadėję vyro ir žmonos santykiai doh.gif O filmas tikrai "užsuktas", todėl laisvai gali būti vadinamas mindfuck'u.

2. Whiplash labai patiko, Birdman nieko toks, bet geriausiu metų filmu nepavadinčiau.

Uzmusk mane,bet man jis paaugliskas ir visai nesvarbu,kad tai vyro ir zmonos santykiu aiskinimasis mirksiukas.gif o mindfucku man visai nekvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 26 kovo 2015 - 12:08
The Girl in the Park/2007
Apie moterį, praradusią dukterį parke. Po 20 m. ji susipažįsta su viena mergina ir yra įsitikinus, kad tai jos duktė. Įdomus, man patiko, labai įsijaučiau į jos skausmą.

Gemma Bovery/2014
Gražūs vaizdai, nebloga istorija, kaip iš knygos "Madam Bovary", lyg ir turėtų patikt, bet man prailgo jį žiūrėt, visai 'nekabino'.
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2015 03 21, 14:42)
Relatos salvajes (2014) / wild tales - ne veltui imdb reitingas 8,2 ! Filmas apie tai,ko žmonės gali pridaryt stresinėje situacijoje. Filmas susideda iš šešių trumpų istorijų, bet taip sakyčiau jos tiesiai į dešimtuką yra ir iš ko pasijuokt ir apie ką pamąstyt smile.gif Man labai patiko  thumbup.gif

Fury (2014) - filmas apie tankistus Antrajame Pasauliniame kare. Įspūdžio nepadarė, bet ir nbesakyčiau, kad labai blogas. Vidutiniškas  smile.gif

Pirmaji siunciuosi,patiko treileris, o antrasis is tiesu vidutiniskas,bet norejosi pamatyti senstanti ir dar vis geros formos Brada Pita biggrin.gif
Atsakyti
Du filmai, kuriuos verta žiūrėti:

Jodaeiye Nader az Simin (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1832382/

Requiem for a Dream (2000)
http://www.imdb.com/...3/?ref_=nv_sr_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinė: 26 kovo 2015 - 21:00
Relatos salvajes - geras filmas, patiko smile.gif
Atsakyti
Aciu lEEjai,Sveikatelei ir dar kazkam rekomendavusioms filma Mommy http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1 Nors ir nemegstu filmu su/apie paauglius,bet sitas tikrai vertas demesio thumb_yello.gif Nors maniskiems dar reik paaugti iki paaugliuku,bet kas juos turi,tai tiesiog butina paziureti . Beveik 10 balu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 27, 09:55)
Relatos salvajes - geras filmas, patiko smile.gif

Sita parssisiunciau ir as,ziuresiu siandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 27 kovo 2015 - 09:12
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 27, 11:11)
Aciu lEEjai ir dar kazkam rekomendavusioms filma Mommy http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1  Nors ir nemegstu filmu su/apie paauglius,bet sitas tikrai vertas demesio  thumb_yello.gif  Nors maniskiems dar reik paaugti iki paaugliuku,bet kas juos turi,tai tiesiog butina paziureti . Beveik 10 balu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Sita parssisiunciau ir as,ziuresiu siandien  smile.gif

aš Mommy dar nemačiau smile.gif bet vistiek praš0m laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 27, 10:12)
aš Mommy dar nemačiau smile.gif bet vistiek praš0m laugh.gif

lotuliukas.gif Sumaisiau tada biggrin.gif Ai, neziuriu as i tuos nikus,bet kazkodel tu uzstrigai lotuliukas.gif
Tai paziurek,tikrai geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 27, 11:34)
lotuliukas.gif  Sumaisiau tada  biggrin.gif  Ai, neziuriu as i tuos nikus,bet kazkodel tu uzstrigai  lotuliukas.gif
Tai paziurek,tikrai geras filmas  thumbup.gif

pažiūrėsiu, būtinai, kaip kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 03 26, 13:07)
Uzmusk mane,bet man jis paaugliskas ir visai nesvarbu,kad tai vyro ir zmonos santykiu aiskinimasis  mirksiukas.gif  o mindfucku man visai nekvepia  biggrin.gif

Niekas čia nieko nemuša biggrin.gif Mano manymu, bet kuris paauglys tokį filmą po 10 min. jungtų lauk.
Papildyta:
QUOTE(Medinė @ 2015 03 26, 21:57)

drinks_cheers.gif Labai skaudus, bet labai tikroviškas, vertas dėmesio.
Atsakyti